• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYSBEEFotky našich biků
    Na jakých kolech si nyxáci vozí prdel aneb dávejte fotky svých xc, trail, enduro, dh, silniček, gravelů, dirtů etc..
    Ke kolu klidně připojte i příběh proč jste si koupili zrovna tohle, jak jste s ním spokojeni atd..

Techspec nazi jako na bike-foru zásadně odmítám, nicméně vlastní iniciativě - tj. bližší info o typu, rámu a popis osazení - se meze nekladou.. ;-)
    rozbalit záhlaví
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    Scott Sportster 20, model tuším 2013.

GANBOY
    GANBOY --- ---
    Krize středního věku se blíží… :D

DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    _
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Na stará kolena jsem pořídil něco sjezdovějšího (to vlevo).
    Schválně jestli uhádnete, jaká je moje oblíbená značka :)
    IRONIC
    IRONIC --- ---
    Jeste musim doladit pedaly, drzak na bidon (zatim tam je co garaz dala…) a dat gripy, na ktery jsem zvykly, ale jinak jsem spokojenej s vyberem, byt mi trvalo par dni se s nim skamaradit.

FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Ano :-)

FINSON
    FINSON --- ---
    MADCAT: Haha, OK, je to špatně doostřené, to bílé je nápis "Speed Stuff" a je to tam jako talisman - má to být neoprenový kryt hlávka a měl jsem ho na svém prvním kole, které jsem si koupil za své, před 23 lety :-)
    Ten tuningový díl je převodník, nasadil jsem 46 zubů - Gerbhardt, česká firma, navrhl mi to ten nový borec v BikeSOS (Filip, příjmení mi vypadlo, fajn týpek).

FINSON
    FINSON --- ---
    Tak jsem se neudržel a k tuningu nakonec došlo - najde ho někdo? 🙂

NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    5denni vandr ze Zábřehu, do Jablunkova a přes Beskydy do Vsetína. Labužo. Ale 1x11 je na místní střechy poněkud málo!

FORELLI
    FORELLI --- ---
    FINSON
    FINSON --- ---
    Good news everyone!
    BikeSOS má dva nové mechaniky a nový objednávkový systém a jestli budou fungovat tak, jak předvedli tenhle týden, tak to bude fičák!
    Mám nasazená nová silniční bezdušová Tufa, se kterými jsem doma s tire boosterem neměl šanci, mám nové omotávky, které na slunci vypadají úplně jinak než zabalené i než na produktových fotkách na netu, ale co už; mám pěnou vytlumené hadice v rámu a mám to celé ťip ťop seřízené a jede to jak z praku.

CENOBIT
    CENOBIT --- ---
    Mě právě zaujalo, že naskočili zpět a udělali po dlouhý době něco, co odpovídá současný době. A já tíhnu k jednoduchosti a HT, takže je to koťátkový. Geo zde:

CENOBIT
    CENOBIT --- ---
    Foto jsem samozřejmě zapomněl přiložit...

D_B_M
    D_B_M --- ---
    skoro k tematu..

tak opet cca po roce, aktualni stav moji nahrady osobniho auta

motor to ma, plyn to nema, ocipovany to je, po cyklostezkach nejezdim a 60km/h v lese me porad jeste bavi..

od roku 21 najeto pres 10 kkm a autem jezdi jen moje pani..

jsem jeste cyklista? upalite me na hranici?

me to porad dela radost, nabijim jen doma ze solaru a znamena to realne o jedno auto na silnici min.

GANBOY
    GANBOY --- ---
    Vymodeloval a vytisknout sem si “retro” housing pro přední světlo, zvednut botky stojánku o 5mm a namontovat tlumič řízení verze1 vlastní konstrukce.
    Jo a přidal široký řídítka.
    Samo domo výtvor :)

CENOBIT
    CENOBIT --- ---
    Šumava!

SITH
    SITH --- ---
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    novej gravel konecne v akci