• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NJALPOTUS
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    FFFF: Ne. Tobě jo?
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    FFFF: Ad 1: Před 4 lety jsem nevolil ani Trumpa ano Clintonovou. Tečka.
    Ad 2: meleš hovna
    FFFF
    FFFF --- ---
    GLOBETROTTER: stalo se ti neco?
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    FFFF: Ano, DJT sice měl o 2 procenta míň, než Hillary, ale díky volebnímu systému US vyhrál a tak by ses měl nad tímto zamyslet:

    FFFF
    FFFF --- ---
    GLOBETROTTER: no a kohopak si volil predtim? Clintonovou? hele "Nikomu jsem nic neumožnil." - 4 roky tady systematicky djt obhajujes, pak ho jdes volit a pak kdyz prohraje a neuzna porazku a vsechno se posere davas ruce pryc? pokud by vyhral tak bys ho tu 4 roky blahorecil jak je skvely president a jak ho amerika miluje a odpurci maj drzet hubu.
    NJAL
    NJAL --- ---
    Tech 36 dni je fakt fail :-)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HWLLFFRDD: Každopádně dávat takový blbý sliby je trochu nešťastný. Skoro to vypadá, že radil nejdřív s Babišem.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    :D

    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    FFFF: Nikomu jsem nic neumožnil. Volil jsem ho až loni. To jen tak pro upřesnění.
    NJAL
    NJAL --- ---
    "Beauty is in the eye of beholder."
    FFFF
    FFFF --- ---
    GLOBETROTTER: tak to ti gratuluju.

    btw 4 roky jsem vedle tvrdil ze je mi djt ukradenej ale jako clovek-president je evil a ze osoba takovyho charakteru nema v nejvyssim urade v zemi co delat. tady nejde o mensi nebo vetsi zlo ale o to, ze presne to co se stalo se dalo predpovedet. a lidi jako ses ty to umoznili. nema cenu se ted kolem toho kroutit nebo vymlouvat.

    rozdil mezi mnou a tebou je ten, ze ja jsem v zasade spokojenej clovek co nema strach ze ho nejaka skupina lidi nebo nejaka evil kultura pripravuje o misto na slunci, takze se muzu rozhodovat nezaujate o tom, kdo mi bude vladnut a muzu vyfiltorvat lidsky zrudy jako je djt z meho rozhodovaciho procesu. ty se na rozdil ode me ale bojis ruznych hrozeb takze pokud ti nekdo rekne, ze ti pomuze ke spekojenosti tak ho budes poslouchat nehlede na to, co je to za hovato. reknes si ze je to mozna lidske hovado, ale je to nase hovado a bude nas chranit. ja zadny hovado volit nemusim.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Nikde jsme nebyli a ta čáska taky nesouhlasí!
    NJAL
    NJAL --- ---
    HONZA09: Ne. Vsak tam neni nic promazano, kazdy si to muze precist. Za DJT jsem stal ve stylu "Nope-Noper". A tedy zadnej qanonskej tezkej trumpfan nejsem. To, ze se nekterym mohou s nimi nesouhlasici lide slevat v nejakou jednolitou masu charakterizovanou kumulativni sumou vseho toho, co na nich shledavaji spatneho, uz opravdu neni muj problem. :-)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Nemáte doufám v plánu začít popírat, že jste s DJT v řadě souhlasili a sympatizovali, že ne?
    NJAL
    NJAL --- ---
    GLOBETROTTER: V tom jeho jednobitovym mozecku vse funguje ve stylu "pokud nejsi anti, tak jsi pro!" Verim, ze mezi anonatory nad DJT ma nas vsechny :-)
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    FFFF: Nikdo tu nad DJT neonanoval. Ukaž mi tu jednoho jeho nadšeného fanouška. Stejně jako ty bereš Bidena jako menší zlo než Trumpa, tak já osobně jsem považoval Trumpa za menší zlo než Hillary a Bidena. Kdyby v primárkách vyhrála Gabbard a ne Biden, tak jsem volil ji a ne Trumpa. A kdybych věděl jak se bude Trump chovat na konci voleb, tak jsem ho taky nevolil.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    Soud v Texasu na neurčito zablokoval Bidenův zákaz deportací, prý porušuje federální zákony | Svět | Lidovky.cz
    https://www.lidovky.cz/...z-deportaci-pry-porusuje-federalni-zakony.A210224_100748_ln_zahranici_lijk

    "Soud v Texasu na neurčito zablokoval Bidenův zákaz deportací, prý porušuje federální zákony
    "

    :D
    FFFF
    FFFF --- ---
    GLOBETROTTER: hele Biden byl slizkej oportunista 30 let v senatu a miluje politikareni takze presne tohle tu ted 4 roky bude. co je na tom divneho? cos cekal? ze tu budem onanovat na potusem jako si onanoval ty a tobe podobni nad djt vedle? kazdymu kdo neni zaujatej fanboj bude Biden pit krev; plus jeho laxnost a bohorovnost vuci vsemu bude stat USA dalsi mezinarodni kredit, pac je dost jednoduse manipulovatelny hawkama z Pentagonu. presne tohle bylo proc jej hromada lidi z demokraticke strany nechtela a zac jej budou kritizovat.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Hele sorry, byl jsem ospalej, psal jsem to před usnutím. Myslel jsem že kritizuješ ten akt deportace a tuplem to, že se deportují nejen Hispánci, ale i černoši. Nepochopil jsem že kritizuješ nového potus, protože káže vodu a pije víno.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    HWLLFFRDD: Za Trumpa lidi dostávali peníze za Bidena mají lidi naslibované peníze. V čem je problém?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam