• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Smutný
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tyo a to este nevime jak zmrvili Zero! :O ted ctu na konzolistovi pod oznamenim, ze ten Directors cut de i na "velky" konzole

ONE OFTHEBIGGEST
    #KH 💖💖💖💖
    dnes, 10:10
    Tak tohle je naprosto zbytečné, a doporučuji se tomu vyhnout a prožít originální příběh. Tady si tvůrci dovolily několik událostí přepsat/změnit a to i úmrtí postav, které jasně nepřežily, tak najednou ožily. Tohle se vůbec nepovedlo, a z dospělého příběhu je fraška. Ti co mají možnost, zahrajte si originál, který není Director's Cut.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: tak alespoň že ty Dark Ties prodávají v jednom balíku a nejsou to 4 DLC hodiny s Mine za 14 stovek.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jj pribude hafo miniher. ja sem rad, ze sem si dal ten origos. sice sem tu psal, ze se na "remake" tesim, ale ted mi to zas nak zhorklo. sem zvedavej na ten "pridavek" Yakuza Kiwami 3 Dark Ties is a completely unique/separate game that comes with Yakuza Kiwami 3.

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: u mě poslední dobou převládají ohledně rozhodnutí studia hlavně rozpaky a nejsem si úplně jistej, jestli mi to vynahradí přenášení točený zmrzky přes přechod ve 4K.
    GEE
    GEE --- ---
    No nic, takze tady jdeme znovu...ale priznavam, ze mnoho emoci to ve mne kupodivu nevyvolalo
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Ale bude se kuchtit pro děti

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Ale tak uvidímě v únoru. Třeba to bude fajn, anebo to bude křeč.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Skoro si jeden říká, že to po odchodu Nagoshiho vzala za trochu špatnej konec parta lidí ze studia, která přehodila výhybku z kreativního punk módu na cash grab model na jistotu a ztratilo to ten sympaticky bizarní a ze řetězu urvanej styl viď.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja mam plnej twitter narku za Rikiyu. kosulka taky pryc...prej bude v Legendary packu zas za priplatek. ty ve ja nevim...

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Takže 12. února 2026
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Anikiiiii :( No to jsem teda necekal. Reddit ráno plnej Kiwami 3 a Dark Ties grafiky a já mám za to, že to je nejakej spekulativní fanart a oni rovnou takhle na nás.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    achjo ;(

BOBESH
    BOBESH --- ---
    tak vono to slo ted. jako Rikiyu budu rozdejchavat hodne dlouho :O

Yakuza Kiwami 3 & Dark Ties | Announcement Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=za9rjoTdG_M
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw kalendar! :) ja mam 30/9 jako Koichi Adachi! :))
    DRAGON CALENDAR (Like a Dragon) | SEGA
    https://calendar.ryu-ga-gotoku.com/en/
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: jj. vidim to na tu trojku. imo to dava celkem smysl. a to si teda dam s chuti, pac ta trojka byla vlastne takova nejstarsi z naseho pohledu, kdyz jedna i dva uz jsme hrali predelany a 4 a 5 na tom byly o chlup lip imo.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: klidně spoiluj. Taky koukám na Fcb HQ a na reddit, kde se Kiwami 3 řešilo, ale zatím neproběhlo nic vyloženě průkaznýho i když teda RGG teasuje na vlastním instagramu hromadou retro odkazů. Uvidíme uvidíme.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    mno nechci spoilovat, taky vim prd, ale vypada to na dalsi Kiwami. a doufam, ze pustej nejaky info o Project Century ala Stranger Than Heaven :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Ha super, měl jsem nevím proč zafixovanou číslovku 28. Mno tak super a doufám, že přijde nějaký to "back to da roots" místo pirátů s tygříkama.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: co deset! uz jen sest! :)) a uz prosakuje, co vypustej.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Za 10 dní RGG Summitó?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam