//jen tak pro info, ja nejsem zadny Wix evangelista, ja se k tomu dostal nahodou dik zakazce a mel jsem o Wixu delsi dobu uplne jinou predstavu - ze je to hloupy klikaci system, kde si vyberu sablonu a jamile zabrousim za hranice jednoducheho kontakniho formulare, tam mam smulu.
zaroven vnimam, ze je docela mnozstvi lidi, kteri si tam naklikali eshop (coz treba u woocommerce uz vyzaduje nejmin velmi otrleho amatera, nemam eshop rozjety za 15 minut jako tady)
KAJJAK: ja tyhle klikace Elementor atd znam, ja si myslim, ze hlavni vyhoda je, ze kazdy BFU si umi wordpress slusne rozesrat, bud tam naklika nejake podivnosti, anebo mu to roztrha jeho "nutnych" 30 pluginu, ktere si tam nataha a ktere si taky docela zijou svym zivotem nekdy..
dalsi vec je, ze o WP by se mel nekdo systemove starat, aktualizovat, mit zabezpeceno, zazalohovano, monitoring atd, jinak je to vdecny cil hacku (tohle klientum nabizim za rocni pausal a maji klid, uz jsem X takhle neudrzovanych WP odvirovaval a je to neprijemne hlavne pro majitele, pac jednoho dne je web nefunkcni, v horsim pripade siri malware, nebo spamuje = odstavi mu ho hosting atd..).
vsechno tohle u wixu neresis. mas nejake mantinely (pricemz ta knihovna prvku je obrovska), ale zas v nich je vsechno funkcni a obstarano.
+ teda viz nize, ze se v tom muzes jako programator pohrabat jeste takhle, me docela prekvapilo.