• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja 11. kapitola v Nibelheimu! a dneska mi do toho skoci Yakuza az do releasu MH. takze FF Rebirth opustim ve finale po skoro 70ti hodinach? :D ja to musim dat nak simultanne s tema dalsima dvema! mi hrabne! :))
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Trvalo mi to jen asi dvě hodiny
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Jinak jdu s OT. Včera jsem dal všechny tři Chocobo Glide na Rank 3.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BOBESH: ROFL
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    sice sme zvykly, ale tohle je jinej level! :O davam jako varovaní! to si dneska ani nezahraju! :D
    jedno z negativ uvedenych v recenzi na zing.cz

GEE
    GEE --- ---
    this is a rant about the Yakuza series (Like A Dragon)
    https://www.youtube.com/watch?v=18GR58nQ5mY

Yakuza, vsude Yakuza!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    today is a day! :)

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ja vcera zapnul Rebirth,ze pudu po hlavni lince, ale uvrtal sem se do nejakyho side questu, tak sem se zas nikam neposunul! 🙈
    jako na single hru je to celkem obri. trochu mi to pripomina Assassin's Creedy...ale to bude asi tema vezickama:))
    uz skoro 70 hodin.cutsceny na rychlo, dialogy odklepavam, dobrovolny minihry nehraju...pffuu
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jop jop melo by. Do vikendu budu muset nejak narvat tech par kapitol FF a nakonec to stejne vezmu. Potrebuju ted nejakou feel good klasiku (ale s vyhradami)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    40G nainstalovano! ono to pude asi dneska nejak od pul noci ne? ja to zapnu asi az zejtra po praci no. uz se docela tesim na lod! :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    HONZA09: to jo mno. Zasekat se na tom uz moc nechci. Jak to nechci platinovat na hard, tak vsechny ty intely spis uz skipnu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    u toho uz sem rval! :D jen tak tak na bronz asi po deseti pokusech! :))
    GEE
    GEE --- ---
    HONZA09: Jo, tohle je rozhodne jedna z veci, kde jsem ty narocnejsi preskakoval pro uchovani vlastniho dusevniho zdravi :-D
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    S tím že teda gliding na Chocobo je neuvěřitelnej pain a fakt nevim, jak to udělám. Měl jsem co dělat, abych to dal aspoň na bronz. Asi se to prostě budu muset naučit. :D
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NAGASAWA: Já tam mám cca 90 hodin a jsem teprve v Cosmo Canyonu. Holt to hrát na 100 procent včetně intelů, sidequestů a miniher je na dlouho. :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ono to bylo cool u prvniho, druhyho regionu, ale dyz sem vcera chtel jit proste dopredu, abych to uz dohral, tak mi to tam haze tyhle klacky a to me prislo otravny, ale asi na to moc specham
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Jop to si mohli odpustit
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: to sice jo, ale oni to tam narvali i povinne. chces jit dal po hlavni lince? nj, ale pesky to nejde! nejdriv si ulov chocoba...napr. a toho je tam imo vic. kdyby to byly jen side mise tak ok, ale tlacej to tam i do hlavni linie. na me to nejak nepusobi a jak si psal, tak musim souhlasit, ze ten Remake byl vlastne pro me osobne lepsi. doklepavam to teda z povinnosti uz a modlim se, at uz mi to necpe ty minihry tak pod nos! :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Jo no na spoustu nepovinných věcí se dá vykašlat vid, ale ono to proste nejde a stejně do těch miniher zase vlítneš.
    GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: Jojo, uplne chapu - ke konci uz je toho moc. Ja teda zacal vynechavat az uplne na konci kdy to chteo vyrazne vic skillu, nez mam. Ale ty minihry jsou naprosta Yakuza
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam