• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HANOUCHThe Ascent
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    LAUNCHER: Parity with Steam by mohla znamenat i CROSS platform s ním. Zkoušel už někdo?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Tak s DLSS parada.

Ne ze by to vadilo, protoze to porad vypada uzasne. Ale na max @ 3840*1600 to teda musim mit jen na DLSS@Balanced, aby mi to neklesalo pod mych monitorovych 75fps.

V tomhle smeru se mi libi, ze je to future proof a na next gen GPU mi to pobezi lepe.

V ramci toho ocenuji, ze klidne autori na obrazovku natlaci hromady postav. Tak to mam rad.

Budu ale muset vyhledove neco udelat s tim monitorem. Kdyz mam na obrazovce 2 pavouky a musim se snazit, tak tech 75hz je malo. Jako da se to, ale ocenil bych lepsi.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    LAUNCHER: mě zbývá posledních cca 6vedlejšáků, blbý je že dvě mise mi pořád nejdou splnit bo bug :(
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ELECTRICKOTA: Na MSFT už jede RT, nejede DLSS.

Main story mam dohranou, nedokoncene side missions počkají už přibude DLSS.

Těším se na DLC, doufám že jich bude dost.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    LAUNCHER: Z MS storu jsem ji mel, nefungoval ani DX12, ani RT, vrátil si prachy a koupil u Valve kde tohle vše šlape na pohodu.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    LAUNCHER: Hm včera jsem to po 14ti dnech zapnul, zarazilo mě že se mi tam objevilo děsnej stuttering potom co dokončím vedlejší úkol, tak nevím co tam maj za nový bug, ale evidentně to je bug protože i odběr PC mi klesl na půlku a měl jsem snad 2fps po asi 20sec... děje se to ještě někomu(dřív a před několika updaty mi to nedělalo, jedu DX12 + all max + RT ON)?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ELECTRICKOTA: Kazde ma neco.

Na te MSFT Store verzi zase dosud nefunguje DLSS.

Dal jsem tomu pauzu, nez si to opravi. A co jsem pochopil, tak si jeste pockam. Nevadi, stejne mam ted furu prace.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    LAUNCHER: hmm to jsem si měl asi nechat ten winstore, když mám objednanej ten xboxx
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ELECTRICKOTA: Zatim ne.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    LAUNCHER: takže PC Win Store a PC Valve si spolu taky nezahrajou?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    _KOFILA_: urcite to pujde. Vlastne je to uplne stejny, jako kdyz bys streamoval zalozku v Chrome. Hrajes klasicky v prohlizeci na full screen pres F11. OBS jsem nezkousel, ale Bobesovi jsem ze startu ukazoval, jak xCloud funguje a mel jsem to pusteny pres to Nativni Twitch studio a bezelo to v klidu, respektive tak, jak mi dovolil streamovat starej procesor, kterej tam mam. Jinak u xcloud streamu s bere akorat trochu graficka karta, ale jinak je to nenarocny.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    NAGASAWA: zkousel jsi u toho pustit obs? da se to streamovat?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    BOBESH: Ma to cross play mezi Xbox a PC, pokud to je na tom PC přes Game Pass nebo Microsoft Store.

Nemá to cross-play mezi Steam a Microsoftem. Autoři by rádi i cross-play mezi MSFT a Steam, ale je jich 12ks a není to priorita.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    _KOFILA_: ja na xboxu prave. ja myslel, ze to ten cross platform ma, ale vidim, ze ne e :/
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    _KOFILA_: Tak to udělej stejne jako ja a porid si xcloud za 29 korun na měsíc a po 3 měsících zkusebky ho zrus. Vyzkousis si stream “technologii”, stejne jako za par 12 minut s Willemem Dafoe a pak tomu das sbohem.
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    _KOFILA_: Steam cross platform s MS pro ascent nema viz tady:
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BOBESH: na cem to hrajes? kdyz si to poridim na steamu ma to ceossplatform? a seganaga se prida? s novou postavou? nejaky vecer s cajem, dymkou, backorama a dekou? coz? nemame uz na to vek?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam