• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYSBEEFotky našich biků
    Na jakých kolech si nyxáci vozí prdel aneb dávejte fotky svých xc, trail, enduro, dh, silniček, gravelů, dirtů etc..
    Ke kolu klidně připojte i příběh proč jste si koupili zrovna tohle, jak jste s ním spokojeni atd..

Techspec nazi jako na bike-foru zásadně odmítám, nicméně vlastní iniciativě - tj. bližší info o typu, rámu a popis osazení - se meze nekladou.. ;-)
    rozbalit záhlaví
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    D_B_M: pekny svetlo ;-)
    btw: ktery ty Conti obuls?
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    muj daily e-bike, po 20 letech na maxxisech zkousim tuhle sezonu continentaly a zatim jako dost dobry ;]

ZIP79
    ZIP79 --- ---
    Můj starej ocelovej TREK 730.

HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    NOISEGATE: zkusim k tomu napsat nejaky kratky clanek, pak to sem hodim. Zatim se to jevi dost zajimave, bavi me. Jen ten kokpit+vidle je tuhy jak sutr, v rozbitych pasazich to dost kope. Hodil by se redshift predstavec nebo tak neco.
    MISO: to je Rondo MYLC
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    HEAVYN: a jaká je?
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    MISO: rondo
    MISO
    MISO --- ---
    HEAVYN: Down-country gravel :) co to je za znacku?
    FINSON
    FINSON --- ---
    PSYSBEE: Tipoval jsem to, ale nebyl jsem si jistej :-)
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    FINSON: psa :-) .. Jehlanovic Montyho.. :-)
    FINSON
    FINSON --- ---
    PSYSBEE: Krásný. Ten plyšák na zemi pod tvým kolem je dítěte nebo psa? :-)
    JEHLAN
    JEHLAN --- ---
    PSYSBEE: ou yeah byla to bomba! Díky, ze jsi byl mým průvodcem :) závěrečný chcanec stál za to :D
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    Jedna z víkendu na www.javornickeokruhy.cz - pripraveno do akce, za chvíli vyrážíme směr rozhledna na Javorníku a sjezdy a výjezdy dál po hřebeni směr královský hrad Kašperk!
    (Trek Remedy by id JEHLAN & Hastrmann by moje maličkost .. omluva za ten nestandartní format fotky - kolega JEHLAN to fotil trochu na štorc, tak sem to srovnal a orizl :-)

- konecne jsem vyzkoušel na sypačkách po tvrdé šumavské žule výhody 1,3 ATM v zadním 2.6“ baloonu s TUBOLIGHT insertem.. Parádně to na prdeli tlumilo (jak kdyby tam byl tlumič s malým zdvihem) a drželo stopu (neodskakovalo) + díky vložce jsem se nemusel bát snakebitu.
    Parádní to bylo, miluju svůj brčálovej bajk! :-)
    BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    VITI: Já s tebou v podstatě souhlasím, na výlet s dětma 26" naprosto dostačuje, blbý je, že s tímhle přístupem si před manželkou koupi novýho kola neobhájím:D
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    VITI: je to dlouhy s kratky predstavcem, jen 7cm
    VITI
    VITI --- ---
    HEAVYN: je to tak dlouhy nebo jen opticky klam?
    VITI
    VITI --- ---
    BEEBLEBROX: Orbea krasna!
    Ale jinak bych ten pokrok zas tak nedemonizoval :-) Na tezky trati je novy kolo jasny plus, ale vylet s detmama klidne odfrcim na 30let stary 26ce. Zrovna jsem popojizdel doma na manzelcine starym 26 Giantu a jede to jak drak.
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    aktuálně testuju tuhle obludu

PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    BEEBLEBROX: Skvělá volba. Taky jsem na něj koukal, ale nesedla mi geo. Ať to sviští ;)
    FINSON
    FINSON --- ---
    BEEBLEBROX: Poprvé 29" a rovnou v karbonu, hezký!
    BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    Rozhodl jsem se, že s malám klukem nemůžu jezdit na silničce, tak jsem si koupi XC hardtail. Nevím jestli to zaznělo tady na Nyxu, ale opravdu platí, že dvacet let starý kolo a moderní kolo toho má společného asi tolik, že má dvě kola, řetěz a že se na něm šlape. Když to srovnám se svou starou 26", tak je to jinej vesmír. Ano, na ježdění s klukem na woomu 14" úplnej ideál...

Orbea Alma M50, RS Judy 100, 32x10-51

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam