• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tak cuch mam spatnej. do GP to nejde, ale posunuli vydani o tejden dopredu!!! :O
    mrknete do konce!
    jinak to vypada libove! hroznej ulet! kdo by cekal v Yakuze piratsky souboje lodi? a ten obri simpanz tam! :)))
    Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii | Xbox Partner Preview 2024
    https://youtu.be/kG4JFa9TAbY?si=yus0geECcE2IFzcT
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH: "Těšit se máme na rozšíření pro Alana či havajské Like a Dragon."
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    hm tak z toho trochu cucham, ze to daj zas do GP
    Xbox chystá na čtvrtek prezentaci věnovanou 3rd party hrám | Zing
    https://zing.cz/article/xbox-chysta-na-ctvrtek-prezentaci-venovanou-3rd-party-hram
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Sega pripravuje limitované vydania Yakuza hier | Sector.sk
    https://www.sector.sk/novinka/306554/sega-pripravuje-limitovane-vydania-yakuza-hier.htm

MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Tim myslim Yagami, dlc je bohuzel snaha udrzet pozornost - ale vypada to ze zatracena music industry zase vyhrala. (proto ani nebylo karaoke).
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    NAGASAWA: Za me byl super. Hlavne v 2 - ale je pravda ze to bylo diky EN VA.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MISEC: Podle mě nemá Yagami charisma a je coby postava poměrně dost plochej, ale zase to vynahrazuje dění okolo něj, který je výborně produkčně zvládnutý. Ohledně DLC - School Stories chceš. Ty mi přišly v Lost Judgmentu naprosto skvělý. Užil jsem si tam nejvíc srandy.

Kaito Files ber jedině ve slevě za pár euro. Původní cena je přepal. Je tam vlastně jenom kratší dějová linka s Kaitem bez vedlejšáků. Za plnou cenu to ber jedině pokud jsi hardcore fanboy. Jinak si počkej na slevu. Za mě maji cenu max tak 2 stovek.
    MISEC
    MISEC --- ---
    Mam rozohrany Lost Judgment, 4-5 kapitola, je to celkom fajn, aj ked Kyriu z Yakuza 0 bol vacsi sympatak ako Yagami. Yakuza 0 mi prisla taka epickejsia ako Lost Judgment. Otazka znie oplati sa ist aj do Kaito files a dalsie school stories?
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Shiba Inu žije 12-15 let.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Mimochodem za tyden startuje na Amazonu Prime serial.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: cena je prijemna, ale dyz k tomu pripoctu 1890 za MH:Wilds tak uz toe pekna sumicka :/

mi teda nejde furt do hlavy to stejny datum vydani. to nemuze bejt nahoda nebo co. navic dve japonsky studia
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: pravda. Spletl jsem si tu cenu s DLC pro Judgment, kdy to bylo osm stovek. Gaiden byl za 11 stovek a pirati budou za 14 stovek podle store.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: s tou cenou to nebude tak horky nee?
    imho to bude velikosti neco mezi gaiden a poslednim dilem.
    cena gaidenu byla imho 50$
    Pirati sou za 60$
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: Not bad, ale pustit mi to někdo bez vědomí toho, že je to podle hry, tak bych to tipoval na sice gut, ale random Yakuza tv drama. Mno uvidíme. Nějak mi tam chybí humor, ale trailery klamou tělem.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Like A Dragon: Yakuza - Official Trailer | Prime Video
    https://youtu.be/B4tmmzh2PfA?si=gqzxSrGyjAE_rgRD
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Upřímně úplně nevím. Spíš bych si tipnul, že to bude jako The Man Who… ale s dvojnásobnou cenovkou a dvojnásobnou porcí miniher a recyklace. Nechce se mi věřit tomu, že by stihli dotáhnout produkcne něco ve stylu Ichibana s Majimou a piráty, ale na druhou stranu to je RGG a tam je asi možný úplně všechno.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Jsou nějaký hinty, jestli Majima bude full scale Yakuza game, nebo v podobným ranku jako The Man Who Erased His Name?
    GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: Jako jo, ale ja vas proste nikdy nedozenu - to snad ani neni mozny dohravat, jak ty novy hry valej!

Ted odpocivam u Cult of Lamb, tak bych mel byt pripravenej na neco vetsiho urovne Ishinu :-)

Puvodne jsem myslel, ze konecne zfouknu Fist of the North Star, ale bude muset pockat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam