• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYSBEEFotky našich biků
    Na jakých kolech si nyxáci vozí prdel aneb dávejte fotky svých xc, trail, enduro, dh, silniček, gravelů, dirtů etc..
    Ke kolu klidně připojte i příběh proč jste si koupili zrovna tohle, jak jste s ním spokojeni atd..

Techspec nazi jako na bike-foru zásadně odmítám, nicméně vlastní iniciativě - tj. bližší info o typu, rámu a popis osazení - se meze nekladou.. ;-)
    rozbalit záhlaví
    FINSON
    FINSON --- ---
    MISO: Krásný. Když tak na to koukám, říkám si, že mám řídítka moc vysoko :-)
    MISO
    MISO --- ---
    Daily workhorse. Stal ma 20ku, medzitym som na neho navesal veci za dalsich 25 :)

DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Dostal jsem ho k patnactinam. Nikdy mě nenapadlo , ze za 20 let na něm budu vozit dítě. :)

FINSON
    FINSON --- ---
    MORECUTS: Ha! Jsem o centimetr vyšší!
    MORECUTS
    MORECUTS --- ---
    FINSON: to je asi ideal - merim 174 cm
    FINSON
    FINSON --- ---
    MORECUTS: Povedu si tě v patrnosti, kdyby přišla bída na Kozáky - nejradši bych si to samozřejmě nechal všechno :-)
    Btw. ještě ti taky musí sednout velikost, tohle je 52.
    MORECUTS
    MORECUTS --- ---
    FINSON: Rose pro je super!! Kdyby ses ho chtel zbavit tak napis)).
    FINSON
    FINSON --- ---
    Tak jsem včera ještě trochu rozšířil svoji flotilu. Popořadě:

Merida Matts Skyrider 2000, pořízeno 2001.
    Před 10 lety:

A letos:

Silnička CTM Speedster, pořízeno 2012, v podstatě už v průběhu mého mnohaletého cyklovýpadku, najeto celkem v té době asi 50 km, znovu jsem na ni sedl až letos. Foto aktuální:

A od letoška Rose Cross Pro 2018, pořízeno z druhé ruky letos v červnu. Ode dneška je přezutá na gumách s hrubším vzorkem a má jiná řídítka, foto dodám časem, zde ještě na původních Speederech, které mě na prachu a hlubším / hrubším stěrku začaly srát:

Na krosce mi stačilo dát několik málo stovek kilometrů, abych si uvědomil, že mě to pořád táhne víc do terénu, na turistické pěšiny a rozbitější cesty, kde to Rose sice zvládá, ale není to pohodlné a vyjížďku si tolik neužiju, takže jsem si včera přivezl další stroj z druhé ruky a dnes ho s velkým uspokojením a radostí protáhl po v.u. pěšinách: Ghost Nirvana 2020 (takže jenom 4 roky stará geometrie ;-) - pro amatéra jako já toprí) v custom montáži na zápletech DT Swiss, brzdách Magura Thirty2 a vidli Suntour Raidon 34, foto dnešní:

JOHNIEZ
    JOHNIEZ --- ---
    Loňskej listopad, ale už se to zase blíží :/

PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    WEWERKA: pěkné to máš :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Vcera jsem ho po roce vytahla, tak rovnou fotku :) Canyon Neuron AL 8.0 2018

STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    Náš full setup :) mladej dal dneska svejch prvnich 30 ve 4 letech :)

sme v rakousku a popravdě jsme tu dost za exoty a nymandy bez elektrokol :))

TROJKA
    TROJKA --- ---
    Predstavuju dalsi ze staje Divokola- kontaktni dvojka vhodna i do vlaku, nyni jezdi s dalsimi v divadle La putyka. .

EZOP
    EZOP --- ---
    PULKA: Souhlas, mám to podobně, na Bromptonu se buduje fyzička skvěle!! Do budoucna si chci pořídit cyklokrosku
    PULKA
    PULKA --- ---
    PULKA: Ještě přidám první "pořádne" kolo před gravelem - Brompton 2015, M6, do města si ho nemůžu vynachválit + skvělé buduju fyzičku, na gravelu to pak proletnu jako rychlík.

NKI
    NKI --- ---
    Když se vedle rozproudila diskuze o gravelech tak přihodím svého mazlíka. Za sebe můžu říci, že je to silně návykové.

RANO
    RANO --- ---
    IRONIC: ten představec!! co to je vlastně za rám?
    IRONIC
    IRONIC --- ---
    Ovsem toto - muj prvni bajk, je to slatanina z dilu, co mi daval pouzity zbytky kamarad, jezdil zavodne… (jeste pred par lety mistr sveta v seniorech) … ram Cr-Mo od Tange, cnc obrabeny kliky Peugeot (pila 48zubu…), pneu Micheln (stale puvodni, z 1993!), brzdy XT s kladkovym posilovacem…
    Kdyby nekdo chtel, asi taky prodam…

IRONIC
    IRONIC --- ---
    IRONIC: Btw, asi bych ho i prodal, kdyby po nem nekdo touzil, vidle vzduchova tak 8 let stara, skoro novy kola, pohon 2x10 komplet asi z 2016
    IRONIC
    IRONIC --- ---
    Kdyz je tu ten retro koutek, tak teda dobre… GT Avalanche 0.5 2004, ale puvodni je na nem uz jen ram, sedlovka, sedlo, forbes s riditka. Jo a brzdy taky.

PAYA
    PAYA --- ---
    Což my připomíná, že mám vlastně ještě jeden bike :)
    ROCK MACHINE Volcano 2001

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam