• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RUDOLFSkvělej obsah na streamovacích platformách (filmy, seriály, dokumenty) - Netflix, Amazon Prime, Criterion, HBO ...
    F1GURK4
    F1GURK4 --- ---
    MVEK: Já ti mám pocit, že jsem na Letohrátky koukal s dětma hned co D+ začal běžet loni. Třeba se mýlím, podívám se až budu doma.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MVEK: Letohrátky? Těžko říct, každopádně je to škoda, no.
    MVEK
    MVEK --- ---
    Nepátral někdo nebo nečetl někdo někde, proč Disney+ nemá ani některý vysloveně Disney obsah u nás? Copak je takový problém s právy na Rychlou rotu, Gumídky nebo Kita a Balů, nebo jak se jmenoval Tale Spin česky? No nemluvě o třetí řadě novodobých Ducktales.

Jistě, ono u nich na druhou stranu není o co stát v těch případech, kdy byly předabovány. Našel jsem si srovnání znělek Rychlé roty a ta novodobá verze jde první a rozesmálo mě to: https://www.youtube.com/watch?v=MpYIdCIKONs
    ""Horký, těžký, je boj se zločiny..." to zní jak začátek parodie.
    LACIF
    LACIF --- ---
    DUKON: zavolej jim na support.
    Maj dobrej support.
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    DUKON: Neblbne, ale jak si tady kdysi doporučoval ten Dopesick. Jaktože to nemá české titulky?
    DUKON
    DUKON --- ---
    neblbne vam Disney+?
    od vcerejska se mi to vsude odhlasilo a musel jsem vsude znova probvest registraci skrze jednorazove numero
    a dokonce to jednou chtelo i nove heslo....

d.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    QUANTI: tvl skoda, ze ten Jared je tak priserne napichanej...jinak to bylo super...hladku: Rivka! doma pouzivame dodnes
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    PAN_UZIVATEL: známému, známého se to letos podařilo přes VPN, ale detaily neznám.
    PAN_UZIVATEL
    PAN_UZIVATEL --- ---
    RUDOLF: Pro Evropu to nejde, pisou to i na jejich webu, takze jsi mel asi stesti a spadl do nejake sede zony.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    PAN_UZIVATEL: já to předplatil když začínali a furt mi to jede, i když jsem v ČR a mimo VPN.
    TOFI
    TOFI --- ---
    Grand Prix - iVysílání | Česká televize
    https://www.ceskatelevize.cz/porady/11900984596-grand-prix/
    PAN_UZIVATEL
    PAN_UZIVATEL --- ---
    Ahoj, vyuzivate nekdo z Ceska Criterion Channel? Jak jste to udelali? VPN a ceska kreditka? Neresite nejake protizakonne konsekvence? Diky.

Pokud se nemylim, tak pro Evropu to stale neni dostupne, i kdyz tady zahlavi implikuje, ze ano.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    DUKON: To jsme dva :))
    DUKON
    DUKON --- ---
    QUANTI: ja mam pro Anči H slabost, takze si to asi pustim
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    DUKON: Viděla, přišlo mi to dobrý, i když jsem Neumanna neznala a googlila jsem si to všechno o něm až zpětně. Jared Leto dobrý, i když nedokážu posoudit, jak moc tu postavu posunul, ale hlavně Anne Hathaway byla podle mě skvělá. Každopádně koukat se na to dá :))
    DUKON
    DUKON --- ---
    nekdo videl? (Apple)
    WeCrashed (2022) | Recenze - Uživatelské | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/1122338-wecrashed/recenze/

dle cerstvych zprav by meli co nevidet vyhlasit bankrot, tak si rikam ze na to skodolibe kouknu jako na Theranos .______.
    RORSCHACH
    RORSCHACH --- ---
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TOYAK: Stačí vygooglit (moje oblíbená funkce, jen Skyshowtime to zatím nedává). Netflix i HBO Max.
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    LOGO: Prosím tě a na jakém VOD je v vidění ten Adventure Time?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam