• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: money talisman, jde dostat mj za fortunes.
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    NAGASAWA: Ba naopak, prachu z dungu je vic nez dost ...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: mrknu na to, diky. Akorat budu muset dojet bucket list a vratit se a Dondoko vydelat nejaky prachy, pac mi zacaly postupne dochazet. Dungeony jsem jeste neresil, ale tam tipuju moc penez stejne nebude.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    U každé zbraně aspoň +10 je základ
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Co hodně pomáhá je upgrading and branding weapons. Stojí min (v resources) u low level zbraní, a materiálu budeš mít dost.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PALUSHA: super diky. solidne ubrali na obtiznosti na platinu, coz je trochu skoda, ale tak zase chapu, ze z toho ted udelali spis kolektovaci platinu, nez brutalitu na grind, jako posledne.
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    NAGASAWA: Solidni naraz do obtiznosti :D Vsak jsem to tu nedavno resil :D Tentokrat uz jsem si dal pozor a sel nachystanej. Ale stacilo dokoncit dungy v Honolulu a v Ijinchu a ukovat par kusu zbrani. Zbytek jsem vpodstate vylootil v kontejnerech, dost suprovyho vybaveni (aspon co se tyce obleceni) je prave ve finalovych lokacich.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PALUSHA: jj to by mohlo jit. ja si nabehl platinou, kde to chce mam dojem level 70, tak to bude jeste trocha driny a navic jsem byl poucenej jednickou, kde to byl s nizkym levelem v jeden moment solidni naraz do zdi obtiznosti, tak si tak zatim pomalu leveluju. Jenom me prekvapilo, ze v Honolulu byli uz vsichni 5-8 levelu minus a kdyz jsem prijel do Kamurocha, tak byli pet levelu plus a treba cerveni frajeri s korunkou mi davali na uvod celkem zabrat.
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    NAGASAWA: Ja sel na finale s Ichibanem a partou okolo lvl 48 a Kiryu parta okolo lvl 53 .. a bylo to s prstem v nose. Hodne zalezi na equipu.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: jj v podstate jsem lehce za polovinou kapitol, tak tam hosi jeste naskacou. Spousta novych je v Kamurochu, tak to pujde. Kazdopadne jak jsem si myslel, ze jsem uz mirne prelevelovanej, tak jsem prijel do Tokya a tam me prvni fialovi sfoukli, jako svicku, tak jsem jako spraskanej pes tahl zpatky do Ijincho.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: ale mylsím, že těch 250 je v sujimon indexu == jenom různí protivníci, co potlkáváš. to se mi naplnilo tak nějak samo.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: jj tam je postupne vybiram, ale dost se mi opakuji mrchy, tak je alespon nechavam zmutovat do vyssich verzi. Celkem me prekvapilo, ze tam nedali podobne brutalni styl popravy gilotinou, jako v Persone 5
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: gacha tickets umožňují losování po deseti
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PALUSHA: jj to naprosto chapu. i tak tam toho obsahu bylo vic nez dost. Ja jedu systematicky, ale i tak jsem zjistil, ze mi chybi 250 sujimonu. To uz je pomalu vetsi peklo, nez kolektovat potvory v Persone 5, tak uvidim, jak se mi to bude chtit dotahnout.
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    NAGASAWA: Diky :) Ja se potreboval uz dostat dal, beacklog je neuprosne dlouhej. Dokoncil jsem vsechny dulezite veci (Bonds, Kiryu pameti a life links, projel dungeony, vicemene vycraftil nejlepsi zbrane). Naopak jsem nedelal Sujimony, ty me proste nebavej, photo rally, tu vec s uchylama z trolejbusu a rozvazeni jidla a takovou drobotinu. I tak jsem si to mega uzil a jeste se k tomu vratim, az se mi zacne stejskat, tak treba ta platina taky padne (trofeji mam hotovych cca 60%).
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Mimochodem dneska je vyroci 11. brezna, kdy v roce 2011 uderila Tsunami na Tohoku a nasledne doslo ke katastrofe ve Fukusime, coz se potkalo nakonec i s Kiryu v Infinite Wealth.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PALUSHA: tak to gratz. ja uz v tom mam pomalu dvojnasobek casu.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Mimochodem gratulujeme Godzille k Oscarovi za vizuální efekty

    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ty brdo! me prijde, ze to neni mozny pod cca 100 hodin. ja mam asi 81 a sem ve 13. kapitole a treba ve skole sem byl jednou! :)) jako na single player hru je to moc za me. pristo klido mensi! :)
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    Tak jsem to taky prave dojel. 67 hodin. Uuf to byl zahul :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam