• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :S

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Každopádně jsem si ale říkal, že bych si měl tu 2 měsíční Arc Raiders Tour něčím proložitt a zrovna Yakuza by byla ideální materiál. Na druhou stranu si nechci připadat jako blbec, kterej vysypal 50 euro za přeskinovanou horší verzi původně skvělý trojky. Mno uvidíme po demu.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Taky se do toho úplně nehrnu, ale možná podlehnu. Zatím si nejsem jistej, což mě vlastně vůbec netěší.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    release day nákup dělat nebudu, dejte pak někdo vědět, jeslti je to cash grab, nebo se tentokrát v RGG pochlapili
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Zítra by poodle japonského RGG účtu mělo vyjít demo.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    trojka se blizi
    GEE
    GEE --- ---
    LEFTY: jo, tak to jsem v pulce - Ichiban a jeho parta je nekde okolo 30, Kiryu a jeho parta okolo 38

Tusim, ze se tomu dungu nevyhnu (a nechce se mi tam)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    LEFTY: a čím dřív se do nich pustíš, tím míň to bude bolet.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    GEE: pro mě největší grind bylo vylevelovat party na 60. Na to jsou triky.
    GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: jasny, uvidim - nechavam to plynout. Tak nejak tusim, ze jak jsem koupil tu max edici, tak mam vlastne hodne veci o dost jednodussich. Kupodivu jsem jeste nenarazil na zadnej difficulty spike (jako kdyz clovek poprve s Ichibanem potka znamy z predchozich dilu), tak cekam kdy se objevi grindovaci peklo
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: Platina je tady imho nejpohodovější a cinkla mi vlastně i tak nějak neplánovaně a sama (oproti jedničce, kde to bylo grindovací peklo)
    GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: jojo, bavilo moc - presne tohle jsem po Silent Hillu potreboval. Sujimony mam myslim taky uz komplet co se pribehu tyce, ale platinu teda necekam - na to jednoduse nemam
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: Perfekt. Na Dondoko jsem se strašlivě zasekal.
    GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: Velice! Jedu pomalicku a akorat jsem se vratil zpatky na Havaj po reportazi o Kazumovi. Dondoko Island dojetej, ale budu se muset vratit, abych narubal dalsi penizky
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: Btw co Ichiban, sedlo ti to?
    GEE
    GEE --- ---
    チョコレートプラネット - FCKY-風呂キャンセル界隈- / THE FIRST TAKE
    https://youtu.be/MpwHUq89JaI?si=2gyAHYbPu0kd5uih&t=42

dneska jsem potřeboval nutně vytáhnout v depky a vida - těžký Yakuza vibes
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Ráno to bude v éteru

Yakuza Kiwami 3 & Dark Ties DIRECT