• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KERBN E T F L I X
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    PROUTECKA: a kulturu...

BIO23
    BIO23 --- ---
    Alfasamci - vtipně a netrapně o krizi středního věku v madridu - 8/10
    DUKON
    DUKON --- ---
    PIKKMA: tam jsem sveho casu vydrzel jen prvni tri dily, bylo to tak nerealne, ohnute a nesmyslne a tak me vatacelo chovani hlavnich postav ze jsem to urychlene vypl. Doted si pamatuju scenu jak si to ta blocnka rozdava s partnerem na gauci v prvnimaptre tak aby to slo jhakoze krasne videt z ulice.... nebo typek posloucha jako ze nenapadne 2m od ni co si povida, HEEEEY SO STUPIDDD takhle svet nefunguje.
    Pritom na Elizabeth Lail se koukalo tak dobre...

nejaky tenista tady?
    Break Point (2023) | Epizody | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/1285984-break-point/epizody/
    PROUTECKA
    PROUTECKA --- ---
    Tak tohle je perla za perlou!!❤️

Cunk on Earth (2022) | Recenze - Uživatelské | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/1236511-cunk-on-earth/recenze/

Muj osobni favorit je toto:

PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Já se teď bavím tímhle - kdo má rád divné psychopaty tak doporučuji :)

TY (2018) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/610642-ty/prehled/
    PROUTECKA
    PROUTECKA --- ---
    Tohle je prostě dobrý. Pro 80/90s kids zároveň příjemná nostalgie

Pamela: Příběh lásky (2023) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/1285996-pamela-pribeh-lasky/prehled/
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NEI: Pro tebe bych doporučila Never Have I Ever, mohla by ses tam najít :P
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NEI: Feelgood? Máš zajímavá měřítka. Každopádně první série je víceméně podle komiksové předlohy (autorem je Joe Hill, syn Stephena Kinga), pak už se z toho stává taková fanfikce.
    Kdybych to musela nějak klasifikovat, tak je to napínavý a trochu strašidelný příběh pro teenagery.

Jak tak koukám, objevuješ Netflix, další bude Umbrella Academy? :P
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ZUULUU: Zkus, snad to nebude příliš zneklidňující, nějací antagonisté tam jsou, králík je normální puberťák, co ví všechno líp... ale vcelku mi to přijde jako dost neškodné.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ZUULUU: A co Usagi? Je to pro děti... (ale mě to bavilo)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: U Black Mirror se nenech odradit prvním dílem. Ten je... hodně úchylný a poněkud nepříjemný. Jinak nejlepší jsou ty první asi tři série než to Netflix koupil, pak mi přijde, že tomu už trošku začala chybět invence.
    Roboti jsou takové malé jednohubky, první série super, druhá série mi přišla trochu nudná a bez nápadů, ve třetí jsem si toho zase našla trošku víc.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NEI: dám si, až si zas obnovím Netflix. Což bude, když pámbu dá, s novou sérií Drive to Survive :)
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    XSOFT: Filmu a serialu na tohle tema je tak 8 od ruznych lidi.
    Komu se libi, no tak ma dalsi na zvazeni, super. A koho to netankuje jde dal, .. proc si vybirat jen jeden nebo se hadat kdo byl prvni, ze.

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak uz to tady probehlo, ale Delhi Crime vyborny. Doporucuju. Prostredi, charaktery, tema zalozeny na skutecnych udalostech, odhodlani, bizar... U prvniho dilu mi bylo dost nepohodlně a zaver jsem v podstate bingnul. Chystam se na druhou serii, tak si snad udrzi kvalitu.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    NEI: Battle Royale, Hunger Games, The Running Man a asi by se našly další.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NEI: Ty vole, já ti napsala, jak to vidím já a že tě přesvědčovat nechci. Že jsem na Oliheň nekoukala, protože mi několik lidí řeklo, že je to mix několika věcí včetně Alenky. A ty jsi začala nejdřív s tím, že to mám dokázat, pak ses do mě pustila, že ti to dokázat nechci... a poté, co jsi to vyhrotila a já dávám najevo, jak ti na to kašlu, mi teď podsouváš, že se mám uklidnit a budeme obě v pohodě? Jako fakt?
    Dej si kafe a předstírej, že jsi v klidu. Pěkné pondělí :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NEI: Ok, promiň, že jsem na tebe reagovala, pokusím se svou chybu už neopakovat :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NAGASAWA: Battle Royale jsem svého času viděla, pravda, z toho čerpalo už vícero děl :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam