MATROX: v tvým původním příspěvku bylo hned několik různých urážek :) ale ok. Já se jen snažím říct, že Netflix není úplně Klub náročného diváka a ok, sice nějaký filmy točí (teď jsem četla, že uzavřeli smlouvu se Spielbergem), ale podle mě bude jádro jeho byznysu vždycky v seriálech a pokud někoho seriály neberou a potrpí si na filmy, směřovala bych pozornost spíš na nějakou službu zaměřující se na filmy. Nic jinýho než ten Aerovod neznám, ale třeba by se dalo pohledat. Výkřiky Fuck Netflix a mrhání života jsou celkem k ničemu - je nás tady hodně, kterým ta nabídka (plus mínus) vyhovuje, a je takových po světě dost, tak Netflix asi nebude v dohledné době nějak zásadně měnit byznysmodel. Samotnýmu je ti asi jasný, že tvoje otázka byla víceméně řečnická - kdyby tam byly nějaký kvalitní nový filmy, je celkem zřejmý, že by je Netflix dost promoval (když mohl promovat i kravinu jako Thunder Force) a že by ti nejspíš neunikly. Za mě je prostě čas trochu změnit náhled a místo na čekání na Disney Plus, kde budou stejně akorát převážně disneyovky a marvelovky, se zkusit poohlídnout po službě specializované na filmy. A kdyby se nááhodou stalo, že se na Netflixu něco začne vynořovat, tak není nic lehčího než si to zase obnovit. Ale to přece víš taky. My tu filmovou nabídku fakt neovlivníme, takže co jsi sem přišel? Za mě prudit :) A už k tématu končím.