• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KERBN E T F L I X
    ja mel na mysli toto

ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    HAVANA: ale něco takovyho tam je, akorát to nabízí náhodné pořady po shlédnutí něčeho do konce ...
    HAVANA: ja tam teda takovouhle funkci mam (xbox) :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ja to teda projizdim v browseru, a pak kdyztak zapiname televizi...

ale ono je to jedno, protoze vetsinou stejne nic nevybereme, pac je tam toho proste moc :D

hodila by se mi funkce, pust mi film, hned ted, zadny ptani
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Hm, tak to je asi taky jediný, v čem je HBO lepší :D mám obojí a tu appku vždycky proklínám, zlatej Netflix.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    JULIAN: presne. s pritelkyni casto vybirame tak, ze jeden na svem mobilu prochazi netflix a druhy na svem mobilu dohledava hodnoceni. proti tomu je hbo zlate.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    pro zaznam dodavam, ze po prehozeni do cestiny mi prozmenu netflix nezobrazuje star trek ds9 :D fakt nechapu, co se tem vyvojarum krom koksu honilo hlavou, kdyz tohle sestavovali.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    HAVANA: to je vyborny, bohuzel pres browser koukam na netflix tak v 1% pripadu, vetsinou pres appku v mobilu ci televizi a tam nic takoveho nejde :(
    Ale zlaty HBO GO v tomhle, fakt mi to chybi, jako nerikam ze kdyz ma film 7.4 tak se na nej nepodivam a kdyz 7.6 tak jo, ale proste netflix je ted plnej sracek co maji hodnoceni 6 a niz a to teda z me zkusenosti bejva vetsinou fakt odpad a travit cas rozkoukanim neceho abych to po 20 minutach zjistil sam, to si rad usetrim.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ehm. dostal tenhle clovek nobelovku uz?

Trim: IMDB Ratings on Netflix - Internetový obchod Chrome
    https://chrome.google.com/webstore/detail/trim-imdb-ratings-on-netf/lpgajkhkagnpdjklmpgjeplmgffnhhjj
    MONROE
    MONROE --- ---
    DEB: Jasne, chapu.
    DEB
    DEB --- ---
    MONROE: ne to ne, jen je ten ceskej nazev silenej :)))
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    TOMBRIDER: V cz je
    V eng neni ani ve vyhledavani
    MONROE
    MONROE --- ---
    DEB: Tady se budou resit i preklady nazvu jen proto, ze nekdo neumi dobre aj?

Jen abych vedela. :)
    DEB
    DEB --- ---
    MONROE: ten ceskej nazev tvl
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    ADAMIRA: Ah tak, jsem se v tom ztratil. Ď
    ADAMIRA: To ale není vůbec špatný nápad!
    MONROE
    MONROE --- ---
    Tohle jsem teda vubec chvilkama nezvladla.🤦🏻‍♀️
    Ale klobouk dolu pred celym "pribehem".

KURE
    KURE --- ---
    LEA1: No, ale je to jako jit do Lidlu když je "španělskej" tejden, a vstekat se že nemaj "speciality" z Americkýho tydne.
    Takhle to prostě funguje. A je tvoje plny pravo s tim nesouhlasit a netflix nesnaset a nepouživat.
    Ale je jaxi zbytecny prijit sem s: "beehee netflix je shit, ja radsi torrent". Což kromě toho že to je nemoralni, je taky nelegalní. Ale hlavně to neni nijak přínosný ani on topic.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    LEA1: heled opravdu ještě jednou díky za radu s torrentem, všichni to tu ocení, teď tě jistě čekaj netrpělivě v auditku o škodovkách aby jsi jim vysvětlil/a že si maj koupit volvo
    LEA1
    LEA1 --- ---
    SHARINGAN: díky, že jsi tady pro neznalé popsal problémy torrentu.

Asi jsi nikdy nedostal chuť si zatrollit když vidíš takovou bezelstnou bezradnost jako tady a přitom je řešení více než jednoduché.
    LEA1
    LEA1 --- ---
    KURE: budeš se divit, ale došlo mi to. Nejspíš budeš mít stejnou zkušenost jako já, když dostaneš chuť se podívat na konkrétní titul, který jsi nedávno na nestlixu našel, ale teď tam není. Takže si tu chuť musíš nechat zajít.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam