• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tak trochu jsem tušil, že ty návštěvy ostrovů budou tak trochu…. bizar.

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Btw vcera jsem napraskal pet hvezd na Dondoko ostrovea rikal jsem si, kde ze jsou ty navstevy ostrovujinych hracu a ono to tam prej jde pres toho silenyho papouše Pingwinga, co hulaka "wi-fi wi-fi", tak to dneska zkusim. Cekal jsem, ze tu patou hvezdu budu drtit poradne dlouho a budu muset postavit treba 200 budov a ono tam stacilo vyprasknout druhou nejdrazsi a bylo hotovo. Mno kazdopadne tam asi jeste chvili zustanu a potunim si to tam.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Koukám, že si Horiisan ještě jede na havajský vlně

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Kazdopadne zimomřivej Yutaka Yamai by si zaslouzil nejakej svuj mensi prequel spin-off. To byla naprosto skvele napsana a zatracene charismaticka postava.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: taaak se mi to finisovani od ledna trochu protahlo. Story jsem koncil lehce pres level 60 a pak jsem si vzpomnel na Terzuv komentar ohledne lvl up drinků. V inventari jsem je nenasel, tak jsem si rikal oujeeee, ted prijde par veceru s podcasty a grindem a ony ty drinky byly v bedne v baru, pac jsem tam ten uplne prvni na zacatku hodil a ty dalsi za minihry mi k nemu priskakaly, tak jsem si oddychl a diky nim jsem ten grind solidne preskocil. Posledni staty jsem sfouknul ve Vocational School, tak to slo lip, nez bych cekal. Ted uz zbyva jenom dotahnout do 4 a 5 hvezdicek Dondoko a v Big Swell si vymlatit posledni level na sedmdesatku a bude vymalovano. Mno je to ovsem monstrozni.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH: aspon bych doplnil druhy oko, co mam doma na zdi! :))

BOBESH
    BOBESH --- ---
    chtelo by to lepsi rozliseni
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: testnu odpoledne v kanclu
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ty ve ja zas nedavno hledal nejaky pohodovy beaty na yt. tak sem tam vrznul tohle a pak koukam, ze hrajou z Honolulu! :))

Cool Beats and Casual Coffee
    https://www.youtube.com/watch?v=7lkOCnxTeRE
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Říkal jsem si v 13 kapitole Infinite Wealth, že si dneska na chvíli od Ichibana odpočinu a pustím si novou cestovatelskou epizodu od Japonce Solo Solo Travel a v druhé minutě…. oh no… Pak si říkám, že teda mrknu alespoň na intro Dave the Diver, když už teda vyšel na PS a oh no….

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: az teed? :O
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: a na kterým místě je Taichi Suzuki?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Oukeeeeej Kiryu se dostal do Bafta žebříčku ikonických postav.

MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Tak je to zpet na GOTY podiu :D

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: A sakra
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tohle by mohlo byt fajn. Připomíná mi to knížku Za sklem.

Příští rok se staneme prodavačkou v japonském obchůdku » Vortex
    https://www.vortex.cz/pristi-rok-se-staneme-prodavackou-v-japonskem-obchudku/?

Za sklem - Sajaka Murata | KOSMAS.cz - vaše internetové knihkupectví
    https://m.kosmas.cz/knihy/255597/za-sklem/

Keiko se odmalička vymyká běžným společenským normám. Navzdory univerzitnímu studiu nachází své místo v životě jako brigádnice v minimarketu. Jeho dokonalá organizace se pro ni stává oázou řádu a bezpečí v nepředvídatelném a chaotickém světě. Poutavá sonda do života současné japonské společnosti ukazuje, s jakými problémy se potýkají svobodné ženy, které se nechtějí přizpůsobovat společenským konvencím a hledají své vlastní místo ve společnosti.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Chm tak mi v baru hraje z jukeboxu theme song z Valkyrie a už mám tu jedničku nainstalovanou. Tohle se nemělo stát. Za všechno může ta zatracená polnice a bubny. Po IW se hned hlásím do služby.

Valkyria Chronicles - Main Theme
    https://youtu.be/MP9rJdxmuQU?si=C_GDFLI0Q2sWKgdS
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ahaaa! dost dobre info aniki!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam