• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    V__MMáchův Industriál
    Podpořit další dokumentární práci možno třeba zde: https://buymeacoffee.com/viktormacha

Mám rád těžký průmysl.

Tak strašně moc, že jsem jeho fotografické dokumentaci věnoval posledních 13 let života.
    Jenomže svět vysokých pecí a tajemně dunících továrních hal z našeho světa pomalu mizí a tak se můj archiv pomalu ale jistě stává jejich pohřebištěm.

Ale hutě a doly na fotografiích žijí dál. V galeriích, soukromých sbírkách, podnikových prezentacích, nebo třeba ve formě obrazů, které občas podle mých snímků vznikají.

A abych už zbytečně nespamoval jinde, budu si všechno odkládat zde.

Třeba to někoho bude bavit.

Viktor
    http://www.viktormacha.com
    https://www.instagram.com/viktormacha/

(poznámka pro mě, když vkládám fotku .))
    rozbalit záhlaví
    V__M
    V__M --- ---
    JONEZ1: no minule fakt ne, ale dnes by účast měla být poněkud umírněnější.
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    V__M:: prosím, ať je v zadních řadách dost místa pro tlačenici pozdě příchozích stojících :-)))
    V__M
    V__M --- ---
    V__M: Jen připomínám, dnes večer přednáška na téma INDUSTRIÁLNÍ URAL!
    Kdo dřív příjde, ten dřív sedne.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    V__M: Hmmm, než moderátor řekl, že neví co je odpich, tak prohlásil, že ve Vítkovicích byl...
    KAERO
    KAERO --- ---
    odpich znam taky jenom proto, ze jsem puvodne ze slezska, a Brne se na me koukaji jak na mimozemstana. Mimochodem kdo z vas zna pojem 'dvojkolí'? V Bohumine (Bonatrans, drive Zelezarny a Dratovny Bohumin) to zna kazdy, mimo skoro nikdo.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    V__M:
    Tak oni mají desítky témat týdně… A asi úplně nechci rozumovat, protože jsem z Ostravy, ale nejsem si jist, zda to je třeba v Praze či někde na jihu Čech tak automatická znalost…

Skoro přemýšlím jak postavit anketu, abych nenapovídal ale zároveň tuto znalost prověřil…
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    V__M: tak ta česká ještě celkem ujde. Ale američtí soudruzi - to je teprve odvaz
    V__M
    V__M --- ---
    E2E4: A to jsi neviděl moderátora počasí… ten byl totálně unreal. :))
    Ano, Don’t look up je o české CNN.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    V__M: viděl jsi film don't look up? ty moderátoři mi přijdou dost podobný..

jejich cilovka zjevně nejsou moc inteligentní lidí, no.
    V__M
    V__M --- ---
    No a komu ta dnešní sláva utekla, tak může koukat ze záznamu zde. Vyšel k tomu kupodivu i článek.
    SPOILER ALERT - moderátor neví, co je odpich. V CNN jsem byl naposledy.

Viktor Mácha: Industriální fotograf popsal, jak vypadá Azovstal - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/v-zelezarnach-se-citim-bezpecneji-tvrdi-industrialni-fotograf-jak-popsal-azovstal-106578
    KOC256
    KOC256 --- ---
    To je ta "jen blokáda"?
    V__M
    V__M --- ---
    SICKBOY4000: obávám se, že tam už je dobojováno..
    V__M
    V__M --- ---
    ATOMIKS: :)))

Já už jsem nějakou dobu v pokušení vypustit kachnu, že tunely Azovstalu vedou ve skutečnosti do Taganrogu, kudy ukrajinskou armádu zásobuje ruský odboj.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    V__M: nechci hanit velikost tvé pomíjivé slávy, ale tam už byl coby expert na Ukrajinu i Roman Šmucler .o) já bych tedy radil říct, že tunely pod Azovstalem jsou ve skutečnosti sorosovy továrny na chemikálie, a tajemně u toho pomrkávat, ono by se jim to hodilo do konceptu publika.
    V__M
    V__M --- ---
    PLOSTENKA: No tak z tohohle optimismu jsem už vyléčen. Zatím nikdy nic. :)
    PLOSTENKA
    PLOSTENKA --- ---
    V__M: Cool, ale lo ti CNN neda sestrihanou kopii sama od sebe? Vzdyt autorsky vytisk je u jakekoli publikace normalni zalezitost...
    V__M
    V__M --- ---
    Přátelé, je to bizár, ale zítra v cca 8:30 fakt budu na CNN Prima News.
    Nemá tady někdo možnost ten můj výstup nahrát? Rád bych si pak založil do svého šuplíku pomíjivé slávy.

Případně díky,

Viktor
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TOOMIX:
    jo jo... na tebe si taky dávám pozor ;-)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KOC256: Já jsme se už ptal - TOOMIX: V__M:
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SICKBOY4000:
    A ten kdo se ptá na cenu taky?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SICKBOY4000:
    Takže nákupy dělají zejména RU špióni? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam