• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYSBEEFotky našich biků
    Na jakých kolech si nyxáci vozí prdel aneb dávejte fotky svých xc, trail, enduro, dh, silniček, gravelů, dirtů etc..
    Ke kolu klidně připojte i příběh proč jste si koupili zrovna tohle, jak jste s ním spokojeni atd..

Techspec nazi jako na bike-foru zásadně odmítám, nicméně vlastní iniciativě - tj. bližší info o typu, rámu a popis osazení - se meze nekladou.. ;-)
    rozbalit záhlaví
    DABE
    DABE --- ---
    Hybrid s půjčenou loukoťí

INF1466
    INF1466 --- ---
    Trocha upgradů od posledně - sedlo, sedlovka, riditka, predstavec, kola a obutí... tldr zbyl rám a sram

FINSON
    FINSON --- ---
    Tak jo, nakonec se to fakt stalo. Narazil jsem berany na bike a vyrobil si tak k Teřře tenhle monster gravel.
    Dnes jsem ho vytáhl na první testovací jízdu a myslím, že budeme kamarádi. Terra je samozřejmě rychlejší, i když ne zas o tolik a tohle je opravdu výrazně pohodlnější a cítím se na tom takhle víc natažený líp než s flatbary. V tom dnešním vichru se na MTB sbalit do úzkých dropů mi přišlo skoro jako cheating :-)

KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    Moje oblíbené 26 let staré kolo.
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    GLUON
    GLUON --- ---
    Po desetiletích na oceli a hliníku jsem na krizi středního věku naordinoval carbon a musím říct, že zatím je to super! :)

EMERY
    EMERY --- ---
    JOHNY_K
    JOHNY_K --- ---
    Cestou po Sumave (24.8.)

ZLOOFINA
    ZLOOFINA --- ---
    Mazlik na turné po Dánsku. Dostal nový pláště – Continental Cross King ProTection – a můžu je jen a jen doporučit, páč jsem za celý dva tejdny ani jednou nepíchla! Což je u mně téměř zázrak, páč poslední dobou jsem píchala i dvakrát do tejdne a už jsem z toho šílela.

JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    Scott Sportster 20, model tuším 2013.

GANBOY
    GANBOY --- ---
    Krize středního věku se blíží… :D

DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    _
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Na stará kolena jsem pořídil něco sjezdovějšího (to vlevo).
    Schválně jestli uhádnete, jaká je moje oblíbená značka :)
    IRONIC
    IRONIC --- ---
    Jeste musim doladit pedaly, drzak na bidon (zatim tam je co garaz dala…) a dat gripy, na ktery jsem zvykly, ale jinak jsem spokojenej s vyberem, byt mi trvalo par dni se s nim skamaradit.

FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Ano :-)

FINSON
    FINSON --- ---
    MADCAT: Haha, OK, je to špatně doostřené, to bílé je nápis "Speed Stuff" a je to tam jako talisman - má to být neoprenový kryt hlávka a měl jsem ho na svém prvním kole, které jsem si koupil za své, před 23 lety :-)
    Ten tuningový díl je převodník, nasadil jsem 46 zubů - Gerbhardt, česká firma, navrhl mi to ten nový borec v BikeSOS (Filip, příjmení mi vypadlo, fajn týpek).

FINSON
    FINSON --- ---
    Tak jsem se neudržel a k tuningu nakonec došlo - najde ho někdo? 🙂

NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    5denni vandr ze Zábřehu, do Jablunkova a přes Beskydy do Vsetína. Labužo. Ale 1x11 je na místní střechy poněkud málo!

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam