• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYSBEEFotky našich biků
    Na jakých kolech si nyxáci vozí prdel aneb dávejte fotky svých xc, trail, enduro, dh, silniček, gravelů, dirtů etc..
    Ke kolu klidně připojte i příběh proč jste si koupili zrovna tohle, jak jste s ním spokojeni atd..

Techspec nazi jako na bike-foru zásadně odmítám, nicméně vlastní iniciativě - tj. bližší info o typu, rámu a popis osazení - se meze nekladou.. ;-)
    rozbalit záhlaví
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    Scott Sportster 20, model tuším 2013.

GANBOY
    GANBOY --- ---
    PSYSBEE: málo… 40
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    GANBOY: dobry.. kolik to ma maximalku? :-)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    Krize středního věku se blíží… :D

MARASAN
    MARASAN --- ---
    DUCATIMONSTER: Ducati gdě?
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    _
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    MARASAN: Jsem se chválně podíval, kolik by tak tahle trojka vyšla u Spešlu. Vyšlo mi 811 tis :D
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    MARASAN: nez sem si tě přečetl, tak sem chtěl říct Spešl, takže paleček.. :-)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    OTAKAR: S-Works, akorat na ni nemáš.
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Na stará kolena jsem pořídil něco sjezdovějšího (to vlevo).
    Schválně jestli uhádnete, jaká je moje oblíbená značka :)
    IRONIC
    IRONIC --- ---
    MADCAT: Brzdy jsou ok, chova se to velmi podobne jako XT, ktery mam na starym kole. Mozna maji malinko jemnejsi nastup a da se trochu lip regulovat brzdna sila, aby kolo neslo na sypkym povrchu do smyku. Ale pokud je tam vubec rozdil, tak nepatrnej. Rozhodne to necuka.
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    IRONIC: pěkný, toho jsem měl taky v hledáčku (bazarovýho). Vidím brzdy jsou Magura MT5? Co na ně říkáš? Já musel po pár dnech dát jiný kotouče, páč tyhle mi při silným brzdění divně cukaly s vidlicí - do rytmu s těma zeslabenýma mistama po obvodu. Výměna za Avid to víceméně pořešila...
    IRONIC
    IRONIC --- ---
    Jeste musim doladit pedaly, drzak na bidon (zatim tam je co garaz dala…) a dat gripy, na ktery jsem zvykly, ale jinak jsem spokojenej s vyberem, byt mi trvalo par dni se s nim skamaradit.

SMOKY
    SMOKY --- ---
    TWARR: podesdlova brašna je ošklivá:)
    FINSON
    FINSON --- ---
    MARASAN: Vozím jenom jeden - těch 750 ml mi na ty dvě hodinky stačí; na delší jízdy nemívám čas.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    FINSON: ok, ale kam das druhej bidon? Pod sedlo?
    FINSON
    FINSON --- ---
    TWARR: Nýtovačka na řetěz, kleště, knoty na bezdušové pláště, malé lepení na duše, montpáky, sada imbusů, klíč na ventilky, pár zip pásek, pár kousků náplasti, náhradí baterie CR2032, malý obvaz - díky němu to pak za jízdy nerachtá až tak moc. Na větších drncákách to rachtá a je mi to jedno, protože pak většinou rachtám i já, tak se to přehluší.
    TWARR
    TWARR --- ---
    FINSON: vždycky si říkám, co všechno člověk musí vozit v to tool-bidonu, ze to nemá v podsedlovce. navíc to musí bejt vycpaný, aby to furt nerachtalo ne?
    FINSON
    FINSON --- ---
    VITI: Asi jo. Ono to kolo bylo podřený, už když jsem ho kupoval, tak mi tyhle starosti odpadly :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam