• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYSBEEFotky našich biků
    FINSON
    FINSON --- ---
    YAZZMAN: Z Hradce si pro to snad přijedeš sám, ne? To máš za půl dne tam i zpátky, návrat na pána s větrem v zádech...
    YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    PULKA: A chce se ti to pak posilat do Hradce Kralove? :D
    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Uvidím, co vydrží ty moje. Vzhledem k tomu, jak jezdím já, tak imho mají dobrou šanci i PostIt lístečky :-D
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: Tyhle mam na silnicce a moc to teda nedrzi :( Staci nejaky ohyb a odlepuji se.
    Navic ty Reflective Berlin vypadaji fakt dobre.

PULKA
    PULKA --- ---
    WEWERKA: Jj, vim, ale tyhle veci zrovna neobjednavaj nebo je tam nemaji a minule mi rekli, ze mozna a nejdriv za mesic.
    FINSON
    FINSON --- ---
    PULKA: Naprosto chápu, že moje Force samolepky nevypadají tak cool, ale já prostě v dost věcech, které pro své potěšení nepovažuju za úplně rozhodující, jedu těžký lowcost: https://www.kupkolo.cz/samolepka-force-reflexni_z1082/
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    PULKA: Tuhle znacku vedou v Kola radotin.
    PULKA
    PULKA --- ---
    Kdybyste se chtěl někdo přidat na poštovný a případně množstvení slevu, tak plánuju objednávku na https://reflective.berlin/, na novým kole je nemám a na starým po třech letech vypadaly stejně jako v době nalepení. Budu brát tyhle na výplet a tyhle na ráfek. Ty černý vůbec nebyly vidět, takže spokojenost. Jo a jsem z Prahy.
    PEJR
    PEJR --- ---
    SAMOUT: Ze strany ses videt o dost lip s odrazkama, podle
    Toho jak jedes rychle je to pekny ufo
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    PEJR: Spis proste zijou v dobe VB, k cemu jsou odrazky kdyz mas na kole vpredu i vzadu normalni svetlo.
    PEJR
    PEJR --- ---
    BATY: Aha, takze oni se jen nudi a potrebujou udat bordel z budgetu
    BATY
    BATY --- ---
    Vždycky když se změní čas je brzo tma tak si policajti podél Rokytky postaví stánek a zastavují tam preventivně retardy jako já, kteří jezdí po tmě v 5 stupních na kole :) Každý rok mi řeknou, že nemám odrazky a dají mi sadu nalepovacích odrazek, pásek na ruku a takové ty odrazky na dráty a já vždycky slíbím, že se do příště polepším :)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    BATY: všechny typy odrazek (přední, zadní, pedály i kola) je možný nahradit relexními prvky oblečení (přední, zadní a kola) a bot (pedály) a dost oblečení dneska nějaký reflexní prvky obsahuje, jen mi není jasný, jestli ty pravidla o velikosti těch prvků se vztahujou i na to oblečení, to z toho není moc jasný a to oblečení to má povětšinou menší než je v tý vyhlášce https://www.policie.cz/clanek/povinna-vybava-na-kolo.aspx
    FINSON
    FINSON --- ---
    VITI: 11 - 42. A vepředu taky 42, kdybys to chtěl vědět komplet :-)
    VITI
    VITI --- ---
    FINSON: vzadu 11-36?
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    BATY: me takhle jednou zastavili měšťáci na cyklostezce v parku uprostred mesta, byl uz vlahý večer, skoro tma.. Já nasmykaný, že sem se sotva držel řidítek a v tom halt - kontrolle!.. Noo pěkně blikáte, občane, tak je to v správne a tak to ma byt, můžete pokračovat..
    Radši sem nic neříkal a jen zahuhlal, že děkuju, bo kdybych otevřel kušnu, tak se z tech vyparu asi ohne v pase.. :-D
    PEJR
    PEJR --- ---
    BATY: To jako vazne? Ja vyndal odrazky z vypletu asi pred dvema sezonama, ve predu mam svetlo, vzadu svetlo i odrazku a policajty v centru potkavam bezne 22-02h kdyz jedu z hospody a zatim nic..
    IRONIC
    IRONIC --- ---
    BATY: To se realne fakt deje? I ve dne, nebo prudi jen za snizene viditelnosti (samozrejme ale s patricnym osvetlenim)?
    Vim presne, jak to uvadi zakon, ale zatim jsem zil v domeni, ze se to ignoruje i na urovni vymahatelu zakona s ohledem na to, ze to splnuje minimum kol a ignoruji to uplne vsichni. (Nejhorsi oser jsou ty odrazky na pedalech, ostatni bych byl ochtnej mozna i splnit.)
    FINSON
    FINSON --- ---
    BATY: Já právě čekám, kdy mě vyhmátnou...
    BATY
    BATY --- ---
    FINSON: To děláš dobře. Mě policajti pořád stavěj kvůli tomu, že nemám odrazky. Říkám jim, že mám světla, to je lepší přece. Ale zákon je zákon prostě...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam