• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH: NANI?!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    imo pomrknuti na FF. jinac za me uz to neni co bejvalo...

LEFTY
    LEFTY --- ---
    Tohle je bizar, kvůli kterýmu to miluju.

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja vcera zavital na karaoke a uz me to vyvedlo z omylu. i na casuala sou tam songy, ktery me! delaj problemy :)) jasny, ze pro vas to bude s prstem v nose .)) nicmene s tim Bucket Listem mi to jen vic a vic potvrzuje, ze Zero bylo nejvic a celkove ty starsi dily byly hrozne super! :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Koukám, ze Nathan je irl režisér Wim Wenders

Four Favorites with Wim Wenders and Koji Yakusho
    https://youtu.be/IK2Ml9r34So?si=OXC9IYSCZ-p5JJ1D

LEFTY
    LEFTY --- ---
    PALUSHA: jo, ten konec byl takovej "feel good", což je u Yakuzy nezvyk
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PALUSHA: jooo ted emoci tam tolik nebylo. U mě porad vede sestka a zero. Tam se na konci regulerne krajela cibule.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Players’ Choice: Like a Dragon: Infinite Wealth voted January’s best new game – PlayStation.Blog
    https://blog.playstation.com/2024/02/05/players-choice-vote-for-januarys-best-new-game-2/?
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    NAGASAWA: Po duu Majima & Saejima uz jsem jel jak po masle. Kiryu uplne vklidu a posledni fight byl vysmech (jednou restart skrz God's hand, protoze jsem to necekal). Je teda fakt ze Ichiho jsem mel na lvl 70 a ostatni cca kolem 65 (stoky jsem probehl 4x). Cekal jsem na konci ale vetsi emoce, tentokrat jsem vubec nerval, narozdil od Man who erased his name, kde jsem posmrkal co se dalo :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PALUSHA: Závěrečnej fight v LAD byl v pohodě? Stihl jsi na to trochu nalevelovat?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PALUSHA: No tak…ganbare!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    Tak jsem pred par dny dokoncil puvodni LaD a uz jsem se pridal k vam na Infinite. Sakra to je zavislost, uz jsem do toho zvladl narvat skoro 20 hodin za vikend a jeden vecer. Kapitola 5, je to jiiiizda!!!!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Záchodový substories jsou ve skoro každý epizodě Yakuzy a stejně tak jsou vytuněný záchody jednou z věcí, který si s Japonskem spojujeme. Pokud byste chtěli mrknout na film o chlapikovi, kterej je udrzuje v provozu a zaziva u toho vlastní substories, tak se na internety dostal posledni snimek Wima Wenderse (Nebe nad Berlinem a spol.) s nazvem Perfect Days, kterej natocil podle japa scenare s Japonci v Tokyu a do hlavni role obsail Kódžiho Jakušó, kterej loni za svoji roli sbíral na festivalech ceny hráběma. Venku je zatim webdl verze, tak doporucuju pockat si, az bude na streamech. Toreticky by mel doputovat na Apple TV, kde uz ma promo.

PERFECT DAYS (2023) | Trailer | Wim Wenders | Koji Yakusho | Tokio Emoto | Arisa Nakano
    https://youtu.be/HTgWYojq-z8?si=WavpUGsM8rF8ChGX
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam