VLKSAMOTAR: Já chápu že exisutuje řada projektů který pužívají některé z těch principů zde popisovaných - ale ta diskuze má nějaký kontext, co jsem považoval za bizarní je platit za prohlížení NFTs (nebo z pohledu vlastníka NFT účtovat si za to že si někdo zobrazí moje NFT) a zmiňuju to snad v každým postu tady. Takže konkrétně mě zajímá příklad decentralizovaného webu, který toto řeší, ne obecného webu hostovaného na IPFS.
BAYC - galerie opic zdarma, možnost zaplatit majiteli opice za nějaký spešl obsah nevidím
minimizer - taky zobrazuje zdrama - žádná možnost zaplatit majiteli artu za špešl obsah či jen zobrazení
dál to asi zkoumat není poteřeba?
Plně uznávám, že vlastník privátního klíče, ať už k NFT na blockchainu nebo v nějaké RSA klíčence, může mít na webu/v aplikaci speciální privilegia a customizovaný obsah (stejně jako u klasickýho webu username a heslo..)
Taky ti uznám, že pokud si udělám NFT a bude tam jen hash a obsah nikde nezveřejním, tak si ho můžu prohlížet jen já. Ale i tady bych se pozastavil nad smyslem takovýho počínání.