SCHWAB: hele tezko rict. Prijde mi, ze mozna diky vzniku noveho auditka tipovacku zaregistrovali i uzivatele, kteri do fotbaloveho auditka nechodi. Ale nejak hloubeji jsem neanalyzoval, proc je letos asi o 10 lidi vic nez posledne. Kazdopadne velkou roli letos krome presunu do samostatneho auditka hraji taky ankety, ktery to dost zmenily (Nyx 2.0).
Na jednu stranu uz neni extra kolo, ktery tomu davalo trochu stavu (sance prijit si na extra body).
Na druhou stranu, uz me nikdo neotravuje s tim, ze nestihl anketu a chce dotipovat aspon zbyvajici zapasy - kazdy zapas ted ma deadline pred vykopem. To s sebou nese trosku vic administrace, ale snazim se postupne automatizovat, coz ve vedlejsim BPL auditku jde trochu lip nez tady (Premiere League ma dostupnejsi API).
Kazdopadne je pravda, ze moc extra bodu za uhadnuty vsechny zapasy kola zatim letos nepadlo tady ani tam.
Btw mel jsem trochu obavy, aby to neprestalo byt zabavne tim, ze tu nebyla skoro zadna interakce a jen jsem nahazoval ankety. Lehkymu popichovani, pruchodu emoci se tu nebranim, pokud to nepresahne nejakou unosnou mez a nezapadnou ankety..