• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KERBN E T F L I X
    Netflix Czechia - Watch TV Shows Online, Watch Movies Online
    www.netflix.com
    rozbalit záhlaví
    SMELLYDICKHEAD
    SMELLYDICKHEAD --- ---
    NOPOLICE: Family Guy je na Netflixu minimálně půl roku v originále.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NOPOLICE: je tam cca mesic
    NOPOLICE
    NOPOLICE --- ---
    Je Family guy na Netflixu nově nebo už je tam dlouho? Najednou ho tam vidím, ale marně jsem ho hledal v CZ a jsem si skoro jistej, že i v AN...
    PROUTECKA
    PROUTECKA --- ---
    QUANTI: Já jsem se u Thunder force bavila moc, ale to je asi nejakym stockholmskym syndromem, pac jsem ten film videla tolikrat (asi ze jsem se timpadem pohrabala i v tech nejdementnejsich detailech) . Plus teda mam slabost pro SNL cast..
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    DARKREIDER: Dtto!
    DARKREIDER
    DARKREIDER --- ---
    QUANTI: a tak je to spravne, 100 ludi 100 chuti. Ja som mal problem s tym ze vtipy mi neprisli vtipne. Zase ma bavili zenske ghostbusters, ale to sa na internete ani nemoze povedat na hlas :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    DARKREIDER: mě náhodou Thunder Force bavilo. Člověk od začátku ví, že to bude úplná ptákovina, a může si to užít :D
    MONROE
    MONROE --- ---
    Na ty novy cesky filmy moc bavilo. :)

DARKREIDER: ale delas to hezky, i kdyz mam vzdy xx namitek :)
    DARKREIDER
    DARKREIDER --- ---
    AVATAR: asi hej, je tazke nieco vytvorit a lahke to poplut, tak sa tomu vyhybam :) ale schvalne ignorujem filmy, na ktore neviem povedat pekneho slova, ako napr Thunder Force...
    DARKREIDER: podle me jsi malo kritickej ke vsemu :)
    DARKREIDER
    DARKREIDER --- ---
    Tak som videl Xtremo a zmiešané pocity sú presne to, čo mám. :) Toľko dobrých vecí je pokazených sadou zlých. Videli ste to? Som moc tvrdý na tento akčnák?

Xtremo | Film | Recenzia Netflix | Čumilovo Filmové Univerzum
    https://youtu.be/2AThi6gTrvU
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    Gray Man :)

Těžkotonážní akce v Praze. Videa ukazují obří měřítko nejdražšího filmu Netflixu - Aktuálně.cz
    https://magazin.aktualne.cz/americka-strilecka-v-holesovicich-v-praze-se-nataci-americky/r~bcfe62a6df0511ebad06ac1f6b220ee8/
    WAKI
    WAKI --- ---
    CHEESS: Videl jsem. Dost me to poznamenalo. Od te doby jsem odinstaloval instagram, a fb. Jediny co vramci zachovani komunikace jsem nechal messenger. A citim se o dost lepe. Vice casu. 😂
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    Todle by si měl asi pustit každý, ať už na to má jakýkoliv názor... Dokument o sociálních médiích a jejich vliv na společnost

DUKON
    DUKON --- ---
    cekoval jsem kdy ze pujde do vysilani posledni rada Better Call Saul
    a plan je na zacatek 2022, tak snad uz konecne....

a witcher 2 na konec roku
    MATROX
    MATROX --- ---
    ALOPEX_LAGOPUS: Juknu na to, dík
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    MATROX: A nehledáš spíš službu jako Stream Cinema Community?
    Zkušenost s tím přímo nemám, ale obsahu to má habaděj....
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Cywe.. já tu stylizaci army of dead nerozdejchal a vypnul to před deployem. A to mě jinak Zachovy věci baví.

Jinak na filmy je imho lepší model koupit/půjčit na prime/appletv/jinde. Je to tam dřív. Ale všechno je o dealech a exkluizivitách různých platforem. Já se celkem těším až prime nabídne warnertéku.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    DARKREIDER: diiky za ten seznam
    MATROX
    MATROX --- ---
    DARKREIDER: Dík, konečně se našel někdo v tomhle auditku kdo normálně konstruktivně odpoví a nezačne útočit nebo mínuskovat.

Máš pravdu že Army of Dead zase takové Bčko nebylo, celkem pěkně natočené, jen už těch zombie filmů tohoto stylu bylo tolik že to člověk rovnou odsoudí. Tak s tím rušením členství počkám do konce roku, třeba se to ještě zlepší.
    Dost se mi libil ctvrtej kenshin. Paradni choreografie, pekne zahrane. Filmy delaji cest puvodnimu anime serialu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam