• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYSBEEFotky našich biků
    CENOBIT
    CENOBIT --- ---
    MADCAT: Je to sprostá kopírka 5DEV R-SPEC klik od číňana. Je to 10x levnější, ale k mému překvapení neuvěřitelně zpracovaný a váha je víceméně taky stejná :)
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    CENOBIT: Cením oranžový doplňky, a btw. co je to za kliky? Vypadají jaksi... neobvykle :)
    CENOBIT
    CENOBIT --- ---
    PSYSBEE: České žleby/Mlaka...
    Je to rám Rockrider, bylo mi líto ho vyhodit, tak jsem ho obarvil, přebrousil na brutal, dal mu bezbarvej lak, osadil vším, co zbylo doma a překvapivě dobře se mi na tom jezdí :)
    SITH
    SITH --- ---
    PSYSBEE: asi komprese fotky a naklonění kola aby držel u skály :)
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    CENOBIT: Mrtvy luh?

Jinak zajimava prestavba na mtbravel .. co to bylo původně? Tipl bych si RB C.. ale to by byla hodne velka nahoda..
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    SITH: hele ten Giant je takhle slisovanej a nakoplej normalne nebo to je jen ciste pro ucely ty fotky? :-D

Jinak ta barva super, libi se..
    CENOBIT
    CENOBIT --- ---
    Šumava!

SITH
    SITH --- ---
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    JONEZ1: moje oblibena kombinace
    Mudhugger Gravelhugger přední
    Ass Savers Win Wing zadní
    obojí jen na gumičkách, takže se to skvěle nasazuje a nic to neváží a neklepe atd..
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    JONEZ1: ja dostal ke kolu SKS speedrocker 28 a vlastně taky spokojenost. Hlavně jsou nasazeny super rychle. Když jedu ráno do práce a vidím ze prsi/je mokro tak jsou nasazeny behem par vterin a odpoledne je zas sundam.
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    MARASAN:: díky za info i za test :-). Vypadaj fakt pěkně.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    JONEZ1: ty jsem koupil primo od Canyonu s tim kolem. Spokojenej sem hlavne s tim, ze sem je namontoval tak, ze nikde nic neštrejcha, coz nebyva pravidlem. Je tam porad dost mista, dolni trubka je zasrana urcite ten tmavej spodek, ja sem cistej az na botky. Ted zrovna jezdim v Rakousku a kazdej den tu prselo, tak sem je slusne testnul.
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    MARASAN:: ahoj, můžu se zeptat, co jsou za značku ty blatníky, a jak jsi s nima spokojenej? :-)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    novej gravel konecne v akci

FINSON
    FINSON --- ---
    Aktuální silniční set-up, vzadu duše, vpředu bez 🤪

MADCAT
    MADCAT --- ---
    PSYSBEE: používej diakritiku čoveče, aspoň občas - já tam furt vidím to "PARTE"! :-D ale jinak samozřejmě díky za uvítání :-)
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    MADCAT: toz vitaj v parte hard-trailistu.. :)
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    Po deseti letech novej bajk:

OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Ten novej zadní kotouč je metal.
    Akorát nechápu, jak jsem několik let se svojí váhou moh jezdit se 180mm.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam