úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Sušené maso
SALAM23
---
---
9:15:59 14.3.2021
+11
SALAM23
---
---
9:14:45 14.3.2021
1 odpověď
+2
Ahoj masožravci...můj první pokus o Jerky,sušení v troubě, panenka ,přes noc naložená,sušení 1,5h 70stupňů pak cca 6hodin 50 stupňů, docela se i povedlo a chutnají, teď další krok, sušení panenky vcelku a vychytat si nějakou pořádnou směs koření
ANNIKA
---
---
19:12:58 13.3.2021
SIOLA
: No jenom aby :o)
SIOLA
: Mám cca kilový kus, ještě ho čeká den a půl a v soli a během toho si rozmyslím, do jakého koření ho dám. CHtěla bych pro začátek něco ne moc výrazného... A zavěsit ho plánuju ke kotli, kde je odvětrávání přímo ven z baráku, takže pohyb vzduchu tam je, ale teplota nekolísá až tolik, jako třeba na půdě...
SIOLA
---
---
17:14:53 13.3.2021
+3
Co takhle pancettka podle pana Chataře?!
PANCETTA - domácí slanina - sušený vepřový bok | Domácí sušené maso | Chatař v kuchyni
https://www.youtube.com/watch?v=7NJFWYqBdEM
SIOLA
---
---
17:11:03 13.3.2021
1 odpověď
ANNIKA
: Kolik dáváš sušit?
SIOLA
---
---
17:10:32 13.3.2021
1 odpověď
ANNIKA
: To prase zprasit nejde :)
SIOLA
---
---
17:09:58 13.3.2021
+1
Ahoj všem sušenkám :)
ANNIKA
---
---
16:16:36 13.3.2021
2 odpovědi
+1
Právě včas, už se mi povaluje pečeně v cukru a dneska půjde do soli. Snad to hned napoprvé nezprasím :o)
(začala bych něčím menším, jenže pečeně se nám doma objevila poněkud nad plán, tak když už tu teda byla...)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam