• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYSBEEFotky našich biků
    KR_TEK
    KR_TEK --- ---
    DYNK: to chápu ;) tady je výhoda, že velikost upravíš dle potřeby. Navíc obal zůstává na kole a ty vyndaváš jenom vnitřní pytel s věcma.

Topeak BackLoader rolovací brašna na sedlovku 10 l černá | Koloshop.cz
    https://www.koloshop.cz/brasny,-obaly-podsedlove-brasny-336/Topeak-BackLoader-rolovaci-brasna-na-sedlovku-10-l-cerna.html?
    DYNK
    DYNK --- ---
    KR_TEK: muzu poprosit o link na tuhle podsedlovou brasnu? Kdyz jedu do prace, tak mam narvanej 23l batoh na zadech a to mi uplne nevyhovuje..
    DYNK
    DYNK --- ---
    DABE: jel jsem na Sootu zatim jen neco pres 50 km vyjizdku a pak 40 km do prace a kratky mi to neprijde. Asi zalezi na zvyku a preferencich. Delsi bych rozhodne nechtel.
    KR_TEK
    KR_TEK --- ---
    Merida na cestách :)

DABE
    DABE --- ---
    HELVETE: promin, ale geometrie toho tamu je idealni tak na nedelni jezdeni do hospody. je to hrozne kratke...
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    MARASAN: já docela dlouho koukal a v mý cenový měl Cube nuroad a Ghostroad rage a Kellys Soot 50 náhodou našel v akci zde https://www.velo-centrum.cz/eshop-243928.html a to mi přijde ideální. Dneska jsem se tam podíval naživo a to kolo je hezký. A skladem a k vyzkoušení.
    FINSON
    FINSON --- ---
    DYNK: Nelze reagovat jinak, než že k hydraulikám by ses fakt nikdy vůbec neměl přibližovat ;-)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    MARASAN: nakonec si objednal misto Kellys Grizl od Canyonu za stejnou cenu IMO lepsi bajk.
    DYNK
    DYNK --- ---
    MARASAN: Kdybych si vyzkousel hydrauliky, tak by mi mozna mechaniky vadily, ale nastesti nemam zkusenost:) Kdyz to drzim dole, tak to brzdi naprosto ok. Rozhodne lip nez bych cekal. Kdyz to drzim nahore, tak typicky moc brzdit nepotrebuju, protoze tam mam ruce jen v bezpecnych usecich. Ale v tom hornim uchopu se brzdi blbe, to jo. Jestli to hydrauliky vyresi, netusim.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    DYNK: ani mechanicky kotoucovky? Kamos tez kouka na gravel od Kellys typ SOOT 50; ten by mel mit hydrauliky KMC, o kterych jsem teda slysel prvne. Plus ma i sadu GRX vc. klik a to vsechno za 40k, coz mi prijde slusny.
    DYNK
    DYNK --- ---
    Po letech uplatňování politiky jendoho kola jsem pořídil kolo druhý. Trailbike jsem si obul spíš na enduro, tak na tomhle by mi už nemuselo tolik vadit jezdit delší trasy. Zatím jsem na tom dal popracovní pade, kdy jsem typ cest volil tak jako vždycky a nebral ohled na typ stroje. Takže vesněs terén, včetně pořádných kořenů a šutrů. Zatím mě to ničím vyloženě neštve, snad jen ty duše bych z toho vyhodil.

D_B_M
    D_B_M --- ---
    D_B_M: jinak teda hope tech 4 jsou zatim jednoznacne nejlepsi brzdy, co jsem kdy vozil..zatim 14dni a porad jeste nechapu :]
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    nejaky tuningy, konecne to brzdi :]

LOPIN
    LOPIN --- ---
    On one freeranger.

_UDO_
    _UDO_ --- ---
    _UDO_: overeno - original :) shimano 500ex
    _UDO_
    _UDO_ --- ---
    MARASAN: ja to zas obratil :) , je to tam i napsany heh ,, ale hazka je tusim puvodni
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    _UDO_: "myiata" nebo "miyata" ? je tam njaka nova hazka, co?
    _UDO_
    _UDO_ --- ---
    tak zacneme timto, letos na ni travim nevic casu. Koga myiata 1992..pokracovani priste :)

FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    Pár týdnů zpět - můj mezek Cannondale Topstone cca 100km před cílem závodu Desertus Bikus z francouzského Biarritz do andaluské Nerjy ...

PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    FINSON: ten se musí nejdříve naučit brzdit packama a ne nohama, ale dobrej postřeh
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam