• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HANOUCHThe Ascent
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    NAGASAWA: :-DD
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LAUNCHER: urcite nic. pouzivejte vsechno, co je po ruce. partu kazi spis akorat bugy, kdy blbnou questy, vypadava UI na hlavni obrazovce atd. Nic co bys pouzival a nabouraval tak ostanim pruchod tam neni. Maximalne je to sem tam vizualni masakr, kryz vsichni zacnou sypat pavouky, augmentace a specialni granaty :)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    NAGASAWA: Diky.

Je obecne neco, co se nema pouzivat v parte aby to clovek nekazil ostatnim? Abych se tomu vcas vyhnul, v single to nepoznam.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LAUNCHER: neee pres pavouky se da prebehnout. Hazeme je vsichni tri zaroven co to jde.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LAUNCHER: ten prave jeste nemam a vlastne ho zatim nejspis ani nepotrebuju, respektive na nej uz nestihnu vyluxovat dost upgrade bodu. Ted jsme tipuju tak 2-3 main questy od konce, tak to snad uz ani nema cenu. Pravdepodobne ani nemame odemknutou lokaci, kde by mel byt.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    NAGASAWA: Ja jak to tu jedu v polnich podminkach, tak jedu jen single, abych to nikomu nekazil. Odbiham za deckama, net slabej atd.

Prosimte, jak v parte s pavoukama? Nebudu ostatnim blokovat cestu?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    NAGASAWA: Lvl26 je jeste malo aby si clovek dosel pro Dealbraker? Netusim, ptam se, jsem cerstve na lvl20.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LAUNCHER: jj ja to mam lehci v tom, ze hrajeme na stridacku v parte a potom az si zpetne prochazim v singlu svoje questy, ktery nemam hotovy. Kdybych jel od zacatku ciste v singlu, tak bych o tech augmentacich a setech musel premyslet o dost vic. Takhle si akorat hledam co nejrychlejsi build, abych neopakoval bossy 6x, ale treba jenom 2x.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak ted mam v setu akutalne:

level 26 /

Zbrane:
    primarni: MG1000 strikebreaker - vymaxovano do fialove MK10
    sekundarni: Strobos MK8
    tactical: rejuv field na leceni party

Outfit:
    Armor: P50 Mechrino Helmet - fialova (prijde mi trochu lepsi nez ten ED-60 Shock Trooper
    Torso: Runner Coat - fialova
    Legs: D-50 Netslinger pants

Augmentace:
    Homing MIM
    Spiderbots
    moduly:
    Vitasigns Booster
    Tactical Charge - pro rychlejsi nabijeni augmentaci
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    NAGASAWA: Haha, hezky.

Ja jsem tam vlezl na hrozne nizkem levelu a bez znalosti mechaniky, takze bych neprezil ani tech 7 sekund. Jak jsem to jel na easy, tak me do te doby nic nezastavilo.

A nasledne po nauceni mechaniky ani potom, jak pises.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LAUNCHER: S pavoukem jsem měl “kliku”, protoze jsem měl nasazenou augmentaci Neutron Beam a bylo tím pádem vymalovano za cca 7 sekund.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    NAGASAWA: Jo nepadaji, zname, nepadaji vzdy jen do te doby nez je koupis :-)
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    LAUNCHER: Armor mám neco50, a body mám Flatliner speciálku, všechno droplo u obchodníků maj jen shity. Zbrane mám Enhancer, kterej kosí všechno at je to robot nebo bio ;) Roboty mám taky moc rád, kombinuju to ale s heal stealem, na bosse se proste je treba udrzet nazivu, granáty me taky neba tak tam mám turrety nebo isntantního behemota, ale ten asi moc nefunguje, protoze stejně dostávám stejný dmg...
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Co netusim je brneni a modules. Brneni mam vsechny 3 dily to nejdrazsi co jsem nasel, modules mam neco podle citu.

A to z toho duvodu, ze pri nize uvedenem zacla byt postava tak dobra, ze zatim nebylo potreba tohle resit :-)

Ale casem chci projit alespon jeste modules + tactical equipment.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Az budu doma na mysi, zkusim i neco jinyho nez Commander, ale na gamepadu to pro me nemelo smysl.

I s autoaim high a s max aiming toho slo hrozne moc mimo. Takze aiming na nula a zaridil jsem se takto. Obecne s tim aiming pozor, funguje to jinak nez clovek ceka a treba na moje zbrane je to komplet bez vlivu.

Procist tohle:

The Ascent Skills Guide : theascent
    https://www.reddit.com/r/theascent/comments/oybka6/the_ascent_skills_guide/?utm_medium=android_app&utm_source=share
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Třeba to nekomu pomuze:

Zatim stale jen gamepad, mam tu na dovce jen XSX. Obtiznost easy, nerad umiram.

Lvl 19, nebylo problem vystrilet lvl25 kolem Overwhelmer. Tzn slo to rychle a neumrel jsem.

Jak na to: Zdravi namaxovano na lvl20. To je i z toho duvodu, ze bodu je dost, vubec nepotrebuji presnost.

Zbrane: ABR Commander primarni na vsechno zive. Disintegrator sekundarni na roboty.

Augmentace: Spiderbots a spolu s ni namaxovano Cybernetics

Pavouci jednak straslivym zpusobem vrazdi vse pred vama, druhak vy nedostavate damage.

Druhou augmentaci si jeste hledam nejakou poradnou, budu chtit opet ofensovni, takze asi dragon, zatim ho nemam k dispozici.

Hlidat minimapu kde vas cekaji nepratele a poslat par pruzkumniku strel z ABR Commander.

Hlidat velkou mapu a v kazde lokaci peclive sbirat ty "kabely" s unikatnima vecma. I proto at se tam nemusite vracet. Brzy si sehnat cyber upgrades na lvl8, coz je efektivne max. Pak i vsude vykradat vsechny automaty.

Granaty me nechytly, ale mam tam to dorustani zdravi vsem, s cim se obcasne dohealuji po boji.

Vsude brat taxi, penez je dost. Nejdriv kupovat lekarnicky z automatu, pozdeji krast pres hacking.

K vyse popsanemu me donutil hlavně ten pavouk, ktery si me mazal na chleba i na easy. Kvuli nemu jsem si dal praci pochopit co se jak pouziva.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    HANOUCH: Dobre vy :D Hraju trapne solo ;)
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    TERZ: se tam propracujem XD

TERZ
    TERZ --- ---
    ELECTRICKOTA: Jo jo to chápu taky bych asi čuměl, teď už me to naštěstí nemůže překvapit.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    TERZ: Jj já myslel že jdu do nějakýho zaplivanyho klubu zase 😂 Takže jsem na to čuměl s otevřenou pusou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam