• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYSBEEFotky našich biků
    TWARR
    TWARR --- ---
    FINSON: vždycky si říkám, co všechno člověk musí vozit v to tool-bidonu, ze to nemá v podsedlovce. navíc to musí bejt vycpaný, aby to furt nerachtalo ne?
    FINSON
    FINSON --- ---
    VITI: Asi jo. Ono to kolo bylo podřený, už když jsem ho kupoval, tak mi tyhle starosti odpadly :-)
    BATY
    BATY --- ---
    VITI: Určitě to brousí lak, když se tam dostane prach z cesty, to je jasný...
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: Hah, ok. Ja hledala u toho prevodniku neco bileho :) Pardon. Fotka je ale urcite lepsi.
    VITI
    VITI --- ---
    FINSON: jo jasny, ale nenici to ram?
    FINSON
    FINSON --- ---
    VITI: Píšu, že je to talisman :-)
    VITI
    VITI --- ---
    FINSON: to vidim prvne :-) Ma to nejaky smysl krome obrouseni laku na ramu? ;-)
    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Ano :-)

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: On psal o hlavku dole u vidlice ;)
    FINSON
    FINSON --- ---
    MAESTRO_007: Zcela souhlasím :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    FINSON: to už mi přijde jednodušší si koupit druhé kolo .)
    FINSON
    FINSON --- ---
    FLIPPER: 40 a 42 mám v záloze ve skříni, kdyby něco 😆
    Filip v BikeSOS říkal, že má známého, který přehazje převodníky každý týden podle toho, kam jede na víkend jezdit :-)
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    FINSON: Já jsem si říkal, že s takovou pilou vepředu a klasickou kazetou vzadu (11-42?) musíš bydlet někde v nížině :) Já míval v Praze 42x11-42 a když jsme se přestěhovali ke kopečkům, tak jsem dal dopředu 40.
    FINSON
    FINSON --- ---
    VITI: Včera jsem s ním dal prvních 40 km a prostě funguje, nic zvláštního se nedělo, kromě toho, že jsem jel rychleji :-) Ale jenom o trochu, s ohledem na tepy :-)

Slovo "pila" použil Filip z BikeSOS taky, měl jsem původně vyhídnutý Wolftooth a on mi sám navrhl tohle, objednal a namontoval, přímo s Gerbhardtama jsem osobně nemusel řešit nic, i když vlastně si teď uvědomuju, že to trvalo dva týdny a říkal, že je museli uhánět o odpověď. Ale převodník zatím dobrý.

No a pořídil jsem si ho přesně s ohledem na to, co píšou MAD_MAN a SSTTAANNAA: Jezdím nalehko, krátké trasy a nemám tady kopce :-)
    Tak mi pár převodů do těžka občas chybělo a celkově jsem sjížděl jenom malé pastorky...
    MAD_MAN
    MAD_MAN --- ---
    SSTTAANNAA: Tak s brašnama je to úplně jiný, tam jedu pohodový tempo v nízké tepovce. Snažím se jezdit vyšší frekvence šlapání, což bych s tak velkou pilou nedal.
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    MAD_MAN: mám to podobně...mám 42 a po cestování s brašnama zvažuju přejít občas na 40 a to mám vzadu 10/51
    MAD_MAN
    MAD_MAN --- ---
    FINSON: Docela velká pila, já mám pořád 40z a přemýšlím nad 42z, jenže pak potkám nějakej prudší kopec a řeknu si že zatím dobrý.
    VITI
    VITI --- ---
    FINSON: jak GEBHARDT funguje?
    Ja sem chtel 44 zubu a byla s nima spatna domluva, tak sem vzal Garbaruk, ktery ma i lepsi offset (pro mne), ale uplne spokojenej nejsem, na krajnich pozicich byl dost hlucny a musel jsem pouzit pilnik na narrow zuby ;-)
    FINSON
    FINSON --- ---
    MADCAT: Haha, OK, je to špatně doostřené, to bílé je nápis "Speed Stuff" a je to tam jako talisman - má to být neoprenový kryt hlávka a měl jsem ho na svém prvním kole, které jsem si koupil za své, před 23 lety :-)
    Ten tuningový díl je převodník, nasadil jsem 46 zubů - Gerbhardt, česká firma, navrhl mi to ten nový borec v BikeSOS (Filip, příjmení mi vypadlo, fajn týpek).

MADCAT
    MADCAT --- ---
    FINSON: rakouská vlajka kolem spodní misky hlavovýho? :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam