• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RUDOLFSkvělej obsah na streamovacích platformách (filmy, seriály, dokumenty) - Netflix, Amazon Prime, Criterion, HBO ...
    TOFI
    TOFI --- ---
    kdo jeste nevidel tak doporucuji, kouknete na to
    Watch The Social Dilemma | Netflix Official Site
    https://www.netflix.com/title/81254224
    https://www.csfd.cz/film/812238-socialni-dilema
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    Nenasel sem searchem, ale diky Disney+ muzu sledovat Last Man Standing s Timem Allenem (Kutil Tim). Tentokrat ma tri dcery a manzelku, je trochu starsi, ale porad je s nim sranda 😁 normalne to web nenabizi, proklikal sem se k tomu spis omylem. Filtrovani podle zanru a relevantni doporucene veci porad nejsou silnou strankou Disney

Btw pokud narazite na nejakej porad, co vam oznami, ze neni pristupny ve vasi zemi, tak ctrl+F5 a undo vam pomuze 😉
    DUKON
    DUKON --- ---
    QUANTI: mam deti 9,11
    takze ideal, dozeneme Star Wars apod.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    já se tam furt nějak necejtím :D jako jo, je to fajn, ale radši bych ten Netflix (kterej jsem zrušila, protože držet tolik služeb je nesmysl a HBO si chceme nechat za tu promo cenu aspoň do podzimu, než bude House of Dragon, a Disney jsme si zase předplatili na ten rok se slevou hlavně pro děti, který to teda milujou)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    Tak ja sem zatim z Disney+ nadsenej. Ale to sem byl i z netflixu nez sem projel vsechny scifi a vetsinu anime 😊
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    PEDROBEAR: a Buffy ma ten puvodni primackej dabbing 😊
    DUKON
    DUKON --- ---
    jo cajk dabing
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    PEDROBEAR: Zatím jsem nenarazila na nic, co by dabovaný nebylo. Děti jsou spokojený.
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    QUANTI: jsou detsky dabovany cesky?
    RADAS
    RADAS --- ---
    QUANTI: Tak já taky, nahlasíl jsem, že do mejlu nic nedorazilo a slečna to moc neřešila...nadiktovala kod a hotovo. Tak kdo chce Disney+ za těch 1590,-/rok tak má asi šanci to v klidu "vyžebrat".
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Tak jsem si to proboxovala ručně přes infolinku, ten start nebyl ideální, ale obsah dobrej, jsem spokojená. Pojedeme asi dětský teda převážně, ale chystám se třeba na nový Kingsmany a Beatles: Get back.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Já furt nic, ani ve spamu. Mě štvou.
    DUKON
    DUKON --- ---
    Tak už to jede
    DUKON
    DUKON --- ---
    RADAS: jo taky cekam na mail
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    RADAS: Furt mi nepřišel mail, má to prý být v několika vlnách 🙄
    RADAS
    RADAS --- ---
    QUANTI: tak jak, už to jede ? :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    DUKON: Měly by jít snad čtyři účty, ale těžko říct, jak to budou mít ošetřené. Já se teda těším :D
    DUKON
    DUKON --- ---
    tak zitra disney+
    jsem to nestudoval, da se to sdilet jako Netflix? kdy mam s kamosema spolecny ucet?
    TOFI
    TOFI --- ---
    Netflix:
    Borgen - Power & Glory | Official Trailer | Netflix
    https://www.youtube.com/watch?v=pmRJiZ4mFQU
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam