• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    LEFTY: a vím, že si trochu protiřečím. Ale sezona jedna skončila, nebylo jasný, jeslti bude S2, tak jsem sáhnul po té knížce, abych věděl, jak to dopadne.
    Moje review:

    LEFTY
    LEFTY --- ---
    CROME: já jsem dal první sezonu. Hele, není tam story. Přečetl jsem pak i tu knížku, podle který to je. Nestojí to za to.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    CROME: Prvni epizodu. Bylo to slusny, ale na me pojaty az moc zapadne. Sanci tomu ale nekdy jeste dat chci.
    CROME
    CROME --- ---
    Tokyo Vice anyone? Videl to nekdo?

    https://m.imdb.com/title/tt2887954/
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    NAGASAWA: Tahle sestka je novej sport, vhodnej pro zacatecniky, fakt se toho "Modern" stylu neboj a prubni to. Nevim z hlavy, jestli je v demu ten World Tour teda, ale dej tomu sanci.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    LEFTY: Ani jsem si nevsiml, ze se pridal :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: uplne tam slysim to: "kowaseeeeeee"....
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Nejnecekanejsi, ofc
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    A cenu za nejcekanejsi screenshot vyhrává...

    LOPIK
    LOPIK --- ---
    LEFTY: Shooreh Pippi tobě!
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: samozřejmě, ale zatím nemám dost kulipaas
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DAVESADE: Fiha ten story mod bych si celkem rad vyzkousel a koukam, ze je venku i PS5 demo. Mrknu. Ve Wishlistu to uz mam celkem dlouho, ale casu je malo a tyhle moderni kompetetivni bojovky jsem vzdycky spis ignoroval, pac jsme mydlili jako decka x let SF2 na Mega Drive a tim jsem to taky ukoncil, pac bez treninku to nemelo moc smysl. Kdyz uz bojovku, tak v singlu ve stylu SIFU. Jinak odbocim - Yakuza, respektive spinoff Lost Judgment se s temi arkadovymi bojovkami taky slusne prolnul. Tuhle v jedny vedlejsi story jsi na stredni skole vysetroval korejskej esport team, kde jeden z nejlepsich hracu cheatoval ve Virtua Fighterovi 5 pomoci flashnutyho joysticku, takze jsi ve videohre hral cinknutou videohru.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Pratele, vim ze je to noseni sake do arcade herny, ale chtel jsem se s vami podelit o perlicku. Nejnovejsi Street Fighter, tedy cislo 6 v poradi, ma v sobe single player rezim "World Tour", ktery jsem radne prozkoumal a dosel jsem k zaveru, ze jde o klon Yakuzy. Udelate si avatara, zacnete hrat za jednoho mistra bojoveho umeni - a postupem hry plnite primitivni questy, kde je jadrem soubojovy system Street Fightera - ale skilly a komba vaseho avatara jsou z kraje hry velice omezene a musite si vsechno poodemykat. Dohranim celeho singlu - ktery nemam zdaleka za sebou - se seznamite se vsemi postavami, novymi i starymi, okostujete z kazdeho bojoveho stylu kousek a seznamite se se svetem Street Fightera, jako s celkem, tj. prozijete propojeni se serii Final Fight, historii Capcom her na automatech, zaparite Street Fighter Alpha 2. Nakonec je vas avatar vlastne dostatecne kvalifikovany na zapasy pred publikem a chodite do aren zive streamovanych do battle hubu a tak dale.

    Hele, samozrejme to ma do Yakuzy daleko (a to jsem nedohral ani tu!), ale jenom rikam, ze se o to Capcom vyslovene snazil. No kdybyste se do toho chteli ponorit vy sami, tak vrele doporucuji, protoze hledam partaky na hrani SF6 :).
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Mno o vikendu jsem se slusne zasekal na Dondoko. Dotahl jsem to na treti hvezdu a dam si pauzu, kdyz uz tu tuhle kolega Lopik psal, ze si mam pockat ve story na dalsi hosty. Je to odporne navykova zalezitost.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY: dobre!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Paráda gratz. Platina bude?
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    LEFTY: Tak to dobrou noc!
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Hlavní linka hotová. 96 hodin.
    Jdu spát.

    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: K těm cenám

    BOBESH
    BOBESH --- ---
    koukam na to FF! :))



    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam