• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KERBN E T F L I X
    Netflix Czechia - Watch TV Shows Online, Watch Movies Online
    www.netflix.com
    rozbalit záhlaví
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    AVATAR: To je rozkošná alibistická odpověď. Takže nežijeme v ideálním světě, můžeme okrádat naivní pipky a ještě si u toho fandit. To teda klobouk dolů:))
    DSTEPZ: ne v idealnim svete, vid... ale myslet si, ze zijem v idealnim svete, z toho holt prumernej clovek vyroste v osmi letech.

Je smutny delat si srandu z obeti, ale kdyz si delame srandu i z darwin rewards, snad muzem i z naivnich pipek ;)
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    ADAMIRA: Takze okradat naivni lidi je v poradku?:))
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    STARDAY: On nikde netvrdí ze si za to muže sama, pozastavuje se nad jejich naivitou.

Pokud si úplně ozralej nalepim 5000 na čelo, usnu v tramvaji a okradou mě, muzu za to ja nebo ten co mě okradl? A mohl jsem se teoreticky trosku zamyslet nad tím, zda by nebylo vhodne dat si těch 5000 do kapsy?
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    STARDAY: srovnávat znásilnění a nalítnutí podvodníkovi je hodně mimo.
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    AKISAN: tak mohla si za to sama nebo nemohla? jde zena naproti znasilneni, kdyz si dovoli jit sama v noci po ulici nebo nejde?
    na druhou stranu mas Annu Delvey, ktera za to samy sedi, protoze si nenapujcovala jen od lidi, ale i bank. a jeji obeti maj od bank dluhy odpusteny
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    STARDAY: pisu neco o tom ze to je v poradku?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    STARDAY: kde kdo tvrdí že je v pořádku podvadět a vylakavát z lidí peníze?
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    AKISAN: ja bych taky neletela, ale to neznamena, ze je v poradku nekoho podvadet a vylakavat z nej penize. moc sem nepochopila, ze za ty podvody nebyl zatim vubec souzenej
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    STARDAY: klidek...nenecham se chytit do tyhle pasti...

ale jako "znat" nekoho 15 minut a hned s nim letet do sveta a bezmezne mu verit a dalsi a dalsi veci..kdo to videl, tak si obrazek udela sam.

Me to prislo jak kdyz je diteti 3 roky a ucis ho ze nema strkat jehlice do zasuvky.... tohle nebyli deti a bylo to tak obvious, ze absolutne neslo je brat jako klasicky obeti.

Kdybych chtel byt hodne zlej, tak reknu ze zamaval na ne Moetem ve 5staru a mel je.

Sorry.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    STARDAY: ano to je presne to co popisujes, urcite.
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    AKISAN: Victim blaming? Vazne?
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    Zato tohle bylo vyborny...zatim prvni cast:

Jeen-yuhs: Trilogie o Kanye Westovi (2022) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/1127233-jeen-yuhs-trilogie-o-kanye-westovi/prehled/
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    za me Tinder Swindler ztrata casu. Tohle se delo, deje a dit bude.

A boze jak me ty zeny sraly.... hlavne ta prvni. Tolik si o to koledovaly, ze mi jich ani nebylo lito. Sorry not sorry.
    Hele zaspal jsem, nebo nijak nevysvetlili, kde vzala prachy na to rozhazovani pote, co prijela do new yorku?
    MONROE
    MONROE --- ---
    MONROE
    MONROE --- ---
    MOODYCAT: Neni to jen tebou.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    NICOLLETTE: Oh, prave jsem dokoukala ten nemeckej dil, kdybych ja byla ta rodina, tak poslu ruskou mafii, at ji zlame nohy nebo neco :D
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    NICOLLETTE: Ten nemeckej dil mi taky prisel uplne mimo, to bylo dost strasny.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    MOODYCAT: já třeba vůbec nechápala, z jaký pozice chodí za tim právníkem ze začátku. prostě se mu posadila do office, řekla "řekněte mi k tomu všechno", on jí pošle doprdele a ona dá oči v sloup,. že se jako diví?

celá ta její "osobnost" je uplně na držku. ke svýmu partnerovi se chová tak, že se divím, že ještě neni single matka.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    NICOLLETTE: Jsem rada, ze nejsem sama :). Entitled arogantni umolousana pizda...kdykoli udela ten svuj nadrazenej usmev, tak mam chut ji plesknout.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam