• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYSBEEFotky našich biků
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    SMOKY: souhlas, ev. zkus DISSECTORa v EXO+ ..
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    PSYSBEE: Tak sem toho Rekona vcera zas dvakrat riznul, asi tam narvu to DHR
    JDAG
    JDAG --- ---
    TREK X-Caliber 7 - mám třetím rokem. Rám 19,5', kola 29' Velmi spokojen. Když se zadaří, tak za rok najedu maximálně do 3000 km a na to mi to kolo stačí. Řetěz mažu keramikou C3 Muc-off. Je dražší, ale když se to udělá podle návodu, tak s tím problém nemám.
    Oproti původnímu vyměněno: převody XT, 2x10, pláště xr3, pedály - platformy. Letos budu měnit určitě střed a kliky. Zbytek je původní.

PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    Sorry za velikost, každopádně za poslední měsíce nový One Up 210mm, DSD Runt 170/180 mm, který oficiálně neexistuje

COYOT
    COYOT --- ---
    PSYSBEE: Tak primárně slouží na xc a přesuny do práce , mám tam dual Pika, takže do práce a na to xc 130 a když cestou potkám nejakj trail , jako že par jich tu je, tak 160 a už se na tom dá prasit pěkně .. ale musí bejt sucho .. v zadní stavbě je málo mista na nějaký to DHR alespoň ve 2,3… takže tam je ardent no a to nebrzdí … teleskop má jen 100, což je taky jen z nouze , ale byl doma .. tak lepší než pevná sedlovka … prostor na tuzing je… ale vlastně sem to sestavil z dílu co zbyly po tunnigu Trance a pak Reigna , takže ve výsledku super kolo :) a oproti Reignu to má od dost nižší provozní náklady
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    COYOT: malý Thorovo kladivo.. :-D .. na nějaký prasárny bez nutnosti většího tlumiče asi ideál, co? :-)
    COYOT
    COYOT --- ---
    NS Bikes Eccentric 27,5

BATY
    BATY --- ---
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Canyon Endurace AL Disc 8.0 2019

MR_PREWEET
    MR_PREWEET --- ---
    To jsme jednou vyjeli s pritelkyni do lesa po desti...

Ja: vlastnorucne poskladany (tak zhruba 14 let zpatky) na rámu Croxo (nějakej českej noname)
    Pritelkyne: Scott Contessa Scale 730 27''

SITH
    SITH --- ---
    Rock machine torrent

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Canyon Grand Canyon Al 6

FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    Cannondale Topstone (cestou na start závodu Wisła 1200)

D_B_M
    D_B_M --- ---
    electric daily kriplkara

asx 4.7 2021

D_B_M
    D_B_M --- ---
    old bitch

stinky dee-lux 2004

COYOT
    COYOT --- ---
    Jeden Reign 2016 na Točny

PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    SMOKY, PAYA: díky za info. Já předek DISSECTOR, zadek taky REKON, obojí v "semi-plus size" 2.6
    A co muzu s urcitosti potvrdit, tak je fakt, ze je o dost rychlejsi nez DHF a naopak DHF je samozrejme jinde co se tyce gripu, ale zas tak nejede - proste neco za neco..
    Rekon v podstate vychazi z xceckovyho IKONU s tim, ze stredova cast je zmensenej HIGH ROLLER, takze jemnej vzorek, kterej ale jede i po asfaltu a v terenu primerene drzi..
    A ve 2.6 uz ma i slušný tlumící schopnosti - mám z toho pocit jako takovej soft-tail, tj. funguje jako malinkej tlumič, co žehlí rozbitý cesty a nenaklepává mi prdel jak řízek..

No za chvili odjizdim smer Javorník na Šumavě - jedeme s kámošem trasu Javornickýho Pazdřivce vč. sušických BikeXZone trailů EPONA, ROCKY I, II a cestou zpátky mozna 1 RZtu sušickýho endura ze Sedla - takze dneska ho poradne protahnu po šumavský hrabance a žule.. (a pokud zachčije nějakej ten přívalaček, tak i bahnem a sračkama obecně :-)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    PAYA: Rychlejsi by to teoreticky melo byt, urcite to je o 200g lehci. Hned druhou vyjizdku sem to riznul, ale mohla to byt nahoda. Zatim sem s tim moc v ostrejsim terenu nenajezdil, takze jeste nemuzu uplne hodnotit.
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    PAYA: ja sel do extremu a dal Minion SS, ale z principu nizky vzorek=lepsi odvalovani
    PAYA
    PAYA --- ---
    PSYSBEE: Ten Rekon na zadku by me zajimal, jestli je to rychlejsi nez ty Minion DHF… premyslim na zadek dat prave taky neco co bude lip odvalovat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam