• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    V__MMáchův Industriál
    V__M
    V__M --- ---
    No a je to, prázdniny můžou začít.
    Co začalo jako noční můra porouchaným autem v Německu, skončilo nad očekávání a původně plánovaný rámec.

Italské hutě jsou mimořádné. Ještě tak dvě cesty a mám je všechny.

Případné podpory si vážím: https://herohero.co/viktormacha

TEAPACK
    TEAPACK --- ---
    SICKBOY4000: pokud jsi v kategorii do 250 g vzletové hmotnosti, tak nemusíš mít licenci, ale létat v zástavbě jen na schválení místních orgánů a se spoterem.
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    V__M: V__M: Nemám, zatím respektuji pouze bezletové zóny :))
    Edit: Licenci zjistím;)
    V__M
    V__M --- ---
    SICKBOY4000: tak bacha na povolení k letu
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    DJI-0145
    freeobrazky
    lítám si dronem a hrozně moc mě to baví /jsem začátečník/ a ještě mám v plánu Liberty, než to rozeberou na náhradní díly...
    V__M
    V__M --- ---
    Sorry, musel jsem to tady trochu promazat.
    Za to mám novinky.

Dojel jsem do Itálie a dokonce cestou stihnul navštívit jednu válcovnu!
    Když jsem po šesti hodinách jízdy dorazil na bránu, vystoupil jsem z auta s takovým nadšením, až jsem si přímo před čekajícím ředitelem kompletně roztrhnul montérky v rozkroku.
    Naši zemi reprezentuji důstojně, to nemohu říct.

A na herohero ja nás už 5, heč!
    V__M
    V__M --- ---
    KAERO: Na herohero již vědí! :)))
    KAERO
    KAERO --- ---
    V__M: pockej, tomu nerozumim. Kdyz jsi povoleni nedostal, tak to ses tam vloupal abys to nafotil? Podplatil mafii? Skoupil firmu, nafotil, a pak obratem prodal?
    V__M
    V__M --- ---
    TROGLODYT: My tu Novou huť společnými silami odkoupíme! Díky!
    TROGLODYT
    TROGLODYT --- ---
    Přidávám se k privilegované klientské skupince odebíratelů žhavého obsahu.....
    V__M
    V__M --- ---
    A je to.. místo penzionu u Lago di Garda dřepím v laciném motelu u dálnice a čekám, co mi zítra v servisu poví.
    Pod autem se rozlila obří skvrna nafty a já nemám tušení, co bude. Dopolední válcovnu u Brescie už ale určitě nestíhám.

Tak tady máte aspoň pravidelný hutní upload.
    Deutsche Edelstahlwerke Siegen, závod z roku 1845. O povolení fotografické dokumentace jsem žádal devět let a nakonec ho stejně nedostal.
    To, že je tahle huť konečně na mém webu považuji vlastně zázrak.

Deutsche Edelstahlwerke, Siegen | Viktor Mácha - industrial photography
    https://www.viktormacha.com/galerie/deutsche-edelstahlwerke-siegen-509/
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    V__M: díky. Mě to tvoje auto taky :(
    V__M
    V__M --- ---
    LEENVECKA: Tak to mě mrzí.
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    V__M: jestli Tě to uklidní .. já dneska po 25 letech hodila tlamu na silnici jak 5ti lety dítě 700m před cílem a teď jedu že Šumavy jak blbec s roztaženým rtem a asi i potlačeným nosem + koleno. Se těším na úterý do práce na keci od kluků z práce. Aspoň že jsem si nevyrazila zuby.
    V__M
    V__M --- ---
    Lokální fail pokračuje.
    Jsem na cestě za italskými hutěmi a u Mnichova se mi vysralo auto… ach jo.

VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    V__M: Zase globalni neuspech se toleruje snaz nez lokalni fail.
    V__M
    V__M --- ---
    RADIQAL: Zcela upřímně - malé sebevědomí.
    Neúspěch na lokální scéně je pořád stravitelnější, než neúspěch na té globální.

Takhle jednoduché to je.
    RADIQAL
    RADIQAL --- ---
    V__M: Jaká je geneze toho rozhodnutí pro Czech-only, když děláš tohle celosvětový téma.
    Nebo jinak:
    Cestuješ po světě, fotiš globální konglomeráty (ovšemže i lokální producenty) a crowdfunduješ jen v tomhle směšnym rybničku?
    V__M
    V__M --- ---
    RADIQAL: No osud Nové huti je ve vašich rukou! :))

Já z toho HH taky nadšenej nejsem, ale rád bych to dělal jen česky, což by na Patreonu asi vypadalo blbě.

Nikoho nenutim. Případnou podporu beru jako feedback, že ta má dokumentární práce dává někomu smysl.
    Knihy se nedaří, tak aspoň tohle.
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    RADIQAL: jj, na me taky nepusobi dobre. Ale trocha reserse ukazala, ze jde o projekt zakladatelu goout.cz, kterej jsem mel vzdycky rad, a ze si berou marzi 10%, coz je zhruba srovnatelny s patreonem. Tak jsem si rekl proc ne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam