• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KERBN E T F L I X
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JCIO: ajajaj no skoda, protoze na tu se teprve chystam. Onehda jsem na tohle tema cetl knizku Ganbare! Workshopy smrti od Katarzyny Boni a jsem zvedavej, jak se s tim poperou.
    JCIO
    JCIO --- ---
    NAGASAWA: Já to zkouknul a dost se mi to líbilo. I víc než Fukushima, na kterou koukám teď.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Na Žáka Sumo nikdo nekoukate? Celkem me to prekvapilo. Cekal jsem historickej vhled do "sportu" a misto toho jsem dostal zabavne bizarni drama, kde je kazdej ze zapasniku solidne vysinutej psychopat a kde se stáje, ve kterých jsou trénovaní proměnily v místa plný zpocený šikany na hraně sadismu. Krom toho to celkem drze nabourává tradicni stereotypy a nenapadne vam to sumo jako takovy predstavuje.

csfd.cz/film/1346582-zak-sumo/prehled/

『サンクチュアリ -聖域-』ティーザー予告編 - Netflix
    https://youtu.be/CNRM54hhFAM
    PROUTECKA
    PROUTECKA --- ---
    MRTVY_KENNY: Lokace České republiky a tamní doktor Babiš mě rozsekali 😃 kéž bych tohle viděla někde na bruntálsku 😃

TOFI
    TOFI --- ---
    GEE: to je dobry, nebo se da pripadne nastavit i pravidlo na automaticke preposilani mailu
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    AKISAN: uz je tam! vcera jsme dali 2 dily a super
    GEE
    GEE --- ---
    ATAN: Zatim si (automaticky) preposilame maily na generovani pristupovyho kodu a jedem dal
    ATAN
    ATAN --- ---
    HANZO: Me spis zajima, jestli to jde nejak obejit. Mam to krome vlastni, take na televizi u rodicu. Napada me vpn, ale je to trochu opruz. Zatim to resim tak, ze jsem jim poslal tydenni cestovni kod.
    HANZO
    HANZO --- ---
    ATAN: musíš připlatit ne?
    DUKON
    DUKON --- ---
    Tour de France: Bez příkras (2023) | Epizody | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/1360705-tour-de-france-bez-prikras/epizody/

jako fanda Velké dámy je to pro me povinnost, bavi...
    ATAN
    ATAN --- ---
    Kdyz netflix hlasi, ze tv neni v domacnosti, tak to je konecna?
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    Black Mirror: 6. řada | Oficiální trailer | Netflix
    https://www.youtube.com/watch?v=bgu5O05jRc8
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    SILVEIG: Možný to je, tohle jsem nicméně našel v tejden starym článku:

Netflix has said that customers will still be able to access their accounts while traveling, on their personal devices or a television in a hotel or vacation home. It remains unclear how long a device will be allowed to remain logged in from another location.
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    KAKIHARA: a jak to pozná? Když vezmu svůj příklad - doma na netflix koukám na PC a TV, na cestách potom používám mobil (ok, tam je app, kde to asi můžou sledovat i když je app vyplá) nebo ntb (tam ten web nemá šanci jak mě sledovat). Takových lidí, co mají jiný device na doma a na cestování bude asi víc. No uvidíme
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    KAKIHARA: neříkalo se jednou za měsíc? Jednou ta 14 dni mi připadá jako echt malá časová tolerance
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    EXCITE: Afaik se staci jednou za dva tejdny prihlasit na domovsky siti.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    HYPERION: Takže když si pustím Netflix na dovolený na tabletu, kterej doma nepoužívám,tak mne začnou extra chargovat? :)
    HYPERION
    HYPERION --- ---
    GEE: Podle IP adresy. Pokud se všechna používaná zařízení budou v rámci nějakého časového úseku pravidelně připojovat na "domovské" IP adrese, mělo by to být v pořádku.
    GEE
    GEE --- ---
    HONZAL: jestli se zařízení připojuje obcas k domácí wifi co jsem tak pochopil.

Kolegovi uz dneska začaly naskakovat upozorněni.
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    Jak Netflix pozna, ze nekdo nebydli v domacnosti? My pouzivame coby 3 clenove ten udet, kdy to muze bezet na vic zarizenich najednou, ale podle ceho oni poznaj, zda jsme nebo nejsme v jedny domacnosti?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam