• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a za to budou tricka! :)
    🎉Like a Dragon: Infinite Wealth 1 Million Units Shipped Globally Celebration🎉

To show our appreciation and commemorate this occasion we're preparing a free in-game Celebratory T-Shirt Set!

We'll share timing and other details as soon as we can🤙

Thank you!

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Tak už jsem taky na ostrově.
    Zatím mě to teda stalo jenom hodinu odloženého spánku, ale cítím, že bude hůř.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Mapa vsech ctyr vagabondu, co jsem pouzival. Hlavne se po nich potom vrat zase na zacatek a nechod na finalni fight na severu dungeonu.

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PALUSHA: Jo Joongi Han mel Rapidshot. Ten byl na vagabonda idealni a Zhaem jsem cistil zbytek otravů po ceste pomoci Essence of Ladder Acrobatics. Ono kdyz to obehnes desetkrat, tak si po jedenacte najdes nejlepsi taktiku a jeden Vagabond potom trva 2-3 minuty na kolo. Imho po hodině s podcastem na usich v dungeonu muzes jit na Majimu a pak na finale a budes s partou v klidu.

Dej potom vedet, jak to slo.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: hehe platinoval jsem to po dvou letech ted nekdy v lete, tak si to jeste matne pamatuju.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PALUSHA: tohle chces coby nasobice

Noveau Rich Crown - tu ti vyrobi slecinka se svářečkou v dílně.

a další XP boostery jsou Tranquil Tengui a Yakuza Training Gear. To jde nasadit myslim na 2-3 lidi v partě a prubezne střídat Kazdpadne na pohodlny dohrani treba s levelem 75 to nenu uplne potreba. Na level 99 je to potom nutnost.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: wikiNAga! :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PALUSHA: jj gear dava 1.5 az 2.5 nasobek. Uz nevim presne, co to bylo. Kazdopadne to jde v pohode i bez toho. Dulezity je, sundat vagabonda prvnim utokem, pac jinak utece. nejlip na nej funguje nasobenej utok, takze je dobry mit v parte peroxidovyho blondaka Hana a sundat Vagabonda utokem pomoci pistoli. To ho da bud na prvni dobrou, anebo mu to vezme 90% a pak ho nekym z party rychle dorazis.
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    Diky borci. Musim si zajistit gear na nasobeni tech zkusenosti. O vagabundech sem vedel, jen jsem nevedel ze davaj az takovou dardu xp.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH: začátek 5.
    PALUSHA: grindi kanály
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Na Majimu a Saejimu jinak staci znat jeho slabost. Bez toho poradne umlatit nejdou, kdyz je parta podlevelovana. Matne si vzpominam, ze to byla weakness na chlad/ohen? Pak je to brnkacka a nemusi se tam zakufrovat na tyden.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA:

All Invested Vagabond Locations How to Farm EXP XP points 400k experience per Battle Yakuza 7 Dragon
    https://youtu.be/8ytUJynbk9s?si=6F8jArd_krt_BVDp
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PALUSHA: Hele Arena dobra, ale jestli chces fakt rychle vylevelovat, tak chces jit do dungeonu, kde jsou Invested Vagabondi, kteri se daji farmit. Kdyz si vezmes gear, kterej nasobi ziskany XP a sestrelis Vagabonda s Hanem na prvni dobrou, tak ti padaji desitky tisic XP. Takhle staci jit v Kamurochu do kanalu, dostat se mam dojem do druhyho patra dungeonu, kde je save a pak mas pred sebou Dungeon, kde jsou ctyri vagabondi. Bud muzes obihat celej dung, anebo jenom jednoho. Sejmes ho, vratis se k save, dung se zrestartuje a takhle dokola. Takhle si muzes vylevelovat do maxima klidne vsechny povolani a celou partu na platinu a finalni hardcore dungeon.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    PALUSHA: filtruj dyztak tady v diskuzi. myslim, ze Nagasawa tu o tom neco mozna psal, ale chce to bejt naboostenej to asi jo no a mit odemcenej nejakej spesl utok s Ichibanem
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TERZ: mno tebe uz sem videl ve finishi! :))
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    Serete me, ja furt dojizidim puvodni Like a dragon (Y7), nejak mi chybi levely na fight Majima + Saejima, tak grindim batlle arenu... :) Nejradsi uz bych hral toto!
    TERZ
    TERZ --- ---
    BOBESH: 12, je to pekelna hra. Clovek uplne zapomene na to ze by mel delat taky neco jinyho ale v ty hre je tolik prace ze proste neni cas na nic jinyho. Ale dneska mozna i pujdu spat. Spis ne, ale mozna.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ja sem v 6. mel sem vic casu no. jo tos psal, zes vlastne potkal Kazumu ted!

jako taky sem si uzil nejvic, kdyz mam volnej den. takhle k tomu veceru je to osemetny. proto i vcera po asi dvou hodkach na ostrove, sem pak zvolil radsi toho Maxe

dneska to vidim podobne a vejk je jasnej! jen bych potreboval nekoho, kdo se toho neboji a odjede s Ichim bez mrknuti oka z toho ostrova!! to se neda fakt! :)) to bude moje nejvetsi vyhra! :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: ja jsem na prelomu 3 a 4 kapitoly. Nikam nespecham a nechci to prehrotit. V praci je to tech celkem hardcore, tak potom vecer neni moc energie a uz na to moc nevidim, tak si davam spis vikendovy session poucenej tim, ze mezi save mas nekdy dve hodiny cutscen a nemuzu kvuli tomu koncit v jednu rano.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam