VDFLAT: Nikdy jsem to nepochopil. Dokud jsem na RB jezdil, pořád jsem od několika místních retardů dostával bídu (že dostávám bídu, protože já jsem já, jsem si už zvyknul, ale tohle je next level). Sice to nebylo ani zdaleka tak špatný jako na bike-forum.cz, ale ve finále je to jako žrát hovna vs žrát blitky - nakonec stejně radši půjdeš na koncert Kryštof, v tomhle případě prostě přestaneš cokoli psát, protože se vždycky objeví nějakej kokot, kterej bude mít stupidní kecy (ahoj Petr_TNT a ostatní).
Dneska bych si už RB nekoupil, protože je cykloprůmysl úplně někde jinde, a RB ujel vlak, ale bývala to super značka, na kterou rád vzpomínám, a na CRR290 jsem jezdil roky. Starý Bandity byly taky super stroje.
Za super cenu sis mohl koupit samotnej rám, kterej ti skoro zadarmo vizuálně udělali skoro v jakýkoli podobě, a ten osobní přístup jednání přímo s výrobcem taky nikde jinde nedostaneš.
Upřímně řečeno nevím, co dělají teď. Kdybych chtěl hardtail na jednoduchý ježdění po okolí a polykání kilometrů, možná bych o hliníku uvažoval, ale celopéro určitě ne. Zvyknul jsem si na karbon a moderní geometrii.