• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYSBEEFotky našich biků
    Na jakých kolech si nyxáci vozí prdel aneb dávejte fotky svých xc, trail, enduro, dh, silniček, gravelů, dirtů etc..
    Ke kolu klidně připojte i příběh proč jste si koupili zrovna tohle, jak jste s ním spokojeni atd..

Techspec nazi jako na bike-foru zásadně odmítám, nicméně vlastní iniciativě - tj. bližší info o typu, rámu a popis osazení - se meze nekladou.. ;-)
    rozbalit záhlaví
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    FINSON: co to je za plaste? Ze jsem tak zvedavy…
    FINSON
    FINSON --- ---
    Jinak abyste si nemysleli, tak kolo jsem za kolobku rozhodně nevyměnil a střídám to. Akorát nad silnicí to teda začal vyhrávat gravel, který jde obout jak "do bajkova", tak "do silničního", tyhle hladké čtyřicítky zatím vypadají jako sweet spot mezi rychlostí a pohodlím, na ty asfaltový polňačky a rozbitý silnice ve středních Čechách mi přijdou jak dělaný.

FINSON
    FINSON --- ---
    Tak u mě to nabralo strašný grády: K ocelové černé kolobce přibyla hliníková v laku přímo na kovu bez barvy, černá zůstává coby domácí přibližovadlo na nákupy, pro pojezdy manželce a tak, na sportovní vyžití mám hliníkový Kickbike a je to teda fakt jízda - že jsem nadšený, asi psát nemusím.

PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    Malinko oživím zas z vlastní zahrádky aneb do nové sezóny s vyšším zdvihem! :-)

Změny oproti loňsku:
    - zvýšený zdvih vidlice ze 140mm na 150mm + uznaná reklamace vadnýho tlumení + vaklu vidlice, takže výměna spodních nohou (etc.) a to včetně nových bílých polepů - staré byly černé, viz. [PSYSBEE @ Fotky našich biků]
    Vidle chodí jak nůž maslem, krásně jemnej chod (ani moc lineární, ani přehnaně progresivní, zkrátka tak akorát), zvýšení zdvihu pocitově pomohlo pohodlnějšímu posedu a cenťák navíc se na trailu hodí, byť pivo bude chutnat furt stejně.. :-)

DROCTAGONAPUS
    DROCTAGONAPUS --- ---
    PLECH: na tomhle svištíš v deathgripu :)
    PLECH
    PLECH --- ---
    DROCTAGONAPUS: Kde je brzda? :)
    DROCTAGONAPUS
    DROCTAGONAPUS --- ---
    PEPAZZ: ani ne, jezdí to dobře
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    DROCTAGONAPUS: jak se na tom jezdí? není ta zadní lyze moc dlouha?
    DROCTAGONAPUS
    DROCTAGONAPUS --- ---
    DROCTAGONAPUS
    DROCTAGONAPUS --- ---
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Canyon Grand Canyon v zimním provozu

KUNKU
    KUNKU --- ---
    KR_TEK
    KR_TEK --- ---
    nové sedlo a pláště 40c ;)

FINSON
    FINSON --- ---
    FINSON: I když vlastně jo, je to bike... foot-bike :-) Tak snad s ním tady nejsem moc mimo.
    FINSON
    FINSON --- ---
    Není to sice bike, ale vypadá to, že jezdit na tom budu, zatím mě to baví víc a víc:

FORELLI
    FORELLI --- ---
    MAESTRO_007: věř tomu, že kdybych na to měl budget, jsou tam DTS GR1400, takhle jsem to pořídil za méně než půlku :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    FORELLI: máš to pěkné, ale ty výplety equator to kazí .) ...slušela by tomu nějaká "lepší" značka výpletů :-) ...ale uznavam že je to spíš můj osobni problém s tou značkou. (lepení nálepek na čínské výplety atd.) Kvalita není špatná, znám spoustu lidí co je mají a jsou spokojeni. (Neodpustil jsem si to když už se ty výplety tady řeší, jinak bych mlčel .)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    BEREGOND: to bylo asi na mně :-) Kola jsou asi o cca 300 gramů lehčí než DTS, ale u gravelů (s nezávodními ambicemi) bych váhu určitě nebral jako prioritu. Ale ano, těch cca 300 gr. dolů na kolech + když jsem nahodil bezduše, je znát - jednak v pohodlí a pak i v ochotě akcelerovat. A rozhodně tedy vizuálně celé kolo zvedly.... a pěkně hučej (což ocení každý, kdo někdy jel s 40 mm a vyššími ráfky) ;-) Zatím s nimi mám od května nalítáno 6 tisíc a jsem spokojenej. Více kdyžtak v poště ať to tu nezaplevelíme.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    JOPS: jedna z nejlepších investic co se příslušenství na kolo týče. Je to prostě super věc. Nevím úplně jak v Praze, tam bych v husté dopravě radar nepoužíval, protože ti bude pořád hlásit auta, ale jinak fakt palec nahoru.
    FINSON
    FINSON --- ---
    JOPS: Mám to od podzimu, je to fakt dobrý :-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    BATY: hej, to je super, diky, je mozny, ze jsem to ignoroval, protoze prece nebudu kupovat blikacku za 4,5k. Ale kdyz jsem si ted koupil EDGE130, tak si rikam, ze ta blikacka k tomu by byla super. Tak za dva mesice mam svatek, tak uz vim, o co si reknu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam