• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HANOUCHThe Ascent

Diskuze pro Top-down akční RPG hru Ascent ve stylu cyberpunku.

The Ascent je akční RPG videohra na téma cyberpunku vyvinutá švédským nezávislým herním studiem Neon Giant a vydaná společností Curve Digital pro Microsoft Windows, Xbox Series X/S a Xbox One.

The Ascent Guides Archives | Fextralife
    https://fextralife.com/tag/the-ascent-guides/
    rozbalit záhlaví
    LAUNCHER: ja mu nikdy na chut neprisel. Na farmu dobry, ale jsou tam zabavnejsi zbrane :)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: "Dealbreaker weapon is nerfed (you had your fun!)"

The Ascent - The Ascent Patch #3 – Live on Steam - Steam News
    https://store.steampowered.com/news/app/979690/view/3035980752727376293
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Na druhou stranu nerfli the Dealbreaker. Velka skoda. S nim clovek vedel, ze je pan mapy.
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    TENENTE: dohrany to budes mit, az vylepsis vsechny zbrane na max :D
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    TENENTE: hele ted mi doslo ze je to poslední hra co jsem odehrál, nepocítám remaster Mass Effectu, bo ten jsem hrál čtvrt roku :D
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    HANOUCH:
    TENENTE:
    The Ascent will get two more free updates by the end of the year plus a new paid Cybersec Pack, per its newly revealed post-launch roadmap.

:)
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    TENENTE: Ja to ted oprasil a hraju znova na xbxoxu z Gauce se synem vzdycky kdyz ho hlidam na vikend a prislo mi ze tech veci dost opravili. Taky na twitteru pokukuji po datadisku.
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    tak jsem dohral Ascent na PC (19.6h, 76% achivementu). Strasne moc mne to bavilo, tech par bugu co jsem potkal se pokazde dalo vyresit odchodem z lokace, nebo restartem hry. Ale svet, pribeh, lokace, nepratele, zbrane... fakt jsem se uz dlouho tak skvele nebavil (naposledy asi u CyberPunku 2077) ... snad vydaji nejaky datadisk s misemi, nebo neco...

ted budu mit ten dozvuk, kdy nevim co hrat dalsiho... aby to melo aspon podobnou atmosferu, nebo zanr :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    The Ascent Update 3 Patch Notes for October 7
    https://www.dualshockers.com/the-ascent-update-3-patch-notes-for-october-7/
    The Ascent Update 3 is now available for Steam players and it fixes dozens of bugs, improves co-op experience, and makes ray-tracing look better for the RTX GPU users.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: ELECTRICKOTA: Posledni update vyresil, drzi weapon skins i shirts. Dnes rano dorazil i na MS Store.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    Bude čeština
    Pracuje se na české lokalizaci The Ascent a Car Mechanic Simulator 2021. The Forest je hotový | GAMES.CZ
    https://games.tiscali.cz/novinky/pracuje-se-na-ceske-lokalizaci-the-ascent-a-car-mechanic-simulator-2021-the-forest-je-hotovy-517461
    Sice ty texty tam nikdo stejně nečte, ale třeba to někdo ocení :)
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    LAUNCHER: Už jsem se lekl že jsem sám :)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Jinak porad mi mizi skiny zbrani a obleceni. No big deal, ale skoda je to.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Srpavneji stejnou verzi hry. Drive byla na MS Store verze starsi.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    TRAGED: Tim chteji rict, ze se jim u MS podarilo certifikovat "stejnou" binarku.

Cross play se Steam neni, bohuzel.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    LAUNCHER: Parity with Steam by mohla znamenat i CROSS platform s ním. Zkoušel už někdo?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Tak s DLSS parada.

Ne ze by to vadilo, protoze to porad vypada uzasne. Ale na max @ 3840*1600 to teda musim mit jen na DLSS@Balanced, aby mi to neklesalo pod mych monitorovych 75fps.

V tomhle smeru se mi libi, ze je to future proof a na next gen GPU mi to pobezi lepe.

V ramci toho ocenuji, ze klidne autori na obrazovku natlaci hromady postav. Tak to mam rad.

Budu ale muset vyhledove neco udelat s tim monitorem. Kdyz mam na obrazovce 2 pavouky a musim se snazit, tak tech 75hz je malo. Jako da se to, ale ocenil bych lepsi.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    LAUNCHER: mě zbývá posledních cca 6vedlejšáků, blbý je že dvě mise mi pořád nejdou splnit bo bug :(
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ELECTRICKOTA: Na MSFT už jede RT, nejede DLSS.

Main story mam dohranou, nedokoncene side missions počkají už přibude DLSS.

Těším se na DLC, doufám že jich bude dost.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    LAUNCHER: Z MS storu jsem ji mel, nefungoval ani DX12, ani RT, vrátil si prachy a koupil u Valve kde tohle vše šlape na pohodu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam