• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYSBEEFotky našich biků
    Na jakých kolech si nyxáci vozí prdel aneb dávejte fotky svých xc, trail, enduro, dh, silniček, gravelů, dirtů etc..
    Ke kolu klidně připojte i příběh proč jste si koupili zrovna tohle, jak jste s ním spokojeni atd..

Techspec nazi jako na bike-foru zásadně odmítám, nicméně vlastní iniciativě - tj. bližší info o typu, rámu a popis osazení - se meze nekladou.. ;-)
    rozbalit záhlaví
    STAJA
    STAJA --- ---
    PSYSBEE: tu omotávku mám i na silničce :) Jinak já měl právě černé Basso Palta, černé Canyon Ultimate, černé Specialized Epic a ted už jsem chtěl něco divočejšího, už jsem to měl okoukané. Tohle jsem nedávno ještě měl...

PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    zaujala mě ta fialová a ty kytičky na omotávkách.. :-) .. ale v poho, vypadá to takhle mnohem líp než třeba ten pohřebáckej "stealth" S-Works s bílým nápisem..
    STAJA
    STAJA --- ---
    PSYSBEE: Kluk, proč se ptáš?
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    STAJA: verynajsbjutyfl .. jen dotaz - jezdí na tom holka nebo kluk?
    ONASYS
    ONASYS --- ---
    STAJA: chápu, volba kola ale skvěla Crux je raketa a vetší převodník ať to je trošku do rychla...
    STAJA
    STAJA --- ---
    ONASYS: byla to třetí jízda, čekám na nová řidítka a půjde to hned dolů ;)
    ONASYS
    ONASYS --- ---
    STAJA: krasnej komin:)
    STAJA
    STAJA --- ---
    BATY
    BATY --- ---
    BOD023
    BOD023 --- ---
    Ke kulatinám jsem si udělal radost pěkným kolem... sice z druhé ruky, ale jezdí to pěkně

BASIK
    BASIK --- ---
    VITI: Je mi to akorat, navic je to v podstate nejvetsi moznej gravel ram na trhu :)
    VITI
    VITI --- ---
    BASIK: ty jo! neni ti to male?
    BASIK
    BASIK --- ---
    Marin Gestalt X11 / mirne zajimavy to muze bejt tim, ze mam dropper a eagla, vsechno ovladany modnutejma plne mechanickema Rival 1 pakama :) / hmotnost s pedalama cca 10.4 kg

D_B_M
    D_B_M --- ---
    PETR_TNT: protoze nerad platim za lano a vaha je za me z kopce spis bonus..mam i DH a enduro bez motoru ;]
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    D_B_M: do parku s éčkem? proč? nebyl by lepsi fr/dh? vyndavas baterku pred jizdou?
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    mam urvany vazy v kotniku a nemuzu jezdit, tak aspon ladim kolo..
    de-mullet na 27,5 vpredu i vzadu, nova vidlice a pruzinovej tlumic misto vzduchu

uz se tesim nekam do parku, doufam, ze jeste tohle leto..

PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    Na skok u sousedů..
    MORECUTS
    MORECUTS --- ---
    STILL_PRIMITIVE: Asi tak...na skid v mym veku v provozu uz taky nemam moc koule po vsech urazech na kole za zivot))
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    PEJR: Ja sem posera a ve meste ji pro jistotu vozim, ackoli se snazim pouzivat ji jen nouzove. Ale nerad bych nekomu skocil do auta zadnim oknem. Na velodromu sundavam ;)
    PEJR
    PEJR --- ---
    STILL_PRIMITIVE: Sundat brzdu a mizes na zavody..

Bedford Burning 2023 | FixedGear No Brakes
    https://youtu.be/2mrfZxO3UMo
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    Už dlouho jsem se chtěl projet s diskem a TT riditkama, jen tak :) ... dnes se to konečně povedlo.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam