• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYSBEEFotky našich biků
    FINSON
    FINSON --- ---
    Good news everyone!
    BikeSOS má dva nové mechaniky a nový objednávkový systém a jestli budou fungovat tak, jak předvedli tenhle týden, tak to bude fičák!
    Mám nasazená nová silniční bezdušová Tufa, se kterými jsem doma s tire boosterem neměl šanci, mám nové omotávky, které na slunci vypadají úplně jinak než zabalené i než na produktových fotkách na netu, ale co už; mám pěnou vytlumené hadice v rámu a mám to celé ťip ťop seřízené a jede to jak z praku.

PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    VDFLAT: jediny vylozeny problem, co jsem slychal, byl se zadnima patkama, co praskaly jedna po druhe, ...mozna pak zacal pokulhavat i servis z jejich strany a ve vysledku to proti jinym vyrobcum i celkem praskalo jinde, pod hlavou, u vahadel,.. ve chvili kdy to stoji vic nez konkurence, tak se tezko prodava.
    Samozrejme dalsi pokusy o novinky uz byly vylozene slabe i co se geometrie tyce.
    O tom jak jdou prodeje po jejich aktualnim navratu uz nemam informace, asi to zustane jen pro srdcare
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    CENOBIT: suprová barevná kombinace!
    CENOBIT
    CENOBIT --- ---
    Mě právě zaujalo, že naskočili zpět a udělali po dlouhý době něco, co odpovídá současný době. A já tíhnu k jednoduchosti a HT, takže je to koťátkový. Geo zde:

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Já jsem kolo od RB měla, stavěl to OCTOPUSS: , detaily, co na něm bylo, netuším, a jezdilo se mi na na něm skvěle. Jako skvěle, že jsem ho milovala.

Jo a místní chytroprdi mi to taky neváhali pohanět.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    VDFLAT: Nikdy jsem to nepochopil. Dokud jsem na RB jezdil, pořád jsem od několika místních retardů dostával bídu (že dostávám bídu, protože já jsem já, jsem si už zvyknul, ale tohle je next level). Sice to nebylo ani zdaleka tak špatný jako na bike-forum.cz, ale ve finále je to jako žrát hovna vs žrát blitky - nakonec stejně radši půjdeš na koncert Kryštof, v tomhle případě prostě přestaneš cokoli psát, protože se vždycky objeví nějakej kokot, kterej bude mít stupidní kecy (ahoj Petr_TNT a ostatní).

Dneska bych si už RB nekoupil, protože je cykloprůmysl úplně někde jinde, a RB ujel vlak, ale bývala to super značka, na kterou rád vzpomínám, a na CRR290 jsem jezdil roky. Starý Bandity byly taky super stroje.
    Za super cenu sis mohl koupit samotnej rám, kterej ti skoro zadarmo vizuálně udělali skoro v jakýkoli podobě, a ten osobní přístup jednání přímo s výrobcem taky nikde jinde nedostaneš.
    Upřímně řečeno nevím, co dělají teď. Kdybych chtěl hardtail na jednoduchý ježdění po okolí a polykání kilometrů, možná bych o hliníku uvažoval, ale celopéro určitě ne. Zvyknul jsem si na karbon a moderní geometrii.
    CENOBIT
    CENOBIT --- ---
    PSYSBEE: To jsem si taky myslel, ale asi chytli druhej dech, nevim. Je to v podstatě čerstvý, přelom 24/25 ale moc informací ani nějakej marketing ve vzduchu není, přitom na papíru to vůbec neni špatný. Já mám hlavně rád kulatý rovný trubky a jednoduchý tvary a tady mě to zaujalo na první dobrou. Samozřejmě to má nějaký mouchy, třeba jako FM zadní brzda ...wtf? Ale už udělali adaptér... Zadní 2.8 balon atp. Ale to jsou všechno řešitelný věci... Už se těším, až to projedu.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    VDFLAT: No ja jsem rada, ze jsem se RBcka zbavila. Vubec mi to nejelo, ale co bylo spatne, to dodneska nevim. Na ramu byl pouze problem s neodfrezovanim ploch u zadni osy, jinak mechanicky vsechno v pohode.
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    Pozoruju to častej hate na RB. Kde to vzniklo? Mám od nich starší XC na ježdění s děckama po rovině a nemůžu si na to stěžovat. Díky za objasnění - klidně do pošty, ať neplevelíme.
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    CENOBIT: to je jakej rok vyroby? Ja myslel, ze RB je uz mrtvý..
    CENOBIT
    CENOBIT --- ---
    Jo, je to RB HTR...
    CENOBIT
    CENOBIT --- ---
    Foto jsem samozřejmě zapomněl přiložit...

CENOBIT
    CENOBIT --- ---
    Nehádejme se, posílám svýho novýho jezevčíka. Syn mi dorostl a zabavil Nukeproofa, tak jsem pořídil nový RB, protože konstelace se sešla a koupil jsem ho vyloženě za pusu od kluka, kterej ho bohužel musel fofrem prodat. Ještě projde úpravama, teď je stock. Jel jsem na něm zatim jednou testmo. Aktuálně mullet z výroby, bude 29er celej... Až to nekde dropnu a praskne rám, dám samozřejmě vědět :)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    PSYSBEE: ano můžu.
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    GANBOY: a muzes slapat i bez pripomoci? Elektrokolo to totiz umi, je totiz v jadru - v ramu - porad kolo, jen ma ve slapaku kaplicku smotorem a ve spodni trochu tlustsi ramovy trubce baterku.. Takze umi porad efektivne prenaset energii jezdce dulezitou pro dopredny pohyb..
    Jinak ja napsal jen ze mam ciply - coz defacto ani neni, ja v tom zadny cip nemam - ekolo a ze 40kph by melo stacit pro kazdyho.. Zbytek je uz veci fabulace..

Hele bud se ted budeme tahat za pindoury - coz ty ted pochopitelne chces - anebo se na to muzeme vys.at a rict si ze se proste neshodnem..
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    PSYSBEE: a jestli máš stroj co jede víc jak 25 tak máš taky motokolo podle zákona, co hůř určitě na tom nemáš pojistku 😆😝
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    PSYSBEE: jenomže já na tom šlapat s pomocí můžu a taky to dělám, jen sem línej ukazovat rukou, takže tam mám i blinkry, neb z činy stojí pár korun…
    Jak říkám- čistej pokrytec…
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    GANBOY: oh wait! ja na nemam nic proti čipu - kdyz clovek neni kreten, umi to pouzivat, ma na to skill a nikoho tim neohrozuje, tak noprob, ale ja mam osobni vyhradu vuci oznacovani pojmem elektrokolo neco, co je svoji konstrukci zcela zjevne motorka a ty kliky s pedalama tam jsou jen pro formu bez puvodniho ucelu - tj. primarne dodavat hnaci energii s pouze asistovanou dopomoci..
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    GANBOY: me chteli kdysi davno sebrat ridicak za 62 na sjezdaku dole kopcom po veletrzni :]
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    D_B_M: spolužák ze střední přišel z pokutou když jel po radlický dolu a změřili mu 66km taky na kole bez motoru :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam