JONY: nebo jak kulturně nízko jsou naši spoluobčané;-) Všechny ty platformy mají spoustu diamantů. Popularita se nerovná kvalita, spíš uspokojené poptávky a dodání afektů, co teď fungují. Last of Us jsem si třeba dost užil ale co budu povídat, lepší bylo Severance nebo Mare of Nějakýtown. Já jsem třeba rád, že už nemusím do kina na Superhero filmy a stačí mi domací projektor. Baví mě ta atrakace a témata a přístup který zrovna industry testuje. Ale evidentně se dost rozcházím se zbytkem obecenstva, nechodím na superfilmy pro hlášky, myslím si, že je dobrý, když se akční filmy snaží filozofovat a nestydím za to jako Cival. Když hodnotil posledního Dr. Strange, začal tam jak na tupce míchat nějaký svoje očekávní a dost off-world interpretace, místo aby pochopil jednoduchou věc - že si Sam Raimi dělá hommage na svoje vlastní evil dead universum a že je to zajímavá narativní strategie, která funguje. Fakt se začínám myslet, že se tu recenzenti jedou jako zástupci fans a reflektují z pohledu fans service, co má být to správné filmové uspokojení.