• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj říkal jsem si, ze to bude nejakej total bizar, když už si dělají prdel z tech západních otaku
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: nekde sem videl obrazek, kde byly prelozeny napisy na tricku a tetovani na ruce. zkusim dohledat :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Ehm… neříkám nic

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Btw prjde mi pomerne dost lito, kolik lidi, kteri maji radi RPG a maji despekt k japonskym hram se k IW nedostane, pac tohle je rpg na ultrasteroidech a navic tak neuveritelne technicky dotazeny, az srdce zaplesá.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jeste ne. Zatim jsem ve treti kapitole a cistim vsechny vedlejsaky. Vcera kdyz jsem to vypinal mi vyskocila dalsi sada, tak se treba objevi. Jop ten fight je perfektne odladenej. Je fakt radost to sledovat a dost ocenuju i ten rychlej R2 button na podlevelovany modry sujimony.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: rezisera Bonyho si potkal? :)

Ja koukam, ze me ted hl. linka tahne do ty sushi restaurace, co sem tu doporucoval :)

btw ten souboj se dost zlepsil proti sedmicce...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Vcera jsem dorazil celou linku Substory 12: Saved By Kindness s Kianou a Sawaiem a aaaaaaww... vibe Zera, jako z praku. Skvely. Kondenzovany RGG.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: Díky za tip Tapovi
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Meet the Rock 'n' Rollers of Harajuku: The Strangers | Tokyo Weekender
    https://youtu.be/GoBc5fVXFFs?si=iMSZ4_DEzGA7avS8

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Rituál z každý epizody splněnej

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: Taky bych řekl. Už by to chtělo Sony VR ve stylu Vision Pro, kde by měl jeden uprostřed grindeni dungeonu, nad tím Netflix, nalevo nyx a napravo YouTube viď
    TERZ
    TERZ --- ---
    NAGASAWA: Nah na to seru, vygrindim u nejakejch podcastu, 400 za dungeon je imo blbost.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: Leda ze bys dokoupil Master Vacation DLC mno
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: jj mám tu deluxe edici, tam by to mělo být.
    TERZ
    TERZ --- ---
    NAGASAWA: Jestli max ten bonus dungeon tak by si to mel mit v pohode. Tam se leveluje jedna basen udajne.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: ajajaj. No bude to boj. Ja jedu pomalu, čistím město od monibossu a v klidu si leveluju, abych potom nenarazil, jako v sedmicce, ale je mi jasný, ze týden v dungeonech se mi stejně nevyhne.
    TERZ
    TERZ --- ---
    NAGASAWA: Jeste dost, musim vymaxovat ichibanovi staty, dojet randicka a par veci ktery nevyspoiluju ale chtel jsem si vcera grindit u podcastu lvl 70 a zjistil jsem ze je to docela za trest :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Ještě 32% tak to jsem si oddechl
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: Raději se ani neptam, kolik ti toho chybí na plátno
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TERZ: imo zdaleka nebudes jedinej. sem zvedavej, jak se s tim do pristiho dilu poperou. prijde mi, ze tem fanouskum hracum celkem naslouchaj, ale zrovna tohle si myslim, ze nechaj bejt :S
    TERZ
    TERZ --- ---
    Teda zacina me srat ze nemam tu deluxe edici s bonus dungeonem. Grindit Hawaian Hunt po tech drobkach co to sype je za trest :D. Kdyby tam byl aspon nejakej trik jako v prvnim Ichibanovi, ale tim ze je to generovany mam smulu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam