• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    V__MMáchův Industriál
    V__M
    V__M --- ---
    Kdyby někoho zajímalo, co jsem pohovořil na mariánsko-lázeňské akci PechaKucha, tak zde je záznam:
    Pecha Kucha Night Mariánské Lázně - Viktor Mácha
    https://youtu.be/LbgJNCQ1i1o
    V__M
    V__M --- ---
    Kdyby byl měl náhodou někdo na konci měsíce cestu do Karviné, pak může být 27. července svědkem odstřelení skipové těžní věže dolu Lazy, ikonického symbolu regionu.
    Já tam nebudu, nemůžu to vidět.

V__M
    V__M --- ---
    Nový týden, nová galerie. Tahle má číslo 425.
    Ještě tři fotografie a na webu jich mám 6.000.

Jedna z poslední činných koksoven v jinak zeleném Německu. Postavená v roce 1928, kompletně přestavěná v roce 1989.
    Koksovna Prosper, Bottrop
    Německo, 2024

Kokerei Prosper, Bottrop | Viktor Mácha - industrial photography
    https://www.viktormacha.com/galerie/kokerei-prosper-bottrop-511/

Podpořit můj projekt možno zde: https://www.buymeacoffee.com/viktormacha a nebo zde: https://herohero.co/viktormacha

A printy dle libosti jsou též k dispozici.

V__M
    V__M --- ---
    SPECZ: Ve světle posledních dní jsem vlastně nic jiného nečekal.
    Jen houšť!
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    V__M: Au. To zamrzí.
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    VDFLAT:: ty bláho, a co teprv kdyby se Viktor před každou hutí obnažoval a fotil? Myslim, že by se z něj brzy stala živoucí legenda nejen na internetu! :-))
    And now something completely different…

V__M:: dokonalý. Nevzdávej to.
    V__M
    V__M --- ---
    Ta reklama cílená na hutnická brazilská města má nečekaný vývoj.
    Čekal jsem, že se ozvou lidé ze železáren jakože "super!", ale místo toho dostávám do zpráv bídu od místních rezidentů, kteří "musí ty sračky dýchat a vedle toho žít".

Tak zase vedle.
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    VDFLAT: Takový to mělo potenciál... boční kamera by snímala Viktora jen v helmě a holinkách, v nějakém poloprůhledném bezpečnostním plášti jak takto dělá to co dělá, tedy fotí, to by taky stačilo :))
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    V__M, VDFLAT: žáruvzdorné dívky v kožený zástěrách a svářečských kuklách? :)
    V__M
    V__M --- ---
    VDFLAT: super, zkusím přesvědčit ředitele bezpečnosti ... a sehnat žáruvzdorné dívky...
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    V__M: Kolega vypozoroval, že na Onlyfans není těžké prorazit s nějakým nieche tématem. Nahá holka -> nuda. Holka, co nahá vaří veganský recepty a u toho poslouchá black metal -> úspěch.
    Myslím, že naked girls in steelworks by mohly fungovat podobně.
    V__M
    V__M --- ---
    FRK_R23: díky, tak snad už
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    V__M: V kávovém linku v záhlaví ti zůstaly uvozovky a vrací to 404, tak si to jen oprav:))

V__M
    V__M --- ---
    Tak záhlaví jsem aktualizoval. Díky za tip.

JON: No tohle bude asi ten největší problém - prodávat se před kamerou mi vážně nejde. Jediný, co tak trochu umim, je získávat povolení k focení a ty provozy pak zdarma tak nějak nafotit. Pravda, s tím se asi díra do světa moc udělat nedá.
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    VODNIK: ja si ted na patreonu platim jednu holcinu ze Spicberk a za me super, za 100 mesicne mam dalsi videa, nejaky fotky, textovy obsah sem tam a je to fajn :) a mam ji tak mozna rok a pul a porad se mi to za tu 100 mesicne vyplati :)
    jen doplnim dela life style videa o zivote blizko polarniho kruhu a tom jaky to je mit 4 mesice v roce tmu a nebo naopak svetlo, zivot bez stromu v kabine 10km od hlavniho mesta atd:)
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    JON:: je to trochu OT, ale podporuju na Patreonu jednoho kreslire takovejch “manga buchet”. Ten v poslednich mesicich pise, ze Patreon zprisnuje pravidla dokonce i pro nakresleny obsah ve směru míñ nepřístojností/nahoty. Možná to nějak bude souviset s těma zadkana a kozama o kterých píšeš :-).

Každopádně Patreon je podle mě dobrá platforma tady pro Viktora, jen nejde od ničeho čekat výsledky “přes noc”.

Jinak určitě hlasuju taky pro aktualizaci záhlaví - přidat odkazy na podporující služby :-)
    JON
    JON --- ---
    VODNIK: tak patreon zacinal ciste seriozne, ale pak se ukazalo ze za pecko vysolej lidi vic penez, tak se tomu nebrani a prijde mi, ze za poslednich par let je patreon takovy OF light. ale research na to nemam, je to imho.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    JON: S většinou toho co píšeš bych souhlasil, ale trochu mám dojem že si pleteš Patreon a OnlyFans 😀. Já si na Patreonu platím třeba čistě textový obsah a vůbec mi nechybí že si u toho autor nedává videa hádek s vrátným
    JON
    JON --- ---
    V__M: nepocitej, ze takhle "fringe" tema se prosadi za mesic. A nepocitej s tim, ze ten patreon zvladnes svepomoci - najdi si na to nekde par desitek tisic, at ti to nekdo udela.
    Nebo zacni klidne sam, ale s tim, ze dokud do toho neposles nejakyho profika, tak bude zazrak, kdyz to klapne (souperis s desitkama tisic koz a prdeli z celyho internetu).
    Progres bych videl treba:
    - patreon svepomoci (ale uplne nemam oredstavu cim to sytit)
    - dostat se na HP seznamu / aktualne - proste neco s obrovskym zasahem v CR
    - patreon vedenej profikem
    - guardian / yahoo
    - profit
    - kickstarter na knihu
    - rentier :-)

Nejsem si jistej, ze patreon je ta spravna platforma - imho nemas uplne naturu se ukazovat a natacet kazdej (druhej) tejden videa jak koukejte, hsem pichnul v Brazilskym pralese, a jinej tejden jak se dohaduju s vratnym a vzapeti reditelem kixarny, ze me sice neznaj, ale urcite me chtej pustit divnitr fotit (i kdyz bych si to umel predstavit jako cool format nejakyho dokumentu, ale jak rikam, neprijde mi, ze bys na to mel naturu, sorry jestli se pletu). Tj. chtelo by to neco "serozniho", kde jde o vyslednej produkt a ne o kaspariny kolem toho.
    V__M
    V__M --- ---
    TOOMIX: No já nevim, aby to nebylo další faux pas jako HH..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam