• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw "front view" .))

"pov"

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: kdybych se rozhoupal, tak bych jel klido zebrat uz na Gamescom do nemec, ale Animefest by byl vhodnejsi! :))
    LEFTY: mno pozu na foceni uz mam! toe jasny! .)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA:
    BOBESH:
    oh no michi

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: s takovou abys poridil jeste fešnej ramen hat, gumaky, fish pouch, nasadil hasaku face a vyrazil s kasičkou na Animefest 2025, aby se ti ty naklady vratily.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: tak! asi se mi to prodrazi. 12 liber postovny. ted este clo a zrejme par dni ulozeni...

kdyby kuci z RGG vedeli jaky tu mame problemy!! :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: No tak snad to klapne

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: presne! :D

ale cumim! ted mi napsali z ICC asi po hodine, co sem jim psal! :O vtipny je, ze dle ty posledni vety maj vsecky informace na baliku a stejne s tim delaj takovyhle obstrukce! :/

Hi there

Thank you for your email,

Please find attached below a copy of your invoice that contains relevant info.

We are not set up for IOSS so this will not be applicable.

Seller: Insert Coin LTD

Buyer: Customer detials(Yourself)

Number of pieces: One (1)

Specification of goods: T-Shirt (HS Code: 6109902000)

Value of goods declared: £17.50

Postage cost: £12.00

All of this information will be on a label attached to your package so the customs office should be able to see this.

Many thanks

Josh Mathews
    Office Manager
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Celní řízení v kostce

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj mno. Bylo by fajn, kdyby tyhle firmy mely mezisklady v EU jako Cinani a neusel bys tuhle extremne otravnou proceduru, kdy te stat vylozene okrada za "celni rizeni" absolvovat.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ja jako obcas neco objednal, ale asi sem mel stesti, ze sem nikdy to clo resit nemusel. to uz teda fakt nechci, zvlast kdyz ti obchod neposle ani tu fakturu :/

dik za zkusenosti! priste si dam pozor!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj posledne jsem to resil s objednavkou u ameriky, potom po moratoriu z UK a vzdycky to bylo na 3-4 emaily a potom 3-4 stovky za celni rizeni. Snazim se tomu vyhybat a brat veci bez celniho rizeni, ale nekdy si tim holt projit musis a kdyz natrefis na byrokrata, tak je to voser na druhou.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: chmm. posta prvni mail poslala pred vejkendem. poslal sem jim potvrzeni z banky o zaplaceni, doplnil druh zasilky a vcera prisel ten druhej. tak sem jim odepsal, ze nic z toho nemam a prilozil dva screenshoty mailu kde mi icc jen potvrzuje odeslani baliku. tem sem teda este napsal, ze bych jako potreboval fakturu kvuli celnimu rizeni.

slusnej vojeb s "blbym trikem" :( z ciny mi chodej napr. gamepady uplne v klidu.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: To bude v klidu. Neco podobnyho jsem resil s celnikama onehda a stacilo jim tam naposilat screenshoty z eshopu, popis zbozi, cenu a dve vety ohledne toho o co se jedna. Klidne k tomu napis, ze jsi to objednaval bez uctu. Zasilku ti rozbali, zkontrolujou, uvidi ze to sedi se screenshotem, zaplatis potom nejaky drobny za celni rizeni a mas to doma. Je to voser, ale co uz.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    objednal sem to bez accountu, takze se nemuzu podivat na zadny detaily, nemam fakturu nic. jen z banky vypis o zaplaceni.

proc o tom pisu? no psala mi ceska posta kvuli clu! a chtej vedet tyhle detaily a ja je nemam! tak sem zvedavej, jak to dopadne! kazdopadne od zejtra uz mi uctujou za ulozeni! ://

Dobrý den,

prosím o doplnění dokumentů k zásilce LExxxxxxxxGB, Dxxxxxxxxxx.

Seznam požadovaných dokumentů:
    Objednávka/faktura
    obsahuje: kupujícího + prodávajícího, specifikaci zboží + počet ks, hodnotu zboží + poštovné, případnou slevu, případný číslo IOSS – v případě již zaplaceného VAT
    Doklad s IOSS
    doklad s číslem IOSS, který Vám poskytne prodejce (doklad o zaplacení VAT)

Dokumenty je možné předat na níže uvedené adrese:
    Celní řízení - Doplnění dat
    https://postaonline.cz/celni-rizeni/Form.aspx?form=1117&guid=2c2838c1-d5e1-44a4-a65f-8996ca865f2f

Upozorňujeme, že požadované podklady je nutné doložit do 11.07.2024 , jinak bude zásilka vrácena zpět odesílateli.*

V případě označení zásilky "Nevracet" (Abandonné) bude zásilka úředně zničena. *

* netýká se vrácených zásilek ze zahraničí. Více informací o vrácených zásilkách naleznete zde: https://www.ceskaposta.cz/sluzby/celni-rizeni/ocekavate-zasilku-ze-zahranici#5

V souladu s obchodními podmínkami za každý kalendářní den uložení zásilky účtujeme úložné ve výši 50 Kč, počínaje dnem: 03.07.2024
    Datum uložení zásilky: 20.06.2024
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tyy ve! tak s trickem sem si asi pekne nabeh! :(

z insertcoin mi prislo pouze toto

Insert Coin Clothing
    New Arrivals Best Sellers Shop Sale
    Hi Robert,

Your order has been dispatched, please see details below:

Tracking Code: LEXXXXXXXGB

Order Number: xxxxxxxx
    You can enter your tracking code here:
    https://www.royalmail.com/track-your-item
    You ordered:

Ono

You could have earned 29 coins for this order. Create an account to start earning coins.

You can view more details about your order by going to your Insert Coin Account

Please note, we have warehouses in the UK and Asia, so orders containing multiple items may ship separately. Rest assured all items in your order will be processed and shipped as quickly as possible.

Best Wishes,

The Insert Coin Team
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    TAP: největší míru detailu z celé blockuzy má ikona.
    TAP
    TAP --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    uz sme tady asi resili? :O

"Dnes, 17. června, má zástupce studia Toshihiro Nagoshi (@Nagoshi_T) narozeniny 🎉🎂

x.com
    https://x.com/nagoshistudio/status/1802676398190190620
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ten je dobrej no! :))

"The Ryu Ga Gotoku staff celebrated Kiryu's Birthday today by creating an altar. 🎂🥳
    🍸
         🍸🍸🍸
       🍸🍸🍸🍸🍸
      🍸🍸🍸🍸🍸🍸
     🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam