• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: nádhera, jak chytil/počkal si i na tu lanovku v tom třetím páru! <3
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: supr jak sou k tomu ty fotky ze hry! :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Další Kyodai navštívil Onomichi

BOBESH
    BOBESH --- ---
    to menu se mi libi!

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: na fcb centrale psali, ze to je starsi demo, respektive to, ktery se ukazovalo pri oznameni novinarum na stanku, tak to bude tak jak rikas.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: mmm...nemel. resp. jediny co me "zarazilo" bylo dyz v cutscene ta obri lod pristavala, tak se jakoze vubec nehoupala, ale to byl takovej titernej detail bych rekl. jinac estli to nebylo tim, ze toe jakoze demo. u MH:Wilds ta beta taky neni final produkt co se tyka treba grafiky.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj včera jsem to demo dohrál. Budu se opakovat, nebude to moje nejoblíbenější Yakuza, ale jako celek by to fungovat mohlo. Jinak neměl jsi pocit, že to postavili na starším a jiným enginu, než byl Ichiban? Možná to bylo těmi texturami a beat´em´up, ale přišlo mi to jako návrat do roku 2020

Jinak Japonci tam poslali o něco temnější trailer

『龍が如く8外伝 Pirates in Hawaii』ローンチトレーラー【2025年2月21日発売】
    https://youtu.be/NaUBCj_miGY?si=Yr6A6PUQSQY_CW6w
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    dal sem necelou hodku. pekny toe! ty souboje vyborny! tohle snad neni ani Yakuza na Havaji. to budou proste piratsky historky s Gorem a Gorem na Goromaru :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Demo je online
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    demo kostnu! p a r a d a ! !

a toho Dejva uz sem mel koupit davno za ty ps fufniky, tak ted uz! :)

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Dave the Diver - Ichiban's Holiday DLC Announcement Trailer | PS5 & PS4 Games
    https://youtu.be/2sndxksP6Gg?si=bM28QdvuCPHz4Fse
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    like a Ishin v zime :)

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: souhlasim!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Na jednu stranu se na to tesim a na druhou mam trochu obavu, jestli to v tom open worldu pribehove na tyhle piratsky vlne silenstvi utahnou. No ja vim, ze jo. Kazdopadne priste bych si dal nejakou tu temnejsi a serioznejsi Yakuza klasiku bez dětí a lvíčků, tak treba dneska ve State of Play ukazou ten jejich novej drastickej projekt z prelomu stoleti.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a tohle?! :)
    Underwater shooter, The Ocean Hunter makes its console debut in Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii's arcade🤿 Dive into the stunning underwater world that awaits you at the ocean's depths🦈
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jo a "Finally, a game that lets you wear 10 rings. Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii sets sail on Feb 21st🏴‍☠"

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: wow! tak pozdravuj a vyrid podekovani pls! .)

btw potvrzeni steamdecku

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jooo rano jsem mel od nej v poste video.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: fakt jo?! :O hustyyy! dekujeme!! prehazuju do MH
    btw ten Arkveld je ve hre vybornej a celkove ten design monstra je cool

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam