• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FANTOMASSvět MOTO sportu | Formula 1, Dakar Rally, 24 Heures du Mans, WRC, GP2
    TBC
    TBC --- ---
    JOHN_BEAK: uz to tak vypada ze to bude zase 2.misto jako loni, po trech titulech se schyluje i na 3 mista v rade :o(( ale pokud je teoreticka nadaje boj nevzdavam....
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Tyvole, kdybych nechal McLaren místo Ferrari, byl bych v F1lize úplně první ze všech o bod! I takhle jsem 24., což je má nejlepší pozice.
    Na Nyxu mám na druhého náskok pohodlných 220 bodů. Bych mohl jeden závod vynechat :D
    BURKHAR: jsem samo zkousel, ale oproti ostatnim formulkam se rozjizdim jak snek. Treba to pujde na suchu lip, ale na vode je to fakt nemozny :(
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    AVATAR: My veteráni z dob GP2 a soutěží o fastest lap kdesi na auto.cz fóru, když jsem jezdil jako Marty Casper, si pamatujem jednu věc. Klikat, klikat, klikat na ty klávesy... On ten Schumacher taky nebyl nijak plynulej, prostě to akorát dělal nohama... ;o)
    AVATAR: hlasim ze na extreme je to na klavesnici nehratelny... alespon na vode. Jaksi se rozjet bez smyku je velkej problem.
    Tak jsem se k tomu vcera zas na chvili dostal... dal jsem si s ferrari prvni zavod a bez restartu jsem vyhral vse od zacatku do konce... druhej Alonso mel v cili minutu spozdeni. Musim snizit obtiznost, medium je fakt moc easy :D
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Tak se za toho Kobayashiho v F1lize musím pochválit :) K dokonalosti mi chybí, že jsem měl Ferrari místo McLarenu...
    KORDA
    KORDA --- ---
    KORDA: YES! Konecne! Zajel jsem si pro Pole a dojel prvni v zavode s naskokem 5 sec. na Vettela.
    KORDA
    KORDA --- ---
    KOOFILTH: To vysvetluje proc jsem takova lama na easy ;]
    KOOFILTH: to s tim boxem je ale i na pc... resenim je posunout si zastavku na pozdeji (nejlip tak kolo pred zivotnosti pneumatiky). Je to i dobrej zpusob, jak se umistit lepe (pokud zajizdis pomalejsi casy, nez ostatni), nez kdybys zajel driv - zdrzujes formulky za sebou.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    KOOFILTH: takovehle problemy se resi updatama na ps3 ;)
    KOOFILTH
    KOOFILTH --- ---
    tak už sem zjistil jaki to s tou F1 na pc a PS3 je. oni mají na obojim hroznej problem a uz to i priznali. na pc je to nesmyslně jednoduchý a na PS3 je to HC těžký!!!
    zásadní chyba na PS3 je , že když zajedes do boxů, tak je jedno kolikátej tam zajedeš v podstatě vždycky tě pustí skoro posledního....
    takže šance se dostat na body je hodně mizivá:)
    už na to dělaj jakýsi upgrady a dokonce uvažujou o plošnejch výměnách
    na druhou stranu pc je prý strašně jednoduchá a je to pro děti, tak sem na ně zvědavej
    KORDA
    KORDA --- ---
    Bac...

YouTube - Hamilton crash suzuka 2010
    http://www.youtube.com/watch?v=CF82WPQABOg
    FREELA
    FREELA --- ---
    MERTLAS: v SL prece formule jsou (aspon teda byly tak 3 roky nazpatek) http://www.youtube.com/watch?v=c3a0F6O77-I
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    MERTLAS: uz to vidim ... "ja chci byt palivovy tankovac na celou sezonu!" :))) asi ne mertlo ;)
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    sem zvedavej. esi nekdy nekdo udela formule na komp podobny secondlifu :) neco na ten zpusob... interaktivni realtimovou hru, kde by si si zil takovou svoji formulovou karieru se vsim vsudy :) jedni by byli ridici, druzi manazeri a tak dal :) proste takova formule na netu :) hehe :) to by byl mazec :)
    TOM_HOST: muzes si zvolit bud dlouhej vikend - 3x practice, 3x kvalifikace, 1x zavod ;)
    nebo kratkej vikend - 1x, 1x a 1x...

takze ano, jezdi se jen ten vikend :D
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    AVATAR: tam jsou taky zakazane testy a treningy mimo race weekend? :)
    FREELA: tak nikdo te nenuti ho pouzivat :D
    muj plan byl takovej, ze se naucim trate na medium, pak prepnu na vetsi obtiznost a prestanu restartovat ;)

a jak rikam, posledni zavody jsem restartoval opravdu vyjimecne (treba kdyz jsem stal tu pulminutu v boxech)...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam