• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // new world order ... part 4 :: The War on Error
    BIO23
    BIO23 --- ---
    PUEBLO: no jestli se jim to neodlepí,vybuchnou v silu,nebo nebudou schopny letět k cíli....těch možností je hromada
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    a kam mam emigrovat?? jizni amerika asi? ;]]
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    BIO23: co se stane s raketama po skonceni jejich zivotnosti?? nevzletnou?? nevybuchnou pri dopadu na cil??

    si myslim ze kdyz budou Rusaci napadeni tak poslou do vzduchu vsechno, uplne vsechno...
    BIO23
    BIO23 --- ---
    BEEJBI: naopak,tohle riziko je vysoce reálné...jak už jsem psal dříve,Rusku brzo skončí životnost a použitelnost více než 90% raket(nosičů).Už dnes ruská protiletadlová obrana nekontroluje celý ruský vzdušný prostor (rozsáhlé prostory Sibiře).USA rozjíždí projekt protiraketové obrany.Celé by to mělo vypadat tak,že po skončení použitelnosti ruských raket USA zaútočí na Rusko.V té době budou USA kontrolovat bezpilotními letouny odpaliště (+ ponorky a mobilní nosiče) zbytku funkčních raket + nové rakety TOPOL ( rusové mají technologii,ale nemají kapacity pro výrobu - ročně by se mělo vyrábět více než 30 raket,ale v reálu jich dělají max.5). V odvetě vypálené rakety budou za pomoci bezpilotních letounů a systému nové protiraketové obrany likvidovány (ano,i těch 10 protiraket v Polsku bude velice nutných + český radar,který monitoruje obrovské území Ruska).To v kombinaci s "novou" generací atomových zbraní které mají velice nízký poločas rozpadu (týden) umožní USA ovládnout nejdůležitější sibiřská naleziště.
    Rusko má teď možná poslední šanci tohle zvrátit,se nedivím,že se tak cuká,jim nejde o nějakou hegemonii,ale o holé přežití....
    BEEJBI
    BEEJBI --- ---
    NAGASAWA: zaujimavy clanok, ale imho je to totalny nezmysel...naklady na taku vojnu by boli tak neuveritelne obrovske, ze by to USA fakt nezvladlo, ani NATO...a jadrove zbrane v tomto pripaded fakt pouzit nemozu...
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Proroctví o nátlaku

    Proč posloucháme, co nám řeknou o 11. září

    Kevin Barrett 17.7.2007

    Shrnutí: Článek užívá - jako měřítko pro chápání 11. září jako psychologické válečné operace - přelomové knihy Douglase Rushkoffa Nátlak: Proč posloucháme, co nám řeknou. Ruschkoffovy dobře dokumentované vhledy do technik ovládání psychiky na příkladech prodavačů aut, mediálních poradců, vůdců sekt a CIA specialistů na psychologickou válku, objasňuje, jak bylo 11. září navrženo - jako "Nový Pearl Harbor" pro spuštění války. Jeho pohled též vysvětluje, proč tak velké množství lidí věří oficiiálnímu mýtu o 11. září - navzdory drtivému množství důkazů proti němu. Co je ale patrně nejdůležitější, Ruschkoff předpovídá, že nové komunikační technologie vzbuzují naděje na prudký konec éry všeprostupující nátlakové manipulace. Jeho proroctví příchodu apokalyptického konce nátlakové manipulace vysvětluje, proč byli manipulátoři tak zoufalí, že se za pomoci 11. září pokusili znovu zinfantilizovat veřejnost za účelem udržení starých donucovacích struktur ovládání společnosti. Ruschkoff nás v předpovědi pádu manipulátorů vybavuje náhledem světa po odhalení pravdy o 11. září.

    vice: http://www.zvedavec.org/clanky_2167.htm
    BIO23
    BIO23 --- ---
    NAGASAWA: gde se můžu přihlásit? :)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    asi maji Musarafovu podporu, do sporu s nim by asi nesli ne, kdyz maji nuklearni zbrane...

    kazdopadne ziskanim zapadniho Pakistanu docela obklici Iran....sou to blazni ://
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    ISRAEL HOLDS THE WORLD RECORDS!!!

    Presented in the following video are facts that most countries would not be very proud of.... But Israel is.
    Take ten minutes of your time to see what has been done the past 60 years...

    http://desertpeace.blogspot.com/2007/07/israel-holds-world-records.html
    DUSE
    DUSE --- ---
    to spis bude dalsi jejich trik. neni prilis pozde? :E
    DUSE
    DUSE --- ---
    Britská policie fasuje nové helmy. S kamerou
    http://aktualne.centrum.cz/zahranici/evropa/clanek.phtml?id=466465
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Mám pocit, že vy všechny ty vůdce berete příliš negativně, oni prostě jen hrají svou roli. A ať se třeba podílejí na sebevětších zvěrstvech, dělají to pro vás!
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    WIPER: Diky za upresneni. Vcera jsem byl na Hrade a vlajka tam nevisela (Klaus v Polsku), takze prezident nejspis predstavuje Pravdu.(ironie)
    BILLY_STYX
    BILLY_STYX --- ---
    Is the United States Killing 10,000 Iraqis Every Month? Or Is It More?
    by Michael Schwartz*

    http://www.voltairenet.org/article149840.html

    http://leweb2zero.tv/video/billystyx_6946272a2ccacbb
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    Kdy je nejlepší čas pro investování? Když na ulicích teče krev
    http://fincentrum.idnes.cz/kdy-je-nejlepsi-cas-pro-investovani-kdyz-na-ulicich-tece-krev-p5o-/fi_osobni.asp?c=A070709_160401_fi_osobni_hla

    Investoři mají v současné době velký problém. Řečeno s nadsázkou, jde o nedostatek krve. Podle výroku připisovaného baronu Phillippe Rotschildovi je totiž nejlepší čas pro investování tehdy, když na ulicích teče krev.

    Ne snad, že by na světě z čista jasna zavládl klid a mír. Krev teče na mnoha místech. Jenomže pro běžného investora není zpravidla možné investovat v Čadu, v Somálsku anebo například zde: http://www.isx-iq.net/

    A i kdyby to možné bylo, do vysoce rizikových oblastí není rozumné vložit podstatnou část portfolia. Ostatně, Rothschildův výrok byl myšlen spíše obrazně. Jde o to, že nejlepších výnosů lze dosáhnout v situacích, kdy je trh psychologicky šokován, ale fundamenty trhu a ekonomiky zůstávají zdravé. Platí to jak pro akcie, tak pro dluhopisy.

    Velký akciový boom, který začal v roce 2003 a trvá dodnes, byl předcházen celou sérií šoků: prasknutí internetové bubliny (2000), 11. září 2001, Enron, WorldCom a další (2002), argentinská finanční krize (2002), krize v Iráku (2002-03), teroristická kampaň proti Izraeli (2002-03) a možná bychom našli některé další příklady.

    Jenže během zhruba posledních tří až čtyř let je svět pozoruhodně klidný – alespoň ta vyspělejší, "investovatelná" část světa. Je to zřejmé například na volatilitě akciových trhů. Ta poklesla na úroveň ještě nižší, než jaká panovala v idylických dobách 90. let ještě před asijskou a ruskou krizí. Výnosy akciových trhů byly v posledních letech natolik vysoké, že se začíná mluvit o bublině. Pokud jde o investice do nemovitostí, tam se o bublině hovoří již několik let. Pozoruhodné je, že o nemovitostní bublině se diskutuje v nejrůznějších částech světa: v USA, Irsku, Velké Británii, Španělsku, Dánsku, České republice, Rusku, Číně, Vietnamu, na Novém Zélandu – a tím ještě není seznam vyčerpán.

    Jak je možné, že akcie a nemovitosti rostou do nebývalých výšin současně na tak odlišných trzích, jako jsou USA, Španělsko nebo Vietnam? Jeden z faktorů stojících za investičním boomem je všeobecný klid a optimismus. Boom by však nebyl možný bez "paliva" v podobě levných úvěrů. Reakce centrálních bank na výše uvedené katastrofy byla na celosvětové úrovni shodná: je zapotřebí předejít bankovní krizi a hospodářské recesi. Proto snižme úrokové sazby tak, jak to jen jde.

    Tak se i stalo. Díky katastrofám z první čtvrtiny desetiletí (a také díky protiinflační politice z 80. a 90. let) prožívá světová ekonomika expanzi úvěrů a investic. Výše uvedený graf uvádí historii vývoje výnosů desetiletých vládních dluhopisů, od nichž se odvíjejí i sazby hypotečních a investičních podnikatelských úvěrů. Úrokové sazby jsou nízké, proto bankovní vklady a fondy peněžního trhu netáhnou. Zato lákají hypotéky, které jsou dostupnější než kdykoli předtím. Platí to pro Českou republiku podobně jako pro USA, Rusko nebo Vietnam.

    ...
    WIPER
    WIPER --- ---
    ATOMINATOR: Proč máme motto Pravda vítězí? :) protoze napsat "Valka je mir", si zatim jeste nikdo napsat verejne netroufa ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam