• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HANOUCHThe Ascent
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    _KOFILA_: urcite to pujde. Vlastne je to uplne stejny, jako kdyz bys streamoval zalozku v Chrome. Hrajes klasicky v prohlizeci na full screen pres F11. OBS jsem nezkousel, ale Bobesovi jsem ze startu ukazoval, jak xCloud funguje a mel jsem to pusteny pres to Nativni Twitch studio a bezelo to v klidu, respektive tak, jak mi dovolil streamovat starej procesor, kterej tam mam. Jinak u xcloud streamu s bere akorat trochu graficka karta, ale jinak je to nenarocny.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    NAGASAWA: zkousel jsi u toho pustit obs? da se to streamovat?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    BOBESH: Ma to cross play mezi Xbox a PC, pokud to je na tom PC přes Game Pass nebo Microsoft Store.

Nemá to cross-play mezi Steam a Microsoftem. Autoři by rádi i cross-play mezi MSFT a Steam, ale je jich 12ks a není to priorita.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    _KOFILA_: ja na xboxu prave. ja myslel, ze to ten cross platform ma, ale vidim, ze ne e :/
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    _KOFILA_: Tak to udělej stejne jako ja a porid si xcloud za 29 korun na měsíc a po 3 měsících zkusebky ho zrus. Vyzkousis si stream “technologii”, stejne jako za par 12 minut s Willemem Dafoe a pak tomu das sbohem.
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    _KOFILA_: Steam cross platform s MS pro ascent nema viz tady:
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BOBESH: na cem to hrajes? kdyz si to poridim na steamu ma to ceossplatform? a seganaga se prida? s novou postavou? nejaky vecer s cajem, dymkou, backorama a dekou? coz? nemame uz na to vek?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ELECTRICKOTA: 4.8GB/s je rychlost čtení po dekompresi, raw čtení je 2.4GB/s

Xbox Series SSD hard drive storage explained, from Storage Expansion Cards to speed and size • Eurogamer.net
    https://www.eurogamer.net/articles/xbox-series-ssd-expansion-card-size-speed-price-6300
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    TRAGED: mno 5,5 gbps má, aspoň takovou informaci jsem převzal od kluků z Digital foundry, kteří oba xbox y rozebírali
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ELECTRICKOTA: Nema. XSX má taky cca 2.6 GiB/s disk. PS5 má 5 GiB/s disk.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Říkali jste si, jak by Ascent vypadal jako fps? Ja jo.

FIRST PERSON MODE! How to unlock free camera in The Ascent
    https://youtu.be/JCKrMsRh5FA
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    LAUNCHER: Taky zkusím se podívat až budu doma
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ELECTRICKOTA: LAUNCHER: Zkousim to na vytahu mezi Warrens a HighStreet. Task Manager mi pri jizde timto vytahem ukazuje pro The Ascent 0 MB/s.

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ELECTRICKOTA: Vetsina OS vyuziva nevyuzitou RAM jako cache. Mam 64GB.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    LAUNCHER: Jako ze máš RAM disk??? Já mám 32GB RAM a stejně mi to tahá z disku, a mam využito jen něco pres půlku ram
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ELECTRICKOTA: Na PC mi disk skoro nic nedela, IMHO mi to jede z RAM cache.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    MONKEYFIGHTER: jo znám 😂 Nech si side mise na konec, já je dělám před poslední misi a na tohle už nenarazis
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    LAUNCHER: to bude tím top m2 diskem, já mám jen levný 2.6gbps disk a trvá mi výtah cca 10sec - což me Teda zaráží že XBOXX to má stejně nebo hůř když má disk 2x tak rychly 🤔
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MONKEYFIGHTER: Aha, to se mi nastesti nestalo, tuk tuk.
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    LAUNCHER: Tak jasne kdyby to bylo nejak doreseny tak ok, ale v momente kdy ti to bud naviguje nekam doprdele kam nejde jit bez jakyhokoliv vysvetleni, zbuguje to vejtah nebo celej quest tak je neco fakt spatne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam