• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FANTOMASSvět MOTO sportu | Formula 1, Dakar Rally, 24 Heures du Mans, WRC, GP2
    FREELA
    FREELA --- ---
    F1 Sports:
    Red Bull už nebude platiti Raikkonenovi starty ve WRC, a tak je jeho budoucnost v motorsportu nejistá. Leda by si prý zaplatil...

Šéf Citroenu WRC Olivier Quesnel : "Upřímně, není dostatečně rychlý, i když se jmenuje Raikkonen. Ale má dost peněz, tak jestli by chtěl..."
    KORDA
    KORDA --- ---
    Formule 1 míří do Ruska, v Soči se pojede od roku 2014 Velká cena | Sport.iHNed.cz -
    http://sport.ihned.cz/c1-47101900-formule-1-miri-do-ruska-v-soci-se-pojede-od-roku-2014-velka-cena
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    ?
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    a furt ma stavu :D
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    ta anketa uz tam je nekdy od pulky kvetna... cirka :)
    KORDA
    KORDA --- ---
    Optimismus ;]
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    z f1ligy

Koho favorizujete na zisk titulu?

L.Hamiltona (608)
    (36%)

M.Webbera (376)
    (23%)

S.Vettela (135)
    (8%)

F.Alonsa (336)
    (20%)

J.Buttona (215)
    (13%)
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Ta strategie je docela jednoduchá. Stačí zanalyzovat výsledky v souhrnu bodování v závisolsti na ceně komponent a mělo by to člověka napadnou i bez toho, aby četl pravidla bodování. Ta jsou naopak značně komplexní a snadno zmatou :P
    Mě to napadlo udělat až v pátém závodě (a pak jsem asi pětkrát po sobě měl 2 fufníky bonus). Začínal jsem s oblíbenými/dobrými jezdci a s autem, na jaké mi zbylo :) Ono by to i fungovalo, kdyby uměl Vettel dojet do cíle...
    Ale měl jsem kolikrát i kliku, protože jsem se do nejlepšího/druhého nejlepšího závodu v sezoně trefil s víc jezdci (di Grassi, Petrov, Schumacher, 2x Kobayashi...)
    Naopak jsem ztrácel na bonusovkách - často byl v zadání chyták a já se nechal nachytat. Občas naopak bylo zadání nepřesně zformulované a zlobil jsem se :(
    Top 100 je ještě pořád s trochou štěstí možné, ale nesmím zaváhat.
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    umistit se pokazdy jinde umi kazdej jantar... ale obhajit to je umeni ;) vcetne tretiho mista ;)

JOHN_BEAK: gratz ;) :) pristi rok se te budu drzet ;) :D
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    prvni furt prvni ... ale posledni to je kumst! :))
    KORDA
    KORDA --- ---
    By the way - Korea se pojede! :]
    TBC
    TBC --- ---
    JOHN_BEAK: uz to tak vypada ze to bude zase 2.misto jako loni, po trech titulech se schyluje i na 3 mista v rade :o(( ale pokud je teoreticka nadaje boj nevzdavam....
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Tyvole, kdybych nechal McLaren místo Ferrari, byl bych v F1lize úplně první ze všech o bod! I takhle jsem 24., což je má nejlepší pozice.
    Na Nyxu mám na druhého náskok pohodlných 220 bodů. Bych mohl jeden závod vynechat :D
    BURKHAR: jsem samo zkousel, ale oproti ostatnim formulkam se rozjizdim jak snek. Treba to pujde na suchu lip, ale na vode je to fakt nemozny :(
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    AVATAR: My veteráni z dob GP2 a soutěží o fastest lap kdesi na auto.cz fóru, když jsem jezdil jako Marty Casper, si pamatujem jednu věc. Klikat, klikat, klikat na ty klávesy... On ten Schumacher taky nebyl nijak plynulej, prostě to akorát dělal nohama... ;o)
    AVATAR: hlasim ze na extreme je to na klavesnici nehratelny... alespon na vode. Jaksi se rozjet bez smyku je velkej problem.
    Tak jsem se k tomu vcera zas na chvili dostal... dal jsem si s ferrari prvni zavod a bez restartu jsem vyhral vse od zacatku do konce... druhej Alonso mel v cili minutu spozdeni. Musim snizit obtiznost, medium je fakt moc easy :D
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Tak se za toho Kobayashiho v F1lize musím pochválit :) K dokonalosti mi chybí, že jsem měl Ferrari místo McLarenu...
    KORDA
    KORDA --- ---
    KORDA: YES! Konecne! Zajel jsem si pro Pole a dojel prvni v zavode s naskokem 5 sec. na Vettela.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam