• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DEEFHA: zatím jsem tak v první třetině a o jump scare není nouze
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    NAGASAWA: Trochu mě děsíš, dvojku mám teprve před sebou :-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: Ou :( To budu po Alanu Wake 2 nutně potřebovat.
    GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: Je to ultimátní feel-good. Prostě jako byses zavřel do kavárny, kde se mají všichni rádi, rozumí si a je jim dobře. A vzhledem k blázinci všude okolo je tohle přesně neco, co tu a tam potřebuju.

Fahmi, člověk, kterej stál za prvníma dvěma dílama bohužel nedávno zemřel, ale věřím, že to studio ví, co dělat.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: a to jsem nikdy nehrál. Napsala to ta parta indonéská srovnatelně s Japonci? Samozřejmě jsem četl tvoje reporty v dohrávacím auditku, ale u toho včerejšího traileriu jsem si říkal, že bych si crossover kavárny z Persony a Midnight Diner: Tokyo, celkem i dal.
    GEE
    GEE --- ---
    Já budu out a nejvíc se těším na Coffe Talk Tokyo. První díly mi chutnaly moc, tak uvidíme, jak zafunguje přesun.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    GEE: Damn straight, samozřejmě si to koupím, a budu si to náramně užívat, ale v rámci všech možných simulátorů (autobus, kamión, house flipper, nevímcoještě) je tohle nejvíc wtf.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: na druhou stranu by se to dalo brát jako reverzní extraction shooter bez střílení...
    GEE
    GEE --- ---
    On to byl proste Japonskej direct pro Japonce no :-) A jak tu vime, Japonci jsou....unikatni.

A proto je mame radi.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: jako je to pěkný, ale tvl, hra o doplňování regálů a pípání na pokladně?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak tohle tam bylo. Vypadá to jako minihra do Yakuzy, ve wishlistu ji mám už rok a teď dostala konečně dubnový datum

inKONBINI: One Store. Many Stories - State of Play Trailer | PS5 Games
    https://youtu.be/yvnvdI3dc5E?si=GCv9HSdMRrTvQ7Of
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: Joooo to je dost gut :) No a jeste jsem zapomnel na herní 27 palcovej monitor Sony s nabíjecím portem pro DS

27" Gaming Monitor with DualSense Charging Hook - Teaser Trailer
    https://youtu.be/mRHgZ_l94F0?si=ctJ53Fx6DICCAQfx
    GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: ale koukam, ze fakt oznamili levnejsi PS5 pro Japonsko (cca 350 dolaru) a ta samotna reklama je cool :-)

PlayStation®5新CM「GO!GO!PS5!」篇
    https://www.youtube.com/watch?v=vjVBPdLB4sE
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: mnoo tak spis ohledne Yakuzy :) ale bylo to takovy nintendacky. typka ve svetriku si pamatuju a pak uz nic :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Vlastně vůbec nic. Připomínalo to indie prezentaci Nintenda, ale bavilo mě, jak to bylo moderovaný a hosté tam byli vždycky tak na 20 sekund a stihli říct hlavně 4x Jorošiku onegaišimasu, dvakrát se uklonit a zase poděkovat. V paměti mi zůstal akorát Fatal Frame II remake a Octopath Traveler Zero. Od RGG nic a o nic jsi vlastně nepřišel.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    bylo tam neco? ja sem tradicne vytuh u toho, ale dneska nikde nic

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tak uvidíme, co dneska přijde v asijské sekci State of Play

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Chm tak studio to nebude mít úplně jednoduchý. V Kiwami 3 se to krapet zvrhlo a všechny posty RGG jsou totálně vyspamovaný hashtagy removekagawa kvůli silně přepálenýmu chování jednoho z naskenovaných herců vůči hosteskám. Teruyuki Kagawa před pár lety hostesky osahával, choval se agresivně a hráči na to evidentně nezapomněli a RGG se z dřív naprosto adorovaný party pod Nagoshim dostává celkem pod tlak. Zatím se markeťácí tváří tak, že to ignorují, ale už se vyhrožuje bojkotem a review bombingem což není úplně dobrý.

BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Ne úplně přímá reference na poslední LAG piráty, ale posílám to.
    Je to nsfw i kdyz je to z idnesu
    iDNES.cz – s námi víte víc
    https://www.idnes.cz/hry/magazin/kaho-sibuja-pribeh-prsa-streamerka-herecka-like-a-dragon.A251010_093958_bw-magazin_oz/foto
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam