• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Tady pár nespoilovacich screenshotu

    LEFTY
    LEFTY --- ---
    LOPIK: damn right. Ale na dodndoku se odjezdem zastaví čas, naštěstí.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    TERZ: U toho Dondoko je blbý, že se odtud opravdu nedá jen tak odjet - ty dva dementy tam v tom nejde nechat samotný :)
    TERZ
    TERZ --- ---
    NAGASAWA: Kdybych se nekochal dalo se to stahnout tak na 40-45. Ale yakuza se nerushuje. Napriklad v Crazy Delivery jsem stravil asi tak 10* vic casu nez bylo nutny protoze sem proste chtel lepsi score :D.

    Dondoko doporucuju nechat si na konec. Po meste jsou ruzny hosti, ktery se odemykaji v sidestories, nebo je na jejich invite potreba urcitej lvl statu, nektery jsou vazany na main story atd. Bude to s nema zivejsi nez s tou bandou kterou ma clovek by default + reklamy.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: No to bys měl zrovna ty vědět nejlíp hehe

    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ja myslim, ze to vypustili v nejakym traileru nebo tak neco...


    LOPIK: ja na to nemel chechtaky, ale v hlave mi to znelo jako "šuky šuky" :D
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Na co vlastně je ten honk honk? Já se tomu zasmál, jak jde utratit tisíc dolarů, ale už si to vůbec nepamatuju ;)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Aha takhle. Od RGG jsem to minul. Četl jsem akorát spekulace od komunity
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ja mam zase za to, ze kdyby to nerekli, tak se nic nestane a clovek se to dovi ve hre. nevim proc bylo potreba to prezentovat jeste pred samotnym vydanim. myslim, ze v Gaidenu o tom nebyla ani zminka
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: to mi prislo v ramci pribehu uplne v pohode.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOPIK: to az po treti hvezde ne? to nevim kdy dam! :D ja mam takovej pocit, ze na ostrov dorazim az po pribehu nebo nevim. nejak to tam na me nedejcha yakuzou...


    NAGASAWA: imho rakovinu taky nemuseli rikat predem :/
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: trofeje jsem si vcera nakonec projel a je to o dost min narocnejsi, nez prvni Ichiban. Mozna jsem to prehlidnul, ale ani to Honk Honk tam ted neni na platinu povinny, kdy jsem loni behal po Yokohame a Kamurochu a doufal jsem, ze se mi tam respawne potrebna slecinka podle algoritmu nahody. Celkem divoce se ted ale tvari to NG+ DLC, kde to musis prijet postaru na Legenary obtiznost a na to jsem celkem zvedavej, ale to je jeste daleko. I podle Terzova koeficientu jsem cekal, ze v tom necha tak 95 hodin a nakonec to dal za 65, takze to neni extremne predimenzovana silenost.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Jo ty ostrovy se dají navzájem online navštěvovat, zase jsou na to navázaný ještě nějaký další mechaniky, já to vzdal, jen jsem uploadnul ten můj random resort.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: Je to taková klasika jako vždycky - pořád je to minihra, záleží jak se do toho položíš - když to někdo prožívá, tak si to tam může mazlit a různý ty věci se vyplatí shánět, osobně bych se nedivil, kdybych se tam už ani nepodíval, ale kdo ví - ještě jsem ani nekoukal na trofeje, všechno na 100% určitě dávat nebudu.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    LOPIK: já jedu systém on/off, je to imho o dost lepší, zjistíš proč.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: Mno na Dondoko jsem zvedavej. Navic jsem koukal, ze za body z miniher muzu nakupovat predem na Dondoko ruzny legrace, tak nevim, jestli je resit predem, anebo si pro ne potom z ostrova odskocit. Mno uvidim. Je to trochu zapeklity a prijde mi, ze jim tam par drobnosti v navaznostech trochu ujelo, jako treba to, ze me poslali do craftici garaze, kde je seznam povolani, ktery jsem zatim vubec v hlavni lince nepotkal a tam je v podstate vyspoilovali, ale tak stane se. Kszdopadne po tom silenym crafticim pekle v Ishinu je to zatim uplne zlaty.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: Jestli to jedeš takhle tak to tě brzo čeká velký pokušení.. Já se teď zaseknul na víkend na Dondoku Island a úplně nevím jestli to bylo dobrý namaxovat hned. Motaj se tam kolem i Sujimoni, co je zase chytám normálně, ale málo, teď asi zas nebudu vědět, co s nima všema - pro kompletisty je tohle asi hodně velkej rébus :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: teprve mirim do obchodaku, tak to brzy prijde tipuju. Jedu to postupne jako relax po praci na 100%, tak mi vsechno trochu trva. Delam to tak vzdycky, abych potom v posledni tretine projel hlavni dejovou linkou.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    joo to sem rikal jeste pred releasem, ze to bude favoritka :)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: ve čtvrté kapitole ji ještě nemáš v partě? to je divný.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam